Přejít na výpis diskuzí
Ovládání Beyond: Two Souls vypadá jednoduše, ale funkčně
12.6.2013 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Hehe jj hned jak nezna bytost uspesne odlozi predpoklad natlacenej na ni vychovou davu - spolecnosti, o tom ze je krehka a bezbranna chodici pochva. Pak zjisti ze je rychla silna inteligentni potencionalne velice nebezpecna valecnice. A z praxe vim ze kdyz se slecny/zeny touhle cestou nauci chodit sou este mnohem chladnokrevnejsi a krutejsi nez chlapy. =D jen se zbavit programingu.
-
Chabý trolling.
-
Zajdi si někdy na ženský lekce v kick-boxu a zkus tam prohodit nějakou podobnou šovinistickou kejdu :) pak nám napiš kolik ti holky nechaly zubů hrdino *3* .
-
jo jasně, ženská rambo co všechno zvládne a každýho položí na zem. trapný
-
uhel pod kterym drzi tu 1911 by ji akorat roztrhal voblicej ale jako sebevrazednej pokus je to opravdu blondaty ...
-
Fanatickej "chytrák" s takovymhle nickem nemusí psát, jeho jméno je vším :)
-
Tak pokud je to finální poloha zbraně, tak si ustřelí bradu, nos, možná i nějaký ten horní zub, ale rozhodně se nezabije.
-
Po nějaké době hraní na konzoli už nebudeš CZ titulky potřebovat. Takže je to vlastně pro tebe lepší :D
-
Jodie se chce zase zabit:)
-
Sakra ať už to mám doma !! :) Po TLOU tohle bude další nářezová pecka. Jsem zvědav co dalšího QD ukutí pro PS4 :)
-
Reagoval som na to predošlé, čo tam bolo ako prvé, nie na anonyma
-
Proste si troll *7*
-
To se ti nepovedlo :D
-
Proste playstation xDD Ale tak na xbox maj lidi vice suuuper exkl.- KINECT take star wars naprosta bomba kazdy clen si rodiny koupil jednu kopii , hrajeme kazdy den k tomu mame ruzne zumba fitnes atd atd .
Singl uz je pase nikdo nece hry jako the last of už nebo bozi bojovniky. KInect je budoucnost ,budoucnost je kinect USA je kinect a prijde i kvam domu !!! -
Vypadáto opravdu moc skvěle. Jen je mi líto, že to není na PC s českými titulkami :D Opravu, bez keců tohle jsou prěsně hry o kterých si člověk říká mám si koupit konzoli ? A je to možné, že si jednou konzoli koupí. Kdyby tyhle hry měli české titulky i obecně bylo více české podpory na PS3 tak jí asi již nám doma.
-
Tohle bude zase pecka...Kdyz jsem videl ten gameplay uplne se mi vybavil Heavy Rain a vsechny ty moznosti ktery uz jen v ukazanych pasazich budou, no to bude pecka...