Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FreelancerSVK

    Výborná séria, inšpirovala ma ku kúpe druhej sezóny a vyskúšaniu pre mňa dovtedy neznámej Hitman roulette. Verím, že Hitman3 bude ešte premakanejší a nehneval by som sa za multiplayer v štýle AC: Brotherhood, kde by sa jednotliví agenti okrem NPC cieľov mohli loviť navzájom.

    Odporúčam tiež veľmi dobrý dokument o vývoji Hitman série a problémoch, ktoré pri vývoji nových dielov mali (Adam sa celkom podobá na CEO IoI :))

  • Tanatonaut

    Jo no. Po vaší sérii jsem chytl slinu a pak koukal na různá videa na YT  ( doporučuji Hitman 2 Psycho Stealth Kills ) než abych Hitmana hrál sám : ) . Dlouhé čekání a chaos ve vydávání pro případné  „příště“. napavit. Ale jinak to byla sranda.

    #evilsprinkler

    PS: Zeman jako agent tajné mocné cabaly Providence ? Pan Ovčáček jeho sklepní mučmistr se zálibou ve vivisekci? ano prosím. Smajlík srdíčko

  • Skvělá série pánové! A legendární vzpomínání jak se hra ovládá je už prostě tradice. A mnoho okamžiků bylo legendární stejně jako v první sérii. Za mne rozhodně náhlý výbuch bomby, podivnost v odstřikování a poslední epizoda kdy se "Silent Assasin" skutečně projevil!

    Byla to legrace, upřímně ani sám už Hitmana nechci hrát a spíše bych si ho s někým zahrál se stejnou ruletou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit