Přejít na výpis diskuzí
Otevřena beta Overwatch trhala rekordy a překonala Battlefront i Division
13.5.2016 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Tak primitivní hry od blizzardu mají velký úspěch ostatně jako vždy. Čím víc "easy a cartoon style" tím víc kids to přitáhne, klasika viz. league of legends.
-
-
Tak uprimne ja dřív mel rad slozity hry, rad jsem poznaval mechaniku, ale nejak se dostavam do faze, kdy chci rychlejsi hry a "jednodussi", takze proc ne. Neznamena to, ze si Overwatch poridim. Ale nyní vzhledem k casu uprednostnuji například HotS před Dotou a LoL.
Dotu jsem zboznoval a stravil jsem v ni spoustu casu (uz od W3 modu), LoL jsem hral taky hooodne dlouho nez konecne vydali Dota 2. Ale proste tyto dve hry se dobou hry pohybuji 45 minut a vic. A hots je v prumeru 20 minut. Coz je opravdu znat.
Podobne na tom je porovnani Overwatch a třeba Battleborn. A to ze to ma jen par skillu a nemá to spoustu věci tu hru vic zprehledni a jede se vic na tu hratelnost nez na hledani mechanik, equipu aj. Proste prijdete ke hre a staci vam mensi množství casu na to dostat se do zabavy a hru si uzit.
A grafika? Tak o tu ve hrach jde především, je to otázka vkusu. Osobne mam siroky zaber, takze me toto rozhodne nevytrhne. -
-
HOTS se může i protáhnout ale chápu... záleží hodně na týmu ale většinou 15-20 minut to třeba takové SMITE je občas hrůza kdy 60minut čekáte na to aby jste prohráli. (protože tým rezignuje na to vzdát se).
-
-
Jestli je neco "kids" tak je to tvuj prispevek. Si myslis ze kdyz mas prvni chloupek na varlatech tak si dospely vid? Pouzit kids misto krasneho ceskeho deti mohou opravdu jenom lide mladsi generace :p
-
-
*Jdijdi *1*
-
na co si tady hraješ ty rádoby erudovaný exote? Proč bych měl tady na tomto serveru používat takové sofistikované výrazivo, když věkový průměr je tady 16let? Tudíž český pojem "děti," ať se snažím jak chci, tak bych našel jenom přirovnání "rozjívený haranti" což sedí i na tebe. Kdyby si měl problém porozumět jakémukoliv slovu - využij google. S primitivy totiž neztrácím čas.
-
-
No očividně ho ztrácíš, těžko říct kdo je pak víc primitivní, když se otom ještě sám zmíníš
-
-
-
Troll ? Potom super príspevok ;D
-
-
Overwatch je virtuální vybika. Když hrají školáci vybíjenou tak při TV tak je to taky taková náhrada války. Je to veselé, je to barvené a hrajete tam za lidoopa, robota transfromera, anděla nebo vybuchujícího dědka kříženého s ježkem sonicem. Tohle přece nemůže nikdo brát vážně :D
-
Musim se jen smat ze je tu nekdo tak hloupy a vubec reaguje na Boba/theGGG, to jen dokazuje, ze tu mistni klikaci a prispevovatele moc inteligence neposbirali. Nehlede na Veskoslava, ktery startuje jako fichtl a pak ze sebe jen dela vykastrovaneho byka.
P.S: nezapomen me Veskoslave nahlasit.