Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damarus
    Nějak si nemůžu pomoct, ale vypadá to otřesně :/
  • Radsej mohli urobit Warcraft 4, alebo Blackthorne 2, popripade vikongov novych. Osobne tato hra je na mna dost chaoticka a farebna, ak by to bolo v realistickom prevedeni, teda grafika nie pastelova, ze tam behaju ako gumkaci a efekty typu viac ziare a farieb, dalo by sa. Napady su dobre, ale ja by som to spomalil a odfarbil a postavy troska zrealnil. Pomaly cakam ze zacnu davat do hier strielajuce ruzove rite. :D Ale niekomu sa to pacit moze.
    • XXDarthVaderXX
      Zpomalovani ? Ale kus ! Po dlouhy dobe si poradne uzivam multak u poslrdniho UTcka a to neni zrovna pomala akce. Osobne nevidim ke zpomalovani duvod. Vzor hry je i tak zrejmy....TF2. To take neni zrovna pomaoa hra. Jo, taktivke prvky tu jsou, ale kdyz uz se to opravdu stretne, tak to konci u hromady zablesku a spis to pripomina oslavy v SSSR
    • Ja si myslím, že Warcraft 4 nebude, pokiaľ bude WoW aktívny. Napríklad aj z príbehového hľadiska by tam bol problém. Ak si uvedomíme, ako dlho trvá Bliz. kým hru vydá. A príbeh Warcraftu sa ďalej posúva vo WoWku. To znamená, že by nedokázali urobiť Warcraft 4 a zároveň vydávať datadisky v WoW. Takže podľa mňa sa práce na W4 začnú až keď sa uzavrie WoW a stým aj príbeh sveta Warcraftu a potom na to môžu nadviazať s W4.
      Blackthorne aj Vikingov 1 som minulé leto prešiel, bolo to super. Dnes by už bohužiaľ hry takéhoto typu oslovili málo hráčov.
      • XXDarthVaderXX
        S WoW by takovy problem nebyl...5 minutove intro, kde se vse vysvetli a je to. I tak se muze otevrit budouci generace, tak ze vse z WoW muze byt jako minulost.
  • Clinte, jsi to ty?
  • Nojo tak design postav se začíná měnit díky ***ám jako Anita S. a její femnazisti.
    • Kozy
      Už bylo načase.
    • stop triggering me you shitlord
  • Hm. To vyzera technologicky tak 10 rokov dozadu. *8*
  • Krescz
    to se k blizzu vubec nehodi....opice v kosmo-brneni wtf?...radsi meli udelat to MMO Titan nebo zacit pracovat na W4 *7* ...tvl vesmirny kovboj a namakana vojanda dafuq *8*
  • strasny, blizzard byl posledni dobou nizko, ale klesnul jeste niz...
  • Sr_Lobo
    Tak tomu se s cistym svedomim nejspis vyhnu *7* To uz bych si radsi dal klasickyho Quaka 3 nebo nebo Unreal Tournament, potazmo vcelku nedocenenej Bulletstorm.
    • XXDarthVaderXX
      Experte, tohle nema ani s jednou z tech tri her nic moc spolecneho. UTcko je za dvermi, tak bych si tak nestezoval.
      • Sr_Lobo
        Tak pokud si dobre pamatuju, tak se tam strili a je to rychla akce z pohledu prvni osoby ... Nejak nevim co vic bych mel chtit spolecnyho hledat ?
        Apropo dekuji za Experta, malokdo oceni moje kvality *3*
        • XXDarthVaderXX
          To byla ironie ty kluku ušatá :-D
  • stejne je ta dyke jen ulitba sjw a dalsim mentally unstable attentionwhores na internetech.
    • Shania
      Zrovna v tomto připadě je to spíš verze Mother Russia a podobných postav.
  • Jack1947
    Já jsem na to zvědavý, tím víc že beta je za dveřmi.
    • neodložili betu na fall 2015?
      • Jack1947
        To by byl celkem fail, divím se že tady o tom nebyla zmínka. *7*
        • XXDarthVaderXX
          Ono to mohlo byt v bleskovkach hele
          • Jack1947
            Mohlo ale nebylo... nebo aspon jsem si nevšml. Prd, nikde nic nevidím... takže planý poplach.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit