Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože jsou to v podstatě placené cheaty.
  • Ty časy sou dávno pryč, Hold nektěří znás sou lamy, ale bohaté lamy, takže si koupí cheaty ( rozuměj silnou výbavu ) aby hrou prošli jak nůž máslem a šli zas o dům dál. Tadle praxe už tu pár let je, akorát se to dneska povyšuje na novou úroveň a už si nekupuješ předem dané předměty, ale boxíky s šancí na takové předměty. Z marketingového hlediska je to geniální.
  • Proc mikrotransakce v MP to je jasné? Ale v SP? Už jenom z principu, je to taková ubohost, že se mi chce z toho blejt.
  • Začal s nima v TF2, douč se herní dějepis *1*
  • corfer
    Další debilita, která videohry opět o kousek přibližuje výherním automatům... Do toho světa chci skutečně patřit. Bravo...
  • Morraw
    Když jsem hrál AC: Syndicate, tak jsem si za našetřené Helix body odemknul nějaké značky na mapě, ptže se mi nechtěly všechny hledat a možná jsem si koupil nějakou zbraň. Tak jsem využil tuto berličku a Ubi ze mě neměl nic navíc.

    Nepodporuju to, ale když mi to neničí gameplay a zážitek z hraní, tak to nevyužiju nebo to budu ignorovat. Tím chci říct, že když budu mít nějaký Mirian, tak si za něj nějakou truhlu koupím, ale reálné peníze nedám. Impakt na hratelnost (grind) bude spekulativní. Naopak tam vidím jednu výhodu a to bude mnohem větší customizace Talliona a skřetů. Což mi v prvním díle chybělo.

    Je chvályhodné, že si hru kvůli tomu nekoupíte a držíte se nějákých svých hodnot, ale já nepatřím k lidem, kteří se doborovlně omezují. Je to něco jako kdyby hra měla DLC a vy si ji kvůli tomu nekoupili. Nejlepší je dát najevo nesouhlas tím, že si to DLC prostě nekoupíte.

    Věřím ale, že společnou podporou (vy nekoupíte hru a budete nadávat, já a mě podobní nenakoupí lootboxy za peníze) dáme najevo, co si o tom myslíme.

    Na DLC, Season Passy, mikrotransakce apod. praktiky se stále nadává, ale stále tu v hojném počtu jsou a dokonce se rozvíjí. Takže trhu to zas až tolik nevadí nebo si to rovnou žádá.
  • souhlasim.
    kdyby slo o MP tak muze nekdo mit pocit, ze je bez investic realnych penez pozadu.
    ovsem v singlu? prosim vas lidi, vzdyt to je soukroma zalezitost kazdeho jednotliveho hrace, jak si hru hraje.
    hraje poctive na nejvyssi obtiznost? dobre
    pouziva cheaty nebo jinou pomoc? jeho vec, jak si znici zazitek ze hry.
    zaplati si nejake vyhody ve hre? kdyz na to ma, je to lepsi nez prohrat penize v herne.
    depta svou postavu neskutecnym zpusobem? naprosto v poradku kdyz ho to takto bavi. *5*
  • Jack1947
    HRozná debilita tohleto...

    Když to hráčům nebude vadit a bude to vlastně v pořádku. Vždyt doba pokročila a i je více peněz

    Koupím si hru, a ještě si dokoupím nějaký ty lootboxy a co když mi budou padat samé duplikáty? nevadí přikoupím dalších snad ta legendárka už padne. Tohle by mohl bejt zlatej grind v offline rpgčkách. Ještě by se s tím mohlo obchodovat někde na burze *7*

    SVINSTVO FUJ *12* *16*
  • kostejnesmrtelny
    Then the Lady activated developer's console, and promoted Gimli's account to "premium subscriber". `These words shall go with the gift,' she said. `I do not foretell, for all foretelling is now vain: on the one hand lies darkness, and on the other only hope. But if hope should not fail, then I say to you, Gimli son of Glóin, that your drops shall flow with boosts beyond powerful, and yet over you loot boxes shall have no dominion.
  • Poděkujte herním novinářům, kdyby již od začátku vytvářeli tlaky, tak dnes nic jako season pass, DLC apod. neexistuje. Když jim to došlo, už bylo pozdě. Pay to Win jim zřejmě vyhovuje.
  • Já nechápu, jak někomu můžou vadit mikrotransakce v singlu...osobně do toho nedám ani o korunu víc, pokud vůbec nějakou, ale "kazit" si hru tím, že do ní nasypu dvakrát tolik peněz, abych byl nejsilnější už od začátku a ještě si to dal nejlépe na easy (pokud to jde), to je prostě cesta blbců a já jim to přeju :)
  • Jo na to jsem úplně zapomněl, ale to je možná tím, že jsem ty klíče vlastně nikdy neřešil. Dostal jsem pár klíčů k DLC a pak myslím za dohrání hry, ale využil jsem tuším jeden zbytek mám pořád v inventáři. Jako toto mi přijde ještě ok. Jelikož tě nepoužití klíče nijak neomezuje.
    Co mi přišlo jako prasárna byl PayDay 2, kde po instalaci byla půlka věcí nepřístupná s tím, že si to mám dokoupit jako DLC :(.
  • KrPa
    v Borderlans byla nehorazna prasarna kupovani zlatych klicu
  • Ono by se jich dalo asi najít víc. Teď mě jen díky tvému jménu napadá Grinding Gear Games, tam je svět taky pořád ještě v pořádku. To co udělali teď v updatu na PoE, který je stejně jako základ free, je něco co musí ocenit i člověk, který PoE nesnáší. Je teda fakt, že start updatu teď trochu podcenili, ale i tak.

    Ale ono i z těch her na které se z hlediska DLC třeba celkem nadávalo, se dá vybrat. Co si vzpomínám tak Borderlans 1 a 2, mělo super příběhové DLC, jen kolem nich bylo navaleno bazilión balíčků s blbostma typu skin pro postavu atd., na které se nadávalo, takže si člověk musel ten odpad trochu odfiltrovat.
  • Smarja tak to je v p*deli. A muze za to primarne to hnusny vyzrany prase Newell kterej s boxama zacal v CSGO a zkurvil tim celou hru potazmo Steam. Lidi jsou proste idoti, malo platny. Za chvili se budou lootboxy otvirat i v tetrisu
  • Jasně. Kdybys byl opravdu bohatý, tak je budeš přinejlepším prodávat. Rozhodně ne kupovat.
  • kubi-wan
    Páni vývojáři... prosím, už se na tyhle pí*oviny skutečně vys*rte!
  • To zase bude zebrota nadavat. S klidem si par lootboxu koupim a s raddosti je otevru.
  • Trpaslíci z Hobita ví o loot boxech svoje, ale tohle postmoderní korporátní zmrdstvo je dílo Saurona. Ukul mikrotransakce a zbytečný DLC a všichni mu na to skočili.
  • Taky mě tohle pěkně se.. , jenže jestli to nedostane v recenzi 7 a níž, jsem takovej debil, že si to stejně koupím a moje potřeba dát jim najevo, že sou to zmetci přijde nějak do prázdna ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit