Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz odhlednu od toho,ze ten japonsky styl moc nemusim,tak me vzdy odradil ten gameplay napriklad u tolik vychvalovaneho FF.
    Cgi filmecky se mi celkem libi a verim,ze to ma i dobry pribeh,ale samotny gameplay me nikdy neuchvatil.
  • "nepříjemnou nutnost neustále procházet stejné lokace za účelem získání vyššího levelu a tím i větší šance na likvidaci dalších nepřátel" Autorovi je 10 let, že nezná grinding?
    • kovar.jakub
      Autorovi není deset let, autor akorát raději radši situaci trochu popíše, než aby používal slova, kterým někteří nemusí rozumět.
      • Když těm slovum nerozumí tak proč čtou recenzi na RPG hru ?
        • smejki
          protože všechno je jednou poprvé a protože každou chvíli hraje někdo RPG poprvé. Spoléhání na předchozí zkušenost je elitářsky hovadské a kontraproduktivní.
  • Nevím nikdy mě japonské hry nebavili už kvůli zpracování "Mango style" se mi fakt nelíbí. Možná je to pokritecké, ale už jen kvůli tomu bych hru nehrál.
    • Chyba, protože například manga pro dospělé je opravdu paráda a i s jiným stylem kresby. Mě osobně také ty mangy typu Bleach či One Pierce lezou krkem. Takže raději sáhnu po oldschoolové záležitosti vím, že mluvíš o hrách, ale zkus si třeba přečíst The Legend of Mother Sarah, Sanctuary, Ghost in the Shell nebo Vagabond a uvidíš o čem je manga ve skutečnosti.
      • Co se týče kreslení dávám přednost Airbrushi - Luis Royo, sry za offtopic xD. Jo já už nečtu tak 8 let, díky práci jsem na to bohužl dost línej v práci se načtu až, až + ještě k tomu práce s lidma. Takže večer raději vypínám.
    • Taky jsem to nějak nemusel, ale pak jsem si pustil první díl Naruta (z hecu) a ejhle, skončil jsem u dalšího Naruta kolem 150. dílu. Ale teď ho zase nemusím, podle mě je to o tom, jestli tě to chytne, né jestli se ti to od pohledu nelíbí. To je pak lehké všechno kritizovat *3*
      • tak zrovna Naruto me moc nechytnul hlavne kvuli filerum ja sem zacinal na http://anime.akihabara.cz/anime/Ookami-to-Koushinryou-2008
        http://anime.akihabara.cz/anime/Kenpuu-Denki-Berserk-1997
        http://anime.akihabara.cz/anime/Code-Geass-Hangyaku-no-Lelouch-2006

        omlouvam se za spam :P
    • Ja jsem do 15 let tomuhle stylu taky vyhybal prislo mi to celkem hodne detinske pak jsem si ale zahral final fatansy 7-8 kouknul jsem se na par anime a nakonec to skoncilo tak ze se uz 3 roky ucim japonstinu xD a na hardisku mam 1TB jenom anime a mangy ackoliv na to uz nemam tolik casu kolik bych chtel tak si radeji vecer kdyz semnou nikdo neni pustim anime nez nejakej zapadni brak x)
      • mě se to snažila naučit přítelkyně, ale nějak mě to nechytlo není to můj styl. To neřikám, že to musí bejt špatný jen mě ty obrovský meče, oči atp. takové ty typické znaky manga štvou. Maj raději realističtější pojetí.:)
        • EuroSamurai
          Typickej znak mangy je možná tak to že se čte z prava do leva ale jinak se kresby od sebe mužou diametrálně lišit od karikatur až po realistickou kresbu to co si ty vyjmenoval je jen hloupej stereotyp kterej generalizuje mangu a anime a je nejlepší, že to dělaj lidi který možná tak zkusili naruta a hned si myslej, že o anime věděj všechno (jak hateři tak fanboyové)
          A je divný jak někdo říká, že velkej meč je neralