Přejít na výpis diskuzí
Otočte svět s nezávislou plošinovkou Fez
13.4.2012 | Adam Homola
14 příspěvků
-
nezávislý, teda indie je pojem většinou spojený s tím, že médium nemá vydavatele, resp. že autor si vydal věc sám (knihu, album, hru). Hra je sice distribuována na platformě Xbox Live Arcade, ale vydavatel je Polytron, studio, které hru vyrobilo.
V praxi to znamená, že Polytron může hru vydat v budoucnosti na dalších platformách, stejně tak to, že hra vyjde na Steam, Apple Store nebo Games for Windows Live mohou být pořád Indie. -
V podobných hrách pro mě leží budoucnost hraní. Jednou musí přijít den, kdy se trh přejí těma pořád stejnýma AAčkama s x-milionovým rozpočtem. Amen *4*
-
Dnes som skusal aj ja demo a mozem povedat ze dobra oddychovka :)
-
Nechápu zde pojmenování indie, nebo-li nezávislou plošinovkou....
Vždyť tu hru mají pod palcem Microsoft Studios, takže mi nějak uniká pojem nezávislé :)
Hra vypadá dobře, zajímavý systém 3D ve 2D plošince. :) -
Ti z vás,co hráli Crush na PSP vědí,odkud vítr fouká:-)...Ale vypadá to hezky. *3*
-
hmm nic nového pod sluncem ale vypadá to dobře. Akorát se mi to zdá trochu nepřehledný. chce to vystínovat či nějak obtáhnou od pozadí.
-
Nevěřím. Máš pro svoje tvrzení nějaký důkaz?
-
OKAMŽITĚ to vydejte na kompy nebo se neznám!!!
-
Po recenzi na UK eurogameru kde tomu dali 10/10 jsem právě teď zkusil trial a je to naprosto fantastické,upřímně mne už všechno to násilí ve hrách nebaví asi fakt přesedlám na indie scénu...
-
Tohle zatím nikdy nikdo nikde nepotvrdil. Dávalo by to ale smysl (otázka je, jak dlouho musí exkluzivita dle smlouvy trvat).
-
žádná exkluzivita, vychází to i na PC :)
-
Tak tak, všechno všem. *4*
-
Hm, mavam kreditkou pred monitorom, stale mavam,... furt nic.
Ja by som te exkluzivity zakázal... -
Nebudete mi to věřit, ale tohle je jediná xbox exkluzivita kterou chci *3*