Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    ja to kludne urobim. psotavime hi end pc. kupime k tomu kavovar. slepime to paskou a zacneme to predavat. easy
  • Naprosty souhlas!
  • smejki
    ORLY?
    http://th08.deviantart.net/fs16/PRE/f/2007/149/0/5/USB_Coffee_Machine_by_vivifyer.jpg
    *1*
  • Mr.Lolendo
    Rutina a podvolení zabíjí inteligenci.
  • Ano, lidi kolem tebe hloupnou, zatímco ty si ten génius co čte novinky...
  • "...teda až na to kafe"

challenge accepted.
  • rami.cz
    :-)
  • priste budou hry vychazet i na fotak. Uz se nedivim, proc se lidstvu zmensuje mozek http://www.novinky.cz/koktejl/221203-hloupneme-lidsky-mozek-se-poprve-v-historii-zmensuje.html
  • Existují emulátory. Pochopitelně konkrétně PS3 asi zůstane díky unikátní architektuře bez emu, nicméně pokud vlastníš například konzolové exkluzivity na GameCube nebo PS2, tak si je můžeš zahrát na PC.
  • Koukám, že nejsem jediný, kdo si toho všimnul (psal jsem o tom o pář řádek níže). To samé jsem nedávno kritizoval u novinky pro Sniper Elite: Nazi Zombie Army a měl jsem nakonec pravdu...
  • Ono hlavně záleží na tom, na jakou "cílovky" tady cílíte *3*
  • Ne, tím jsem chtěl jen říct, že by to mohl být ekvivalent levné a dostupné zábavy pro celou rodinu jako tehdy. A necpěte všude pořád "pirátství", za chvíli to na mě vyskočí snad i z hajzlmísy. *7*
  • Whoossain
    Sorry, ale "konzolový exkluzivity" je snad dost výmluvný...
  • GlaDOS
    Taky jsem si všimnul toho, že Aleš moc Ouyu nemusí. Kdybych nečetl i jiné weby, skoro bych si myslel, že Ouya je nástroj ďábla.
  • Nebylo specifikováno, že "nejnovější" a že z PS3 *3*
  • GlaDOS
    Tak mi sežeň na PC Journey a Heavy Rain. Díky.
  • Zajdi si třeba na bazén, koukni po holkách, dej si pivo a mysli chvíli na něco jinýho. Až se vrátíš, tak se tomu tvýmu výplodu musíš zasmát *3*
  • Co to furt poslední dobou vymýšlejí za nesmyslné konzole, pc hybrydy nebo co to má být.
    To chci vidět jak se to vyplatí v nynější konkurenci , už tak je těch konzolí nasraných, ať si to strčí už někam
  • Tak to bych ti přál někdy zabrousit mezi letce. Většina odborných výrazů se používá anglických, i když český ekvivalent existuje. Je totiž (někdy i životně) důležité vyjadřovat se naprosto přesně a anglické výrazy jsou přesně definované a mezinárodně srozumitelné. Český překlad může být nepřesný, nebo dokonce zavádějící. Neseznámený posluchač by neměl páru o čem je řeč.

...a podobně je to i v okruhu háčské komunity. Zde použitá slova se určitě nikdy neobjeví v pravidlech českého pravopisu, ale zainteresovaným lidem zjednodušují komunikaci, když české opisování anglických výrazů by bylo spíš na škodu srozumitelnosti. A jazyk je přece nástrojem komunikace.
  • Vždyť to už existuje, říká se tomu PC *1* ...teda až na to kafe *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit