Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    I přees slevu hra o ničem radši staré dobré L4D2, než tohle co s jen snaží parazitovat na známém jméně a vypujčovat mechaniky z L4D fuj🤮

  • Veskoslav

    Recenze téměř měsíc po vydání jsou o ničem s prominutím...Nic proti redakci, ale pokud nemají dostatek lidí, tak to řešit nějak externě. Chápu, že je to práce a člověk musí odfiltrovat tuny "fanoušků", co dají hře 0/10 nebo 10/10 jenom tak, ale s takovou se bojím, že se například na Mutant Year Zero: Road to Eden dočkáme tak v lednu. 

    • Derp_1337

      Nevím, ale podle mě většina lidí předpokládala, že OTWD nebude nic extra a opravdu nepotřebovala čekat na recenzi, aby jim to potrvdila.

      • Veskoslav

        Tak pak se nabízí otázka, proč to recenzovat.

        • Derp_1337

          Protože z každého přečtení článku mají prachy z reklamy? Duh.

  • ALHAZRED

    Ja chtel tohle od Ježiška...BF 5 sklamani, tohle sklamani, Metro bude na jaře, letos vyšel prdlajs AC všechno sama recyklace... Tak budou opět bačkory a svetr, ale řeknu vam panove, tohle mohla bejt opravdu hodne dobra hra - L4D hraju, ale je to moc Serious Sam, tohle mělo byt vic realističtejši a o hodne hezči...bohužel...

    • jindra.veliky

      vysel Red Dead Redemption 2, to bohate staci...

  • jindra.veliky

    tomu bych naparil 1/10 uz jen z videi...uplnej odpad a to se autori jeste hrde podepisi do nazvu 😂

  • NEkromanT

    Promarněný 2-3 roky vývoje hry, o kterou víceméně nikdo nestál.

    • A je to tady zase "nikdo nestál"... naopak kdyby se to povedlo tak o to stálo dost lidí, minimálně v mém okolí o to stálo dost lidí se kterými jsem se těch pár hodin v betě bavil (asi 2 hodiny no). Ale tohle spojení "o tu hru nikdo nestál" je v poslední době tak strašně používané, až je mi z toho zle. Začalo to po Diablu na mobil o které samozřejmě "nikdo nestál" a lidem se to začalo líbit tak moc, že to začali používat jako hodnocení všeho co se podle nich nepovedlo a nebo se to nelíbí nějaké skupině lidí. Zachvilku nebude nikdo stát o žádnou hru.  

      • NEkromanT

        Bohužel nemám náhled do komunity kolem tebe a tvýho okolí, ale jen do zbytku internetu, kde ten buzz kolem hry byl opravdu enormní (/s) i před tím, než se vědělo, že je to sra*ka. A po prvním videu se to muselo jedině rozšířit. Jsem si docela dobře jistej, že většinovej názor je, že by od toho týmu lidi radši viděli jinou hru než podprůměrnou hru s tak vytěženým tématem, jako jsou zombie. Samozřejmě se najdou lidi, který by něco takovýho chtěli, díky tomu je tam "víceméně". Ale klidně si mě házej do jednoho pytle s ostatníma, já od toho nic nečekal, jen jsem si povzdechl na promarněným časem toho týmu, kterej dřív ukázal, že dokáže udělat dobrou hru. Srovnávat tu reakci s Diablem je úplně mimo, tam byl problém v jaký situaci a při jaký příležitosti tu hru oznámili, ne jaká je nebo na co vyjde.

      • twicer

        Ztoho si nic nedělej, to jsou lidé kteří si myslí že se kolem nich točí svět.  Nelíbí se to mně, nelíbí se to nikomu.

        • Carnage666

          Mě se nelíbí Fallout 76 a cítím se docela v partě.

          • twicer

            Ale jdi ty brepto, kéž by to byl jen případ falloutu 76. 

            • Carnage666

              "o kterou víceméně nikdo nestál."

              Ona je to vlastně docela pravda ale. Já když jsem se dozvěděl o nový WD hře která měla být FPS tak po tý poslední srajdě jsem si říkal že by to mohlo být fajn. Trailery na postavy ukazovali příslib něčeho zajímavýho ale jak jsem se dozvěděl že to bude jen klon L4D tak přišlo zklamání a hlubokej nezájem, sorry jako.

              • twicer

                Reakce na příspěvek:

                Kdyby to byla pravda, tak má ta hra prodeje rovnající se nule. Taky sem o tu hru ztratil zájem po zmínce o klonu L4D, ale těch 100-200k prodaných kusů jen na steamu o určitém zájmu svědčí, záleží kolik je pak v porovnání stál vývoj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit