Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A hrál jsi to, jo?
  • v CEMU se ta hra uz ted hejbe lip, nez na switchy a mechanicky je uz tak funkcni, ze jde dohrat, ale nejak me nebere pobihat po prazdny mape "uzasnyho" open worldu...
  • Blue.Shark
    Mně se to taky stává často a je to hlavně kvůli zlozvyku prozkoumat úplně všechno, na co narazím, odhalit celou mapu atd. Proto u mě třeba ztroskotal Fallout 3, který mě vcelku dlouho bavil, ale Open World přístup mi po čase prakticky vzal motivaci dokončit příběh. Je ale fakt, že když hráče víc baví pobíhat po pláních a střílet psy, něco je zřejmě s příběhem špatně. Všechno je to tudíž o nalezení rovnováhy a s tím podle ohlasů nemá Breath of the Wild problém.
  • Asi by sis to měl zahrát, protože tohle je úplně mimo jakékoliv trendy současných openworldů jak píšeš, tohle je úplně jiná liga než farcry xy, konzoli teď primárně používám jako handheld na kterém hra vypadá a jede skvěle, navíc tady je co dělat na každém kroku akorát si musíš všímat detailů. Nesuď co si nehrál, já v ní mám 140 hodin i když jsem jí kvůli příběhu dohrál cca po 80, ale stále mám co objevovat a questy nejsou přines 4 kůže z divočáka *3* mapa je skvělá, protože tam máš vrstevnice, každý větší kámen a keř a questy musíš skutečně hledat pomocí nápovědy od npc a ne hele běž 500 metrů tímhle směrem a takovouhle implementaci fyzikálního enginu a svobodu jejího využívání si v žádné hře nikdy neviděl, nebuď tak salty že jedna z nejlepších her všech dob nevyšla na pc. Jestli máš možnost si to od někoho v okolí, kdo to má dohraný půjčit i s konzolí tak to udělej, zjistíš že dobrá hra není jenom o počtu polygonů
  • 8/10 hra co všude dostávala 10/10 ok..
    Openworld se musí umět. A podle mě to chlapci s breath of wild sice zvládly ale rozhodně to není žádnej masterpiece.
    Podle mě by se měli spíše vydat cestou uncharted. Tzn uzavřenější svět s lepším příběhem a lépe vykreslenýma postavama(to neznamená že by hra nemohla bejt v určitejch částech více otevřená)
  • spoock
    openworld her je teď opravdu kvantum, ale těch dobrých jako je Zelda je opravdu málo
  • Já ti nevím. Mě přijde, že open world her je víceméně pořád nedostatek a že je to samý tunel. Vždyť kolik dobrých open world her letos vyšlo a má vyjít? Proti všemu ostatnímu co se chystá...
  • Nejsou obtíže s vybráním si vlastního předmětu zájmu z mnoha nabízených (v tomto případě vybrání si, kdy a jak co dělat v otevřeném herním světě) znakem ADHD?
  • open world pacman, open world mario, open world call of duty, joooooo, co dneska neni open world, jako by neexistovalo...boze... nepotrebuju zrovna tunel z bodu A do bodu B, ale aktualni trend open worldu je fakt o nicem, je to kolikrat nudnejsi, nez ten tunel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit