Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jenom aby jste věděli, Painkiller Redemption sem si stáhl a dohrál, napíšu vám přesně co tam je, a tipuju že 80% z vás to nenadchne... Máte tam šest úrovní jako v Ressurection což u mě ze 100% odečítá hned 10%, potom to že hrajete za oba hrdiny je jenom další falešné zpestření hry, v každý úrovni se střídáte s hratelnou postavou, ta má mimochodem všechny zbraně hned od začátku jen pár dohledáte v secretech, to by nevadilo kdyby všechny zbraně nebyli stejné (!) jako z předchozích dílů ! to dalších 20% dolu u mě jako ! Ted když jsme u stejných věcí, tak pojdme k nepřátelům... Za celou dobu hraní jsem neviděl jediný, ale jediný nový monstrum ! všechny stejný z overdose, painkiller a painkiller battle out of hell ! jediné pozměněné je pak velikost obrů, například těch křižáckých, jsou ted dvakrát tak větší a odolnější... No nevadí řekl jsem si, alespon slibovali vývojáři nějaký bosse nový a větší (jako vždy a aspon do ressurectionu se to plnilo..) tak za celých pět úrovní jsem vyjma těch obrů na nic většího nenarazil a už vůbec ne na bosse ! i tak na konci nějaký boss být musel, to by bylo mega ztrapnění, a ikdyž jsem nevěřil, tak nakonec boss tam byl ! Ovšem ne k mému potěšení ale mému totálnímu na***** to nebyla třeba Eva se kterou se mělo bojovat, byl to Alastor z Battle Out of Hell ! na chlup stejný, a tentokrát ho stačilo ustřílet jen jako velmi odolné monstrum, tedy aspon myslim, po ubrání jeho půlky života jsem hru nasranej vypl ! 20% dolu za bosse, ted k jejich AI, jediné co je lepší že nepřátelé nevrážejí do zdí, toť vše, jestli je pro vás lepší AI když se na vás v místnosti vyvalí horda 100 nepřátel najednou který se bezhlavě béřou k vám a kvůli jejich počtu o sebe zakopávají tak... osobně mě je to teda jedno, vždy sem vzal raketomet a bum :D takže to mi nevadí, prostředí jsou nová, takže taky plus, akorát poslední je stejné jako z painkillera z první kapitoly čtvrtý level (!) takže 5% dolu ! Poslední věc je pak jenom systém střílení, ten zůstal stejný aspon, takže po vystřílení místnosti CHECKPOINT a jde se dál, takže u mě 45%, ale mohlo to bejt 3 krát tak lepší, jinak je tam nastíněno pokračování...
    • Naprostá stráta času a energie , hru jsem si nainstaloval z cd ze scorečka - a hned sem věděl co to je zač .. po 20 minutách jsem musel přestat hrat protože sem čekal něco co mi vyrazí dech bohužel se tak nestalo .. a moralni výsledek : katastrofa proč plýtvat energii na tyhle takzvane hry .. připominá mi to hru dooma 2 kterou jsem sice dohral ale neměl jsem s toho zadny požitek navic podle toho co jsem viděl z hry a videa na internetu ..
      mam pocit že tyhle brutálni hry bych z moralniho hlediska nedal nikam . Samo ten kdo tuhle hru bere JAKO hru je to oukej ale .. ja v tom cejtim hodně hnusu ..stačilo mi shlednout intro na internetu a bylo mi to jasne .

      1 zajimalo by mě jakej to bude mit dopad na ty mladý hrače ..
      2. co si myslej o tomhle distributoři novej krvák a nikoho nezajímá podstata věci ??Zeptám se VAS .. VY osobně recenzenti byste tuhle hru doporučily dětem nebo mladšim ??
      3 . Mám rád hry typu dooma3 nebo S.T.A.L.K.E.R.A ale tohle je opravdu děsný ..
