Přejít na výpis diskuzí
OUYA vyjde v červnu a stát bude sto dolarů
5.2.2013 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Njn někdo má někdo nemá, osobně mi tedy víc sedí Android :-) ale možná je to díky tomu že jsme si mohl dovolit více zařízení s Androidem za rozumný peníz, než sice vyšlechtěný, ale poněkud předražený a uzavřený iOS na který si jen závistivě můžu šáhnout u některých dobrých přátel a nebo okouknout u machrovanej blbečků jako jsi ty ;-).
-
Tak to by mě opravdu zajímalo, čím ty definuješ "smartphone".
-
Androidí konzole pro chudáky, stejná kupní síla jako ty škudlílci co si kupujou smartphone s Androidem. Tečka!
-
tj jasny ze rozbehne, v nejhorsim to jisti XDA a komunitni romky...
-
tihle nejvetsi kritici maj vetsinou usmudlanou nokii a smartphone nevideli ani z rychliku... nema cenu vubec resit :)
-
mas pocit ze jsi o neco prisel ? zustan v klidu, pust si hru na mobilu a to je stejne jako nova konzole. *12*
-
Možná by to bylo dobré s použitím emulátorů starých konzolí jako SNES, PSX atd. Vím, že to jde hrát i na PC. Ale ta představa hraní Mária či Tekkenu na TV to zní dost lákavě. Pokud tedy ty emulátory rozběhne, což já myslím, že ano.
-
Ano ano, je to další zbytečná konzole jako ostatní... :-x
-
No vysvětlím to takhle. Dostal jsem ho za 1 Kč když už to nebyla nějaká novinka. V té době to mělo podle mě bezkonkurenční display, ovládání a počet dostupných aplikací. Teď už tohle má v podstatě každý telefon a nevidím důvod za to dávat 15 000 když to má omezený přístup (ne když si to ne jailbreaknete a tím ztratíte záruku za věc za 15 000 a stejně tam všechno musíte házet přes nějakou sr*čku), display má kvalitní teď kde co a ovladatelností to už taky nikomu neutíká. Takže dávat tolik peněz jen proto že to není Telefon ale iTelefon je trošku na hlavu...o tom stejným bych se mohl bavit s MACama a podobnýma iVěcma.
-
A další hlupák.....Co máš iPhone? O mnohém by to vypovídalo.....
-
byl jsi spokojenej a uz nikdy vic? *7* *15*
-
To by mě zajímalo, kde tyhle informace bereš? Mám jednojádro a vše šlape pěkně hladce.
-
Obrázky pls !!! Safra že jsem musel zrovna na druhý konec republiky :( .
-
iPhone fanda no :D Nezapře se jim, že na těch předražených krámech když se jo snažíš tak si tam přes iTunes i písničku dát můžeš :D ...ale ne iPhone 3 jsem měl dlouho a byl jsem spokojenej, ale už nikdy víc :)
-
Tak Ouyu jsem si teď zkusila na PragoFFestu a mám z toho takové zvláštní pocity. Ale ta herní firma co to tam měla na tom ukazovala jen nějaké technické demo nějaké bojovky, myslím že to bylo tohle: http://games.tiscali.cz/oznameni/cesi-z-dreadlocks-oznamili-kyberpunkove-akcni-rpg-dex-61512
-
Pořád to na mě působí hrozně amatérsky a nedomyšleně. Jedinej důvod proč to kupovat je možná tak pro děti, ale tady se nabízí o dost lepší alternativy jako třeba PS2 nebo Wii - pro děti idelání, za podobnou cenu.
-
Sopliakom by mali zakázať net, lebo tieto srajdy sa fakt nedajú čítať *11*
-
Těším se <3
-
presne tak... bohuzel na gamepadu je to nebude bavit tak, jako dotykove ovladani ( deti ). u nas vede iPad a Move, uvidime jak dopadne Vita..ale samotny ovladac napr od ps3 je moc dlouho neudrzi.
-
To bude propadák už kvůli androidu :D Androida má porblém zcela plynule na MOBILU rozjet i 4 jádro, co potom jako zaměřená herní konzole... Propadák.