Přejít na výpis diskuzí
Oznámení strategie Port Royale 3 pro PC ...i konzole
2.8.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
tak vydat to jenom na počítačky, můžou si autoři hodit mašli, takhle z toho díky konzolím nové generace něco vytřískají, i když moc to nebude, jak na tu hru koukám *1*
-
-
jojo kde sou ty časy PS2 *1*
-
už to jsou spíš konzole staré generace...
-
-
jak jsi na to přišel prosimtě? zanedlouho je to senzační unchrted 3, co chtít víc
-
-
Že se ohánět konzolemi "nové generace" minimálně 4 roky po jejich uvedení je trochu divné.
-
-
-
-
Yeeeeessss!!!
-
v týhle hře bylo umění dostat se do zisku *1*
-
-
To by sis měl vyzkoušet Theme park nebo simutrans.Tam bylo umění být v zisku.Port Royale byl pohodová jízda po Karibiku. *1*
-
-
do Theme parku sem používal cheaty *1* radši sem hrál poctivě roller coaster tycoon 1 *2*
-
to asi zalezi jestli ses vydal na cestu pirata nebo obchodnika, za obchodnika se mi nikdy nepodarilo stavenim ekonomickych baraku dostat se poradne do zisku.. nejlepsi bylo prodavat ukoristene lode a naklad :)
-
-
To máš vlastně pravdu.Taky jsem napirátil zlaťáky a potom obchodoval.Když byla alespoň jedna obchodní flotila, tak už se vydělávalo samo. *1*
-
-
-
Chvili to trvalo, ale kdyz uz prisel na to jak, bylo to pokazde stejny a pro me se vytratila zabava.
-
-
ja na to přišel asi až po pátý instalaci kdy sem si řikal že teď už se mi to konečně podaří *1*
-
-
-
No jsem zvědav snad se to kvůli konzolím neposere! :) mám je tak "rád" :) a docela bych přivítal ovládání námořníku na souši při dobývání města ...
-
Áá, že bych oprášil originální verzi jedničky?
Ostatně, tohle vypadá úplně stejně, jen nová grafika a zjednoduššený interface.
Pro někoho to možná může být zápor, ale já si toho vážím :) -
Sakra doufám že to neposerou .... tohle byla moje oblíbena hra v dobách dávno minulých.
-
doufam ze se to bude zjednodusovat na gamepad az po vydani PC verze.. ten screen s lodi vypada jako 3rd pohled takze to napovida ze flotilu jako v jednicce ovladat nepujde :( to muzu rovnou zustat u pirates of the burning sea (f2p mmorpg s bojem a stavenim ekonomickych budov)
-
Co to je? Zpráva, nebo subjektivní výlev autora?
-
-
je to kkt simtě
-
-
Mě jen zajímá, jestli člověk v námořní bitvě bude moci ovládat více než jednu loď, jako v jedničce nebo jen jednu jako ve dvojce. *6*
-
-
tymto bol druhy diel uplne dovrzany
-
-
Supr čupr(pokud pc verze nebude konzolový port, ale naopak).
-
-
jestli se to má ovládat čtyřma tlačítkama...
-