Přejít na výpis diskuzí
Ozvěny ze San Francisca: Den čtvrtý
6.3.2015 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Kde se vzal punk ́s not dead ( od 1:38 ) na GDC? *8*
-
Me to teda pripada jak kluk ten co stavil ten tetris. Kdyz se kouknes na konci tak podle tech rysu.
-
Přiznám se, že jsem na chvíli ujel na té stavbě kostek v pozadí a musel si to kousek přetočit, aby mi neunikla řeč :) Doposud velmi zajímavé, i ty lokace pro natočení vida vždy dobře zvolené. Taky doufám, že máte mrtě materiálů pro nadcházející články. Tenhle rok vypadá, že bude zase trochu nad těmi ostatními vyčnívat. Taky koukejte po návratu řádně odpočinout, ať ty články pak stojí za to, já třeba přetažený strašně žvatlám (jako třeba teď) ;o)
PS: Martin Bach je super, přijde mi takový přirozený, sečtělý hráč s rozumnými názory, toho si v redakci držte zuby nehty i kdyby co já vím, radši nic :) -
Ten konec videa se tedy strefil do černého.
-
Informace zajímavý, ale co mi přišlo zajímavější, byli lidi na pozadí. Nejdřív pankáč s růžovým megačírem, v 3:43 pak proplutí kosatky při monologu o právech žen a všechno stylově zakončila autistická mánička, radující se z postavení kostičky v real verzi Tetrisu! :D
-
Takový škodolibý smích jsme asi od šéfíka ještě neslyšeli :D
-
Pardon, pardon, pardon, vydalo se nám a znovu nevydalo video, už by mělo být vše v pořádku :) Inu, pátek večer, ještě jednou se omlouvám.
-
:D
-
Video je na cestě přes oceán.
-
Tož troche tolerance, to nikdo neznáte přetažení z předlouhého tažení? ;o) Nemluvě o časovém posunu.
Já už bych někde seděl v koutku a kymácel se dopředu dozadu po těch 4 dnech... -
Zas nějaká pseudointelektuální grygarovina *15*
-
Už zase chlastáte od rána?
-
Ehmm a to video? :D
-
Jakého videa. Máte tam jen nefunkční statický obrázek.