Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě naopak přijde. že teprve teď bude mít nintendo pořádnou konzoli, navíc vše co k ní udělali do teď půjde i na U. Mě osobně u Wii vadilo grafika a omezenost titulů, kdy mario si hrabe na svém písečku a zbytek je ta tam. Teď ve spolupráci s EA, se lidi nemusí rozhodovat nezi HARDCORE a FUN (tím že jin neujdou pecky jen kvůli platformě).
    Co se ovladače týče, tak by mě jen zajímalo, jak se bude držet. Jinak mě nejvíc zaujako použití druhé obrazovky místo optiky. *Jinak použití ve smyslu golfu mi přijde úplně k ničemu.
  • Jediné na čem záleží je kvalita her. Pokud dokopu vývojáře her ke kvalitě a originalitě, může nová konzole uspět. Pokud však budou vycházet jen sra*ky co dnes, tak bych byl taky skeptický.
  • No, vskutku je to nejaky obraceny vyvoj. Kde bylo Nintendo s polohovym ovladacem a slabsim HW byl Xbox a PS3 se silnym HW (+HD) a klasickyma gamepadama. Xbox prida Kinect, PS3 prida PS Move a Nintendo prijde s konzoli se silnejsim HW + docela zajmavym gamepadem, ale v dobe kdy se uz mluvy o nextgen Xbox a PS3, hmm.
  • Drom
    Zasadni bude cena. Xbox 360 a PS3 budou pristi rok uz skoro zadarmo a na Wii U budou vychazet hry POUZE na stejne urovni, coz nedava moc motivaci si Wii U kupovat za cenu, ktera bude nejspis o dost vyssi a pocet her o stovky mensi. A ten tablet me teda moc nepresvedcil. Myslim, ze to s tema 2 obrazovkama uz lehce prehaneji
    • XXDarthVaderXX
      Zase tak skeptickej bych nebyl, časem jim tak i tak dojde, že to bude chtít pro nás "normální" hráče ten ehm(nechci napsat blbej, abych se někoho nedotkl...jsem PCčkár) ovladač.

      Trochu zmatená prezentace? Aleši ta byla hodně zmatená *2*
      • Drom
        pitomej zmatenej nazev, jeste pitomejsi vysvetleni nazvu, zmatene predstaveni ovladace, kde ani neukazou samotnou konzoli a jeste je k tomu v mnoha pripadech potreba wii mote, coz je investice navic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit