Palworld dál trhá rekordy. Vývojáři plánují nový obsah
-
Je tu někdo, kdo ten úspěch nechápe stejně jako já? 😀
-
-
Taky, taky. Nic nic a najednou je toho všude plno. Souběh více trendů, multiplayer open world survival a crafting, Pokémoni, a zrovna všechno z toho mě míjí, stejně jako tato hra.
Ale je od nich každopádně odvážné, prudit zrovna Nintendo, firmu která je schopna se soudit kvůli kdejaké blbosti. Bych se divil kdyby jejich právníci teď neměli napilno a nesekali přesčasy než to vypukne...
-
Tak jsou to Pokemoni. Pokemoni se samopalama. Splněný sen lidí, co vyrůstali na Pokemónech. 😂
Ale taky bych to nehrál. Asi jsem nezbožňoval ty Pokémony dostatečně.
-
-
Tak jsou to Pokemoni minus taktický tahový souboje, což je dost podstatná část gameplaye bych řek 😃
-
No to teda nevím, pro mě je splněný sen Scarlett/Violet mínus technický stav, tahleta splácanina očividně míří na gen Z.
-
-
Taky to úplně nechápu ale je vidět že o "Pokemony" je zájem i na jiných platformách. Kdyby bylo Nintendo otevřený k ostatním platformám mohli trhnout balík.
-
-
Nintendo zažívá jednu ze svýcxh nejúspěšnějších období v historii. Switch jede, prodává se na něj spousta her. pro ně je lepší, když si koupí kvůli pokémonům switch, a pak už si koupí i ty maria, zeldy, metroidy, kirby, advance wars a hromadu dalších her...
Všichni by chtěli mít tolik systemsellerů jako nintendo.
-
-
No a teď si představ kdyby byli otevřený i jiným platformám 🙂 je teda smutný že jejich poslední Pokemon hra je odpad ale věřim že ovečky kupovali.
-
Ano, Nintendo těží z fanatismu svých fanoušků. A není horší fanoušek než šílenec rodu Nintenda....
-
-
největší fanatik jsi tady ty.
-
Když se ve tvém slovníku fanoušek=fanatik tak to máš těžký. Té hlasité menšiny co posílá výhrůžky vývojářům není ani promile fanoušků a spoustu z těch prodejů jsou cíloví uživatelé děti, narušené blázny mají úplně všechny platformy, ale s tebou se o Nintendu nemá smysl bavit protože si jak zaseknutá gramofonová deska vždycky když je o N zmínka. Já mám s Nintendem vztah firma/zákazník ale v tvojí hlavě bydlí rent free, mohl by sis za ty roky co tu spamuješ pořád to samé účtovat nájem...
-
Nintendo těží primárně z těch desítkovejch her, co na switch vydává 😃 Ale říkejme tomu fanatismus
-
-
No já nevím, ale Nintendo má fakt dost fanoušků, co kupujou každého Maria a podobný hry.
-
-
-
-
-
No, je to úplně jednoduché. Roky si už lidi stěžovali, že Pokemoni stoji za úplný ho*no. A ted konečně někdo udělal Pokemony co za úplný ho*no nestojí. A lidi kupují a kupují a stále kupují. Jo a maj samopal, to je automaticky plus 50% k prodejům.
-
-
Tak poslední pokemoni prodali jestli se nepletu přes dvacet milionu kopii za 60 dolaru 😃 To se bude muset Palworld ještě hodně snažit
-
-
U dětí to chápu, ale jinak ne.
-
-
Je mi vždycky líto když vidím někoho s tak omezeným pohledem na věc. I když asi tuším i tak se zeptám... proč je tahle hra jen pro děti?
-
-
-
Já to zcela chápu. Hráli jste poslední Pokémony na Switchi? Mám doma. Vypadá to hrozně, stabilní FPS si to nedrží, graficky stěží rok 2012, souboje vypadají tragicky. A cenovka naprosto děsivá, byť se to dalo pak sehnat ve slevě.
Navíc moderská obec se naprosto vyřádí v téhle hře. Už teď jsou módy, co z toho defacto udělají Pokémony. Je jenom otázkou času, kdy budou turnaje, módy, co odstraní zbraně atd. Někteří budou namítat, že kdo chce Pokémony, koupí Nintendo. Ne, to fakt ne. Na Switch se mi práší a po 1. VR pro PS4 je to druhá nejhorší koupě, co jsem kdy udělal. Já bych tak chtěl mít Pokémon hru v nové grafice, skvělé hratelnosti, příběhu. Sám si občas koupím booster balíček do "alba" i když mi noví Pokémoni nic moc neříkají a za "sklem" mám 3 originální balíčky z 99 jako investici, protože jsem je zapomněl tehdy otevřít a loni jsem je při vyklízení sklepa našel:)
-
-
tak si tam zahraj pořádné hry trumpeto. Xenoblade Chronicles 3, Bayonetta 3, Astral Chain, TOTK, Metroid Prime, Metroid Dread, Mario Wonder a x dalších.
-
no to já zas zvažoval že na stará kolena koupím z druhé ruky switch, nintendo jsem nikdy neměl a jak ty lidi básní o nintendo hrách, tak se až zdá, že je to vlastní liga na kterou se nikdo jiný nedotáhne....asi bych si to aspoň rád někde vyzkoušel, jestli je to opravdu taková bomba a co na tom všichni vidí
-
-
Tak záleží co od toho čekáš. Pro mě se Switch stal asi nejpoužívanější platformou. Ale jestli myslíš, že tě ty hry nějak na první dobrou ohromí, tak to se spíš nestane. Zeldy, Mario nebo Metroid jsou primárně o prakticky dokonalým designu a člověka to nadchne až po pár hodinách vlastní zkušenosti. Pokud tě ale neodradí nižší výkon a vizuál některých her, tak doporučuju všema deseti.
-
-
Takže sis ale ten switch a Pokemony koupil 😂 Ta strategie Nintenda nebude zas tak špatná
-
-
Clovek nutne nemusi vsechno kupovat. Mohl to dostat.
-
-
-
Začali to hrát kámoši, jeden má dokonce vlastní dítě ten druhý je prostě ajťák, bylo to v gamepasu, docela to chválí, že je to sranda ale oni jsou v survivalech kovaní takže se jim nedivím že je to baví.
-
Už 2,1 Mega. Tímhle tempem ta hra brzo sekne snad i to Pubg :D
Ale jako jo vyplnili na trhu to co tu chybělo. Není to dokonalý ba v některých sekvencích je to mech, ale prostě pokud se do toho člověk ponoří a má rád survival element, open world a pokemony. Tak je to dost návykové. Plus to že to je ještě multák a zbraně. V ruku ruce se ani nedivím že to tak vystřelilo. A jestli je pravda co píší o tom kolik měli budget a kde to všude dělali. Tak všechna čest :)
-
-
A hlavne je to zabavne
-