Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravina na entou, baví mě, jak se pořád někdo snaží z androidu udělat nějakou herní platformu, viz srablety :D
  • Buh valky a jeho skeptismus je zde na miste . Me se napad vazne libi i ta filozofie se kterou jdou na trh ,ale prijde mi ,ze za tim stoji banda nadsencu co to potopi svou neznalosti a nedostatecnou agresi na trhu . Navic mi prijde ta cena docela vysoka kdyz to clovek porovna s klasickou konzoli at uz od jakehokoliv giganta co ted kraluje na trhu .

drzim palce ,ale vidim to taky cerne
  • Mahcake
    Každýmu bylo jasný, že se s timhle nikam nedostanou. Konzole + Android? Ale prosim vás...
  • God-of-War
    Takovou radost ti neudelam. A snaz se vymyslet neco lepsiho *3* .
  • MrSanta
    Ti mají ještě lepší nápady než Microsoft *1*
  • kdyby to udělalo Sony jako ps mini kawai android, tak si postříkáš plešku ...
  • God-of-War
    Rekl bych, ze tahle..ehm.."konzole" moc dlouho nevydrzi.
  • S Ouyou jsem mel tu "cest" jako vyvojar. Neco tak priserne nedodelanyho (a to v momente, kdyz uz to normalne distribuujou predplatitelum), hnusnyho a zabugovanyhose hned tak nevidi. Jejich "support" je vysmech. Kdyz se na to clovek podiva optikou toho, ze se v tomhle stavu nachazeji v situaci, kdy vybrali X krat vic nez puvodne zadali, tak je zrejmy, ze ten puvodni plan byl proste nerealizovatelnej podvod. Vzhledem k tomu, ze uz se zacinaji objevovat protypy androidich konzoli jinych vyrobcu (ktery navic vyuzivaji normalni store a ne nejakou pofiderni kravskou sluzbu) a neco kuti i sam Google, tak je zrejme, ze Ouya skonci v pekle, kam po pravu patri...
  • Hmmm takže další uzavřená konzole ... a k tomu na androidu :( . Škoda , říkal jsem si už u videí z před bran E3 , že tu něco silně hnije . Zapáchalo to od začátku , ale ta naděje ....
    Ta umřela právě s touto zprávou - RIP Ouya
  • Lawliet
    Jó no. Na to, že se beru jako typický zástupce lidí, kterým co o této konzoli neřeknete, tak neví, tak mám spíš negativní názor a tohle tomu vůbec nepomohlo.
  • walltar
    Tak to po*rali ...
  • ALIENVIK
    Jo asi jo a le víš jak to myslim *1*
  • (H)ouno...
  • ucho
    spíš Ouno, ne?
  • ALIENVIK
    Ouya je spíš jak říkaj kluci z redakce Ono *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit