Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Androidí konzole pro chudáky, stejná kupní síla jako ty škudlílci co si kupujou smartphone s Androidem. Tečka!
    • Njn někdo má někdo nemá, osobně mi tedy víc sedí Android :-) ale možná je to díky tomu že jsme si mohl dovolit více zařízení s Androidem za rozumný peníz, než sice vyšlechtěný, ale poněkud předražený a uzavřený iOS na který si jen závistivě můžu šáhnout u některých dobrých přátel a nebo okouknout u machrovanej blbečků jako jsi ty ;-).
  • Možná by to bylo dobré s použitím emulátorů starých konzolí jako SNES, PSX atd. Vím, že to jde hrát i na PC. Ale ta představa hraní Mária či Tekkenu na TV to zní dost lákavě. Pokud tedy ty emulátory rozběhne, což já myslím, že ano.
    • tj jasny ze rozbehne, v nejhorsim to jisti XDA a komunitni romky...
  • Ano ano, je to další zbytečná konzole jako ostatní... :-x
  • Tak Ouyu jsem si teď zkusila na PragoFFestu a mám z toho takové zvláštní pocity. Ale ta herní firma co to tam měla na tom ukazovala jen nějaké technické demo nějaké bojovky, myslím že to bylo tohle: http://games.tiscali.cz/oznameni/cesi-z-dreadlocks-oznamili-kyberpunkove-akcni-rpg-dex-61512
    • Obrázky pls !!! Safra že jsem musel zrovna na druhý konec republiky :( .
      • mas pocit ze jsi o neco prisel ? zustan v klidu, pust si hru na mobilu a to je stejne jako nova konzole. *12*
  • morokura
    Pořád to na mě působí hrozně amatérsky a nedomyšleně. Jedinej důvod proč to kupovat je možná tak pro děti, ale tady se nabízí o dost lepší alternativy jako třeba PS2 nebo Wii - pro děti idelání, za podobnou cenu.
  • Těším se <3
  • To bude propadák už kvůli androidu :D Androida má porblém zcela plynule na MOBILU rozjet i 4 jádro, co potom jako zaměřená herní konzole... Propadák.
    • Veskoslav
      A další hlupák.....Co máš iPhone? O mnohém by to vypovídalo.....
      • tihle nejvetsi kritici maj vetsinou usmudlanou nokii a smartphone nevideli ani z rychliku... nema cenu vubec resit :)
        • Tak to by mě opravdu zajímalo, čím ty definuješ "smartphone".
    • GlaDOS
      To by mě zajímalo, kde tyhle informace bereš? Mám jednojádro a vše šlape pěkně hladce.
    • Sopliakom by mali zakázať net, lebo tieto srajdy sa fakt nedajú čítať *11*
      • iPhone fanda no :D Nezapře se jim, že na těch předražených krámech když se jo snažíš tak si tam přes iTunes i písničku dát můžeš :D ...ale ne iPhone 3 jsem měl dlouho a byl jsem spokojenej, ale už nikdy víc :)
        • byl jsi spokojenej a uz nikdy vic? *7* *15*
          • No vysvětlím to takhle. Dostal jsem ho za 1 Kč když už to nebyla nějaká novinka. V té době to mělo podle mě bezkonkurenční display, ovládání a počet dostupných aplikací. Teď už tohle má v podstatě každý telefon a nevidím důvod za to dávat 15 000 když to má omezený přístup (ne když si to ne jailbreaknete a tím ztratíte záruku za věc za 15 000 a stejně tam všechno musíte házet přes nějakou sr*čku), display má kvalitní teď kde co a ovladatelností to už taky nikomu neutíká. Takže dávat tolik peněz jen proto že to není Telefon ale iTelefon je trošku na hlavu...o tom stejným bych se mohl bavit s MACama a podobnýma iVěcma.
  • Rkl bych ze se na tom budou hrat hry ktere bezi na kazem android tabletu ktery ma aspon 2 nebo 4 jadra, takze nejak nevidim duvod takovou konzoli kupovat
  • eeeee
    To bude asi propadak, ouya ma v sobe tegru 3 a ta ma nizsi vykon jak ps vita a nemyslim si, ze ps vita ma na to utahnout obraz na televizoru. Nekteri kritizuji vizualni kvalitu vita her i na 5" displeji, nebo jak ma vita velky displej. Jedine snad ta cena by mohla vsechno prevazit, pro deti na hrani s primitivnimi jednoduchymi hrami by to rodice mohli masove kupovat, ale byla by potreba poradna reklamni kampan, aby to vzali na vedomi.
  • ...mohutnem vykonu *1* Jetpack Joyride si mohu zahrat i na mobilu, na vic to podle mne nema. *12*
    • Přesně tak, bude to sh*itka k ničemu. Grafika jak na "konzolích" od šikmookých na začátku devadesátých let a Andoridí věci, které frčí na tabletu nebo mobilu. Jo a Androidí tablet se nedá propojit s TV jako iPad? Jestli ano, tak tím by tato OuJaj byla uplně na ...
      • eeeee
        Tablet nestoji 100$ a treba svuj tablet bych detem doma u televize nenechal. Ne kazdy je singl jako ty.
        • Na ten singl si přišel jak? A tu kostku bys dětem nechal na hraní? Ono se s ní dá docela dobře házet :-)
          • eeeee
            Tak, ze timto zpusobem uvazujes, kdyz mam tablet, nepotrebuji tebletoidni konzoli, uvazujes jen sam za sebe.

Tablet detem nenecham, protoze ho potrebuju pro sebe a nosim vsude s sebou, ale nahradou bych jim klidne koupil kostku. Problem je, ze s gamepadem jeste neumi, kdezto dotekove ovladani zvladaji bravurne, ale za dva tri roky... Imho je ouya dobry napad, ale predbehla svou dobu, mela pockat, az se mobilni hw trochu zkonsoliduje, dnes, kdy kazdym rokem vykon mobilni platformy brutalne roste, je to imho predcasne.
            • presne tak... bohuzel na gamepadu je to nebude bavit tak, jako dotykove ovladani ( deti ). u nas vede iPad a Move, uvidime jak dopadne Vita..ale samotny ovladac napr od ps3 je moc dlouho neudrzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit