Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    jedinou frustrací je kravsky nepřehledný level design *2*
  • No atmošku to zezačátku mělo, ale pak mě to už jen frustrovalo. Furt to házelo další a další nesmyslné překážky (a taky těžké, jako ty nezničitelné hologramy) a chcípal jsem hodně často. Byla to prostě frustrace od začátku do konce a už nikdy si to nechci zopakovat *1*
  • To mě se Dead Money moc líbilo, škoda jen, že jsem si nemohl odnést všechny zlaté cihly :D. Ani základní Vegas neměl takovou hutnou atmosféru jako Dead Money. Já osobně se na DLC těším a když to opět pořeší zabavením výbavy jenom dobře. Dead Money s top zbraní a zbrojí by byla nuda.
  • parku Zion. vře válka mezi misionáři Nových Kanánejců a záhadným Spáleným mužem,Osud Sionu bude záviset na vašich rozhodnutích.
    ZAS ZAČNE KVIČAŤ ADL A VŠETKY KOŠER MÉDIÁ!!! *1*
  • No jak to tak čtu, tak se tomu taky vyhnu. Dead Money bylo jedno z nejhorších DLC, co jsem kdy hrál a tady to o nic líp nezní, nedostanou ze mě ani korunu. Radši si dám znova celé New Vegas.
  • ales.smutny
    Pravda, nějak jsem automaticky překládal a neuvědomil si, že tohle je ještě z doby před válkou a to není radno překládat:)
  • smejki
    čeština se dá ještě oželet, ale oni serou i na patche, což je na přesdržku
  • Zmíněný národní park samozřejmě skutečně exsituje a jmenuje se Zion. Nepřekládal bych to, New Vegasu taky neříkáte Nové hvězdy... *2*
  • Ocelot23
    TJ Cenega je strašná firma(a doufám,že to od nichněkdo čte)
  • miker17
    čestina byla zabugovaná
  • to me ani tka netrapi jen aby to nedosahovalo ceny cely hry cenu bych za kazdej dal minimalne o pulku nizsi nez puvodni hra co si budem povidat ty DLC jsou za par hodin hned dohrany *7*
  • fallout
    Škoda, že u nás se jich v CZ lokaci nedočkáme... aspoň ne dokud se o Fallout bude starat Cenega... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit