Přejít na výpis diskuzí
Oznámení remaku Dead Rising 2: Off the Record
12.4.2011 | levis
16 příspěvků
-
byl sem připraven na tvrdou slovní potyčku , ale tohle sem nečekal *4*
čily nebudeme s k téte hadce již vracet . -
Proč nemam psát jméno.
Michalů je na světe mnoho ale některé přezdívky jsou unikátní.
A dost končíme s timdle divadlem XD nemá cenu se navzájem urážet a psát blbosti o tom kdo je trapnej a kdo ne.
Tímto se všem omlouvám i tobě. XD
ANo uznávám Napsal jsem blby I/Y u Blití.
Jo a chodím s holkou XD
A nemyslím si že jsem vtipnej prostě píšu jak píšu no.....
Tak zdar.Potkáme se u jinejch her atd XD -
běž si cucat palec ty trapáčku
mi snad nechceš tvrdit že ty chceš chodit s holkou či sní dokonce spát *1*
a vždyť ti píšu že dělá flame post stejně jako teť já , jen ty si furt myslíš jak hrozně Ftipnej asi
stejně tu povětšinou chodí namachření ajťáci a potom vypadá to hodnocení postů ...
btw . ani nechci vědět jaký máš stupeň ozáření plutoniem když ti připadá přijmení jako BLITÍ
a bojíš se že tě někdo pozná pod přezdívkou a tak napíšeš jmeno
MG *8* -
Omlouvám se všem.Mělo to bejt na Blytce teda Klebitze
-
A proč bych měl sem dávat můj nick? aby ho každej znal?
A to mam jako holce s kterou chci spát říkat nick?
Jo a ten nahoře s NICKEM děvkař to je teda good nick co?
A co znamená Klebitz? Zní to jako blytí. -
Hrál sem... ze začátku určitě zajímavé (minimálně pro ty, které baví kosit hromady zombíků), ale po čase omrzí stereotypní úkoly a prostředí... což je škoda, protože by tohle mohla být jinak opravdu dobrá zombie mlátička...
-
muj nick na steamu je JEDImfp a muzes se podivat jak mam nahrano u L4D asi 300 hodin a L4D2 asi 200 hodin,nevim presne protoze posledni rokl parim primarne na PS3 a ty pripominky o piratsky verzi si muzes nechat,tuhle hru snad ani nikdo bez onlinu nehraje,nuda.me slo o to ze jsem si poridil jednicku ktera je super a rok na to vyjde dvojka ktera ma spis jen novy veci,proste jsem utratil za dve skoro stejny hry a podle me to slo udelat formou DLC.
Ten DR nebude stat 10eur jak pises,se podivej co stoji DLC gta/red dead/.... a urcite to nevydrzim a koupim.radsi at delaji na DR3 -
Ne to byl určitě nelogický flame post
a ty se snážíš bejt vtipnéj nebo co ? sám si nikdy nevrzneš když si ani neumíš vymyslet nick blbečku -
Já asi myslím že je to 70 letej pán co s vi životě nevrznul tak sahá po mrtvolách a Zvířátkách
Takže Starej uchylnej Nekrofil-Zoofil -
ááá pán je nekrofil a ještě k tomu taky zoofil no ale tak tipuju tě na 10-15 let plus mínus
-
Tak nevim co meles L4D1 a L4D2 jsou prakticky uplne jine hry pokud hrajes na steamu teda a neukradl jsi to s tim ze ted delas machra protoze v SP je to nuda tak jako tak a hlavne blblost.
A k dead rising 2 nikde neni napsana cena jestli to vyjde treba za 10€ tak je to fajn koupe navic te nikdo nenuti si to kupovat pokud mas dvojku tak si ji uzivej proc se rozcilovat ze vydaji hru kterou uz mas znova s jinou texturou a pribehem misto toho bez od A do B tak bez do A vyfot X a v bode B save s tim abys do behl do C kde se zase vratis na A. kokso. -
Todle bych koupil max za 300kč
Teda až po tom co bych vyzkoušel demo nebo Betu.
Bez vyzkoušení hry nekupuju. -
kolem tebe ty zombie prošli bez povšimnutí, jak tak koukám na tvůj koment....
-
pokud to bude za plnou cenu tak at se jdou vycpat.to je strasna moda posledni dobou,vydat hru a rok na to ji vydat v podstate zase.nejdriv me nastvalo valve kdyz jsem zacal parit l4d a rok na to vyjde dvojka a ted uz i capcom,moje oblibena firma.DR2 jsem si poridil na podzim a par desitek hodin jsem u toho stravil a urcite si jeste zahraju,vyborna hra a ted si ji mam kupovat zase.stejny prostredi jen jiny lidi a pribeh,kdyby se ten cas radsi venoval na DR3
-
Remake???
DR 2 som nehral,netvrdim ze je to zla hra,ale remake?
Pochopim (a tesim sa z )remake hry z 90.-80. rokov,ale hry co visla len pred nedavnom.
Ja tomu nechapem *7* -
JO!!! rad si mastim nad zombies tehdy sem vykopal mrtvou kocku z hrobu a sem ji mrdal jak prase a pak sem si dal vykourit od bezdomovce a se mi to libilo teda ohromne