Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby to bylo na stejné urovni nebo lepší jak mount and blade tak hned kupuju.
    Na grafice nezaleží mount and blade mel taky spatnou grafiku a stejne si tu hru zahraju i dnes.
  • Hry od Paradoxu mají tu obrovskou výhodu, že se dají snadno upravovat a na každou si můžete stáhnout desítky modu, od HoI, přes EU až po MaB. Například mod, který vznikl v komunitě k EU3 byl dopracován, vylepšen a bude vydán jako další datadisk. Hráči si sami vlastně určují, co tam bude *14* *14*
  • Hairy_Ass
    "Takže, Yorkové a nebo Lancasteři?" Prdlajs, vyberu si jediné vítěze téhle války, Tudorovce! *1*
  • sem stím
  • Grafika toho obličeje vypadá jak z Brinku
  • viac info:

http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?629-%E2%80%9CProject-Postman%E2%80%9D-Revealed!-Paradox-Interactive-Announces-War-of-the-Roses!&s=b5f908b83770ca6913ad6b3bae6bc878

prakticky to vyzera ako mount&blade s vacsim budgetom, v realnom svete, awesome.
    • Tikov
      já bych se zaměřil na tenhle snímek na stránkách hry- http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?629-%E2%80%9CProject-Postman%E2%80%9D-Revealed!-Paradox-Interactive-Announces-War-of-the-Roses!&s;=b5f908b83770ca6913ad6b3bae6bc878
      jako jediný vypadá, že je přímo ze hry (+ dodělávka do free cool in podoby)

Takto mi to přijde jako mod do MB (+ se mi docela nelíbí proporce té prostřední budovy), ale vzhledem k fázi ve které to je se nechám (určitě mile) překvapit
  • Anglie .. fuj ho :) no něco podobného bych bral i se samuraji
  • Trailer mi připadá jak na nějakou strategii z roku 2005. Doufám, že nebude žádná magie a nadpřirozené síly! :)
    • ales.smutny
      Možná leda upálit nějakou zaručenou čarodějnici ;)
      • Čarodějnice se můžou upalovat ale nesměj umět čarovat :)
  • No ty stany nepratel by z hradu vykatapultovaly za par minut na padrt. A ten utok jak ten kun skoci dolu to bylo hrozny :) jak animace od nejakeho fandy stredoveku. Ja si myslim ze to bude trapas...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit