Přejít na výpis diskuzí
Páčení zámku i palba z odstřelovaček na videu z Wolfenstein: The New Order
29.4.2014 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
doufam, ze nekdo pak preskinuje ty nemce za rusaky a swastiku za srp s kladivem... hned to bude zabavnejsi
-
tak asi si pockam na nejake nazory ze hry. Ta stealth cast je neuveritelne otravna, hazeni nozem ci strileni pistolkou z veze na vojaka z dalky. Zaroven me odrazuje pojeti grafiky kde se vse nejak divne leskne a oproti prvnimu traileru je hodne jinde. Kazdopadne styl likvidace nepratel a brutalni postup klidne i tunelem je hodne lakavej. Hru urcite zkusim pokud ji nepokaslou do morku kosti. Planoval jsem sberatelskou edici ale zatim co jsem slysel tato edice neobsahuje hru coz je dost na hlavu.. jo a je dost draha:)
uz si nepamatuju kde mi tento brutalni styl likvidace nepratel utkvel v palici ale to je aspakt hry na ktery se tesim.
otazka nemcu atd.. Nevim proc to resite na hernim webu.. pochybuju ze nekdo z vas je opravdu objektivni a cerpa z vice zdroju nez nejakeho blbeho dokumentu v telce:) preci jen uz je to hodne let stejne jako ruznorodost valky v kazdem state -
čau lidi můžete mi prosím napsat nějaký rozdíl ve hratelnosti oproti cod ?
-
-
hádam stačí len jeden a to zásadný, kde cod sa snaží vyzerať dôležito ale vyznieva skôr komicky a nie je vôbec zábavný, na to ide nový wolf hneď od začiatku zábavne a nesnaží s v žiadnom prípade hrať sa na dôležitého.
-
-
No právě...a přitom měl RTCW tak hutnou a úžasnou atmosféru...o MP nemluvě.
-
-
rtcw bol na svoju dobu fakt premakaný, skvelá hudba a dĺžka kampane aj príbeh bol zaujímavý a multiplayer bol tiež extrémne návykový :) ináč hru robili vtedy tvorcovia kingpina a skvelej strielačky rednecks rampage, ešte stále mám krabicu od hry doma :D
-
-
hmm nevedel som, že za ním stoja ludia od skvelého Kigpina a RR, zaujímavé !
Inak hudba v rtcw bola skutočne výborná a mala veľký vplyv na tej mrazivej nacistickej atmosfére celej hry, možno aj vďaka nej som bol ako decko z tej hry tak pos*aný. -
-
nj aj pre mňa sú kingping a rednecks rampage srdcovky :) a hudba o rtcw bola fakt parádna a dávala tej hre nezabudnuteľnú tajomnú atmosféru :)
-
-
-
-
-
-
podle videi se mi to libi stale vic, oldschool gamesa v peknem rage habitu, akorat doufam, ze pri pouziti dvou kveru bude razantne zhorsena presnost, protoze mi to prijde trochu op, mit ve dvou rukach jakoukoliv zbran
-
Jen další hřebíček do rakve téhle hry. *9*
-
-
A já myslel, že si hry vybíráš podle toho, jestli ti je někdo přeloží:-D Jinak by to chtělo rozvést tvou hlubokou myšlenku o hřebíčku;)
-
-
Bylo by hezký, kdyby se to hrálo stejně dobře, jako Rage, který je taky lineární až hamba (v 21. století)
-
-
za prvé píše sa hanba a za druhé 21 storočie začalo rokom 2000, od vtedy vyšli stovky hier ktoré boli lineárne, tak o čom to točíš priateľu?
Najviac ma zaráža, ako všetci kritizujú Rage za lineárnosť, čo by ste chceli 8 koncov ako u mass defectu kde všetky boli v podstate rovnaké? nenechaj sa vysmiať. Rage je podľa mňa jednou z najpodarenejších hier po half life 2. -
-
rage nabizi nejlehkovaznejsi pomijive rozptyleni a nejletmejsi pozitky nahodile rozkose. hlavne pak dlc scorchers a vysperkovana zbran nailgun/rebar/railgun slouzi ukojeni planouci touhy a rozkose tak smyslne, jako jest okamzik straveny v objeti ejakulacnim. Vlastnictvi teto hry jest predmetem primo bytostneho naturelu.
RAGE power
-
-
-
Já myslím, ze toto zachrání jenom slíbenej Doom.
Jestli nebude ani on tak AUR REVOIR blbci