  • Nejdou tam cheaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dnes jsem zacal hrat a po 3hodinach jsem to dohral neni to tak zle urcite je to lepsi nez predchozi dil hlavne hratelnost a grafika je tam dost priser.Muj nazor je ten hrat se to da ,ale urcite bych si to za ty penize nekoupil no zalezi na vkusu kazdeho .Neni spatne si to zahrat.
  • Toto dopadne urcite katastroficky, Jowood sa chyta coho sa da len aby sa nepotopil, ale ziadne zaloby ani podpriemerne pokracovania starej FPS ich urcite nezachrania. BTW ovela radsej by som si zahral Necrovision 2, jednotka bola dost dobra, v mnohom lepsia ako hociktory diel Painkillera, bola to Bckova FPS, rozbeh mala pomaly, nie kazdy vydrzal hrat tolko aby sa dostal k tomu skutocne zabavnemu obsahu (a to je skoda) ale bola urcite lepsia ako posledne 2 diely Painkillera.
    • Úplně by stačil další datadisk na Necrovision. U Lost Company sem se bavil víc jak při originále.
  • Nechci to odsuzovat předem, ale myslím, že by bylo rozumnější si zase nainstalovat starého Painkillera a todleto ignorovat.
  • Po Ressurection se tomuhle radši vyhnu, možná zkusím demo. Doufám, že se někde tajně prcuje na Painkiller 2. Podle mě by si ta hra zasloužila řádné pokračování, místo dalších datadisků. Kompletní pokračování bez rozebrání a následného prodávání ve formě DLC.
  • Zdá se mi to, nebo i po těch 5ti letech nebo kolik to bylo, kdy vyšel první Painkiller, používají pořád ten samej engine?
    • Už to bude 7 let a řekl bych, že stále mají stejný engine...
      • Však co, Havok a Pain rozhodně neuráží ani dnes, alespoň mě ne... :D
        • To ano, ale je rozdíl používat upravený engine a neupravený.
          • Přesně tak, když srovnám Painkiller, Painkiller BooH s Painkiller Overdose, tak je to totožné, ale Overdose je náročnější, když je srovnám s Painkiller Ressurection, tak je to úplně někde jinde...
            • Spades
              jn Ressurection ma horsi grafiku jak puvodni painkiller :D
  • Urug
    Recyklace prospívá životnímu prostředí, ale hrám nikoli.
    • Njn EA to očividně prospívá :))
      • Tak dlouho se chodí kýblem k rybníku, až rybník vyschne. takže bych to neviděl až tak horký *4*
    • no to povedz EA a tym milionom co si teraz kupuju kopiu z kopie budurocnej kopie Dead Space 3.
      • Spades
        A v CEM je kurva dead space 2 kopie ?
        Je to normalni pokracovani...
        Kopie mas, kdyz to VUBEC NIC neprida - viz painkiller, kde je to furt to same...
  • Zatim to vypada na stejnou sracku jako byla dvojka :(( Kde jsou ty casy, kdy jsem v jednicce s kulikovackou vesel mnichy na zed... *9* *1*
  • Jak již zde bylo řečeno Painkiller + datadisk Battle out of Hell byla bezesporu i pro mě max. pařba od které jsem se před několika lety nemohl absolutně odtrhnou!!! Ale jakmile přišly na řadu nástupci v podobě Overdose + Ressurection, šel celej Painkiller do háje!!! *10* Nechápu jak mohly tak bezvadnou a určitě nejen pro mě zábavnou odreagovačku, která se suprově ovládala a hrála tak nehorázným způsobem zprznit!!! Po shlédnutí screenshotů jsem si nikde vylepšené grafiky nevšiml a na taktický uvažování, tam kde chci rubat spousty zombíků do lebek se můžu vyprdnout!!! Už když opět na screenech vidím tu hnusnou vizualizaci zbraní z již zmiňovaných Overdose a Ressurection mám osypaný záda, k...a kde jsou ty starý dobrý časy z původního Painkillera!!! Tomuhle se budu muset vyhnout velikým obloukem, protože si nechci hodit grcku na monitor jako posledně u Ressurection*8* !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit