Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IWKYN
    Zabít legendární značku a vytěžit poslední zbytky tibéria z její mrtvoly! Smekám před EA a jejich trikama, za tohle by se styděl snad i Hitler....
    • Zabit ji tim, ze se delaji pokracovani? Ja teda nevim, ale pod pojmem zabit znacku bych si spis predstavoval, kdyby uz zadny Command & Conquer nikdy nevysly.
      • Kr.Pa
        Značku zabili tím, že vyhodili všechny tvurce teto znacky (zamestnance westwood studia). To co nam tu jen dokazuji je recyklace jejich dila a pouhe JMENO !
      • IWKYN
        C&C 4????? To bych byl daleko radši, kdyby to nikdy nespatřilo světlo světa!
  • Tohle šťourání a prznění mrtvol by mělo být trestné!
  • Kr.Pa
    To si snad EA dělá srandu ? Vypálit to jejich satanské sídlo!
  • Diplomacia?Mier??? tak toto potom neni Command & Conquer ani v jedne casti nebol mier a zrazu ho tam daju zas to poseru ako 4 ku *7*
  • ps:Ak budem chciet hrat kludnu hru kde mozem len tazit a pestovat tak pojdem na Fb a zapnem si Farmville :D
  • EA to teda svěřima pravým odborníkům.....

kdypak se přejmenujou z EA na Weyland Yutani? (snad jsem to nespletl)
  • Ale jo:) Já si to vyzkouším, když mně to osloví, zůstanu, když ne, svět se nezbortí a nic mně to nebde stát. Navíc horší než C&C 4 to být nemůže, jenom lepší. Aspoň si na chvíli odpočinu od světa webgame *1*
  • Hlavně je hrozně vtipný, že chtěj lákat fb uživatele na značku, kterou znají a ctí pouze PCčkáři. Takže použít tuhle IP pro webovou kravinu je pitomost na kterou se snad můžou chytit jen naprotí vyblízové. Už vidím svoji přítelkyni, jak místo Farem hraje na netu C and C *1*
    • Jen PC? Hnedka první C&C vyšla na PS1, Sega Saturn, Nintendo N64 a samozřejmě DOS (posléze i Windows port). Jinak Xbox360 verze C&C byly poměrně úspěšné. Na PS3 se bohužel dostala pouze Red Alert 3, ale byla skvěle hratelná.
      • To co jsi vyjmenoval jsou mrtvé platformy, až na 360 samozřejmě a 90 procent současných hračů je ani nezná. A nic to nemění na tom, že CC lidé kteří hrají webové hry neznají prakticky vůbec - když vezmu v potaz typ lidí, co je z mého okolí na fb
  • XorxoxTalarius
    No to bude pekna slatanina. Nejak si nedovedu predstavit jak mezi sebou hraci za GDI uzavirat nejake dohody, uplne se desim toho jak se bude GDI midlit mezi sebou. Nod zas na druhou stranu zadnou diplomacii nevede a kazda frakce mezi sebou tvrde bojuje, tedy pokud tam nebude nejak uber frakce se kterou bude Kane, ale zase to potom postrada smysl mezi sebou bojovat kdyz je Kane na scene. No proste to bude dalsi fail z teto, kdysi, velmi slavne znacky.
    Bohuzel :'(
  • HTML 5 ftw!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit