Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doprdele pane Polacek, strcte si laskave tu reklamu v prehravaci treba do nosu. Me opravdu nezajima neustale dokola vyskakujici baner na PODPRSENKU...
  • Ta reklama neustále vyskakující, když přeskakuju video a nebo s ním jinak pracuji je fakt děsná!!!!!
    • Jo, asi si tu Ahh podprsenku koupim, tak moc už mi ty reklamy lezou na mozek. Jen nevim, co na to řekne přítelkyně. *1*
  • Škoda že není na PC rád bych si zahrál. *9*
  • Odulin
    Tuhle fajnovku jsem jen zběžně vyzkoušel a s velkou radostí odložil. Tohle si totiž nechám na brzké dlouhé zimní večery....to je nejlepší čas na umírání:))

A má první smrt? 24.12.1989 cca 20.30 - Commodore 128 - hra Avenger:)))
    • heartless_cz
      Taky si to nechám až na zimu stejně jako první díl. Teda vypadá to hutně a atmosféra z toho přímo teče. Uvidíme, jestli to trumfne noční bloumání věží za tichého nářku věznů a cinkání zvonků strážných. Stačila jedna rána, jeden špatný krok a opět jste zemřeli. Nádhera
  • Spades
    Ta hra je tak HC, až mi z toho brečí ovladač :D
    • Holcik123
      sem to hral a jakmile me jeden boss zabil 5x tak sem to vypl a uz asi 3dny nemam odvahu zapnout *1*
      • No mě trvalo cca 8 hod.než se mi podařilo zdolat Taurus Démona.Byl jsem v pokušení hru prodat,což se naštěstí nestalo *3* Chce to plánovat dopředu a taktizovat.A BTW:Toho démona jsem porazil jedině tak,že jsem se zbavil veškerého brnění a tím pádem jsem běhal rychleji a celkově jsem byl mrštnější.Stejně,jako když jsem potřeboval prsten v Undead Burg,který stráží Černý rytíř,nebo co to je.Hurá do trenek a bylo to.Sice mě sejmul,ale prsten mi zůstal *1*
  • RPG? Spíš mi to připadá jako normální rubačka, ale jako vypadá to docela slibně.
    • Také mi to přijde jako TPS rubačka. Jo, nehrál jsem to asi ani hrát nebudu... konzoly si kuli vyzkoušení nekoupím.
    • to muze rict jenom nekdo kdo tu hru nehral
  • Malleth
    Právě to hraju. Demons Souls byl naprosto geniální a tohle zatím vypadá taky hodně dobře, ale je o dost těžší. Mimochodem kde je recenze?
    • ales.smutny
      Těch řádků u toho článku není zas tolik...
  • Škoda že to není v CZ jinak bych do toho fakt šel ...
  • Ved uz to aj dostalo niekde na nejakej nerd stranke 4/10 hodnotenie za dementne nastavenia ktore prekracovali vraj aj limity HC-hracov :D:D:D
  • Vyhlizi to luxusne, pro me jedna z mala her vc. jejiho starsiho bratricka, v ramci ktere by stalo zauvazovat o koupi PS3, zvlaste, kdyz sla cenove tak pekne dolu. Zkratka skoda te exclusivity, hra by se jinak na PC rozhodne vyjimala dobre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit