Přejít na výpis diskuzí
Oznámení MechWarrior Tactics, pojede ne free-to-play vlně
15.2.2012 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Proc by nemely fungovat originalky mechwarrioru? Me funguji vsechny cd originalky, vcetne tech nejstarsich typu syndicate, baldurs gate nebo daggerfall. Diskety nemam kde ozkouset.
Tactics hry byly, pokud vim, vzdy tahovky. Ja bych nejakou poradnou tahovku formatu ja2 nebo fallout tactics uvital jako sul, ale obavam se, ze v enesni dobe uz muzevyjit jenom brak, ze poradne tahovky uz patri minulosti. Coz me mrzi, pac to je muj nejoblibenejsi zanr. A posledni dobre veci jsem videl na psp. -
Pokud mas na mysli WoT, tak pokud vemu hrani na vysokym tieru tak to neni Free. Bud musim
a) platit premium
b) "platit" svym casem - farmit prachy na nizsim tieru
Nehlede na to a) jsou ruzny podminky pro hrace. b) Uz ta logika toho kdo ma vic penez ma ve hre vic neceho je ujeta. c) Penize vubec do hry nepatri.
LoL ma docela dobre vyreseny f2p ale i tak je to na hlavu. Kdo jim nasoli vic muze hrat vsechny hera hned, kdo neda nic musi je farmit pres IP.
Kdyz bych chtel plnohodnotnou hru se vsema hrdinama, kolik zaplatim? 3000? Vic? -
Ty porad nechapes co rikam ... nikdo te nenuti, ty chces ... a pokud tedy chces mit 100% jistotu , tak zaplat ;)
Navic proti nejvysimu tieru, muzu postavit nejvysi tier ;)
Navic tanky maji hit zony, ktere kdyz trefis, tak prorazis s prehledem ;) -
Jej to bylo :D první W40k, která mi vůbec odhalila svět warhammeru.
-
Z toho co pises fakt pochybuju ze jsi nekdy byt jen zakopnul o opravdovy zapas. Dobra muska ti je uplne k prdu kdyz nemas uhel a taktiku a hlavne neco co bezpecne probije desitku tier pancir.
Dalsi vec je ta ze mimo to ze u toho musis travit hodne casu tak do toho musis jeste sypat prachy. -
Aha :D
"Kdyz chces hrat prvni ligu tak proste musis a o tom to je. " A kdyz budu chtit v nejake onilne hre byt prvni tak musim udelat co? Stravit tam cas. Desitky hodin. A pro mne cas jsou penize. Navic kdyz nekdo chce byt prvni a potrebuje k tomu misto dobre musky miliony bonusu, tak je to jeho problem. Mne staci dobra muska ;) -
Kdyz chces hrat prvni ligu tak proste musis a o tom to je.
A Diablo 3 a jeho aukce je uplne neco jineho. Neziskavas zadny specialni bonus ktery bys nemohl ziskat kdybys tam nic nekoupil a hlavne je to primarne singl (i pres moznost PvP). -
No ja se bavim o tom ze si koupim ruzna permanentni vylepseni (Dungeon Overlord) pripadne nejake bonusy ....
Kazdopadne kdyz se budeme bavit prave o prikladu WoT tak tam mi staci pouze kupovat vice mista pro moje tanky a pripadne prevod zkusenosti ... nemusim mit specialni munic, pripadne kupovat prachy, jelikoz na opravy pro tier 7 nemam penize ... je to uz vec toho cloveka jestli mu staci jezdit v Tygru nebo proste chce mit super mega giga tank.
Stejne tak pokud chces utratit tisice, je to tvoje volba.
Kazdopadne podobny system zavede Diablo 3 se svou aukcni sini. Co jineho je to nez pay to win, kdyz budu mit dost penez, proste si na aukci koupim to nejlepsi a pak pujdu masakrovat ty co si vse poctive nasly, ale v tomhle pripade sli jeste dal, jelikoz hru si musis koupit (ovsem priznavam na jejich obranu dostanes x hodin v singlu, takze se to vynuluje). -
To mluvis o premium uctu za 300 mesicne ale pokud chces opravdu hrat prvni ligu tak to chce jeste specialni naboje popr. nejaky dalsi premiovy predmety. Nakonec zjistis ze jsi za dva mesice zabavy do toho zahucel za dva litry a ani nevis. To ze bez premioveho uctu vetsina F2P her vyzaduje absolutne neprimereny grind je uz jen takove tresnicka na dortu.
-
No pokud oboji planujou jako online hru, coz je vice nezli zrejme. Tak mi povez jak by jsi to chtel delat?
Navic F2P neni placey cheat :) To ze neco mam driv nez ostatni nepovazuji za cheat, ale za moznost ... pokud nechci neco budovat dva mesice, ale mit to co nejdriv, tak si to proste koupim ... -
System placenych cheatu je proste system totalne postaveny na hlavu at uz je to formou DLC nebo F2P. A rozhodne tu ted nejde o 300 korun mesicne i kdyz u tech to vetsinou vetsinou nekonci (pokud clovek chce opravdu neco hrat). U MW mi ale F2P vadi o to vic ze to nejspis znamena ze se nedockame single playeru.
-
Boha, vy tady nadelate. Tak to chteji dat F2P a co? Ja tenhle model mam nahodou rad, jelikoz mne to nicim neomezuje a hra dostane moje penize jen pokud si je opravdu zaslouzi. Kazdopadne diky tomuhle modelu si kazdy muze hru poradne zkusit a zjistit jestli je opravdu pro nej nebo ne ...
Kazdej mesic utratim za F2P hry cca 300 korun a to jich hraji nekolik ... a vubec mne to nemrzi (tech deset piv v hospode si odpustim). Podporim vyvojare a pokud se o hru staraji, tak si sve penize zaslouzi.
Kazdopadne je to moje volba a pokud nekdo tenhle system nema rad a radsi plati kazdej mesic ravidelne poplatky s tim ze si hru jeste musi koupit ... no, proti gustu zadny disputat, ze ano. :) -
Muj nazor na free to pay znate ale stejne bych je chtel pozadat at si ten F2P vetknou za klobouk.
-
Free to Play, Pay to Win? Nehodlám vás živit.
-
takze Mechcommander 3? Parada! Jeste by nekdo mohlo po sto letech udelat pokracovani 40k epic hry Final Liberation :)