Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo pecka. Jinak chlapi teďkom je na steamu na dlouhý čas zdarma k vyzkoušení Payday 2. Vřele doporučuju.
  • Mě ta hra přijde podobná jako heroes of the storm, mělo to být zdarma, člověk si to projede ty hrdiny, zkusí pár map a pak mě to omrzelo,složitý učit se tolik postav a většina mi ani nesedla, hlavně když každé tlačítko reprezentuje jinej typ ability to ovládání není moc dobře navržený, možná pro team 6 dobrých kámošů, ale pro sólaře to není moc dobrý.
    • Složitý? Zkus DOTU 2 *1*
    • Hraju od vydání, nehraju to s žádným kámošem ani partičkou a je to parádní... takže jsi to pravděpodobně vůbec nehrál *1* *5*
  • Sr_Lobo
    Doporučuju všem komu to nevoní počkat na nějaký "free trial" a zkusit na vlastní kůži, protože nedat téhle super hře šanci je škoda.
  • Dostal jsem klíč do bety Paladins od Hi-Rez, tak jsem to vyzkoušel, aniž bych věděl o co vůbec jde a celkem mě to chytlo. Dle gameplay videí mi to přijde celkem podobný Overwatchi, který jsem ale neměl možnost vyzkoušet. Hrál tu někdo oboje,aby to mohl porovnat ?
    • Jack1947
      Overwatch je větší lepší, ale hodně věcí mají společného... navíc jedna hra tedaPaladins, je stále v CBT statusu, kdežto Overwatch by měl bejt už dokončenej jen mu schází nějaký ten nový obsah...
  • Na co Blizz šahne to se promění ve zlato, fakt jsem od nich nehrál špatnou hru, jsou to borci
    • Když vyšlo Diablo 3, byl to největší herní fail desetiletí. Od té doby to jde s firmou od desíti k pěti. Hry typu Overwatch,Heroes of The Storm míří na mladou generaci nerdů. Ta starší odkojená Diablem 2, Starcraftem 1 a WoW Woltk se už našla v úplně jiných vodách.
      • jasne od 10 k 5 :D si zabil ty starsi odkojeny co s toho jsi hral a co Starcraft 2 to je taky pro mlade nerdy a vubec vypotit tu neco o tom ze delaj hry pro mlade nerdy je dost velky blabol ze :) staci jse podivat na pocty lidi hrajici jejich hry dost pochybuju ze to jsou jen mladi nerdi a to uz nemluvim o tom ze blizzard jasne miri na profi hrani :)
      • Někomu by mohlo připadat vtipné zmiňovat kvalitu Wotlk a titulovat se "starší generace hráčů". *5*
        Až budeš starší pochopíš proč je nesmysl emotivně hanit nebo obhajovat kvality produktů.
      • D3 je jedna z nejlepších her vůbec. ROzhodně trunfla D1/D2 a osobně ji považuju za herní skvost.

Ale overwatch mi moc nesedlo...
        • Za mě teda ne. D3 má oproti D2 slabou itemizaci a stupidní stat systém.
      • DIII je v pohode, akorat jim holt nevysel na startu ten model s pripojenim... a aukce... no ne vzdy je vse dobre hned od zacatku. Nicmene problem s pripojenim zmizel behem par dnu a aukce do roka! Takze si Blizz uvedomil chybu, informoval o tom hrace a odstranil ji... co vic si prat RoS je paradni datadisk jako vzdy kazdy datac od nich... Ja osobne jsem odkojeny na tech hrach co ty... ale s novou vlnou her nemam sebemensi problem...
    • nechci aby to vypadalo jako hate nebo trolling ale posledni dobra hra co jsem od nich hrál bylo wowko nekdy v dobe wotlk; další hry mi vyložene nesedli
      • Jo, ale to že tobě nesedly je spíš osobní preference, takový Heartstone taky někomu nesedne, ale těžko popřit že to je kvalitní titul
      • Robotron3
        Poslední dobrá hra od Blizzardu, co jsem hrál já, byli Lost Vikings *2*
        • Ja Diablo 2...
          • A já Overwatch *1*
    • To je nepopiratelná pravda!
  • GT a Blivajjz, cudujem sa že není desítka.
  • Za mě 7/10. 1) po nějakých 4 hodinách máte vyzkoušeno vše, co hra nabízí, 2) 12 map je ukrutně málo, když ve hře není žádná kampaň, 3) pokud nehrajete s týmem, tak se velmi snadno může stát, že se dostanete do zápasu s mizernými spoluhráči proti dobře sestavenému, rozjetému týmu. Pak ta hra stojí za pikaču.

IMO je škoda, že z původního konceptu (MMO Titan) nakonec sešlo.
    • https://www.youtube.com/watch?v=OU7ztXgS95s
  • Jack1947
    Ranked play jako odměny nabídne zlaté zbraně... jen tak mimochodem jo a až bude hehe.
  • Jack1947
    Ainters gonna aint, Haters gonna hate *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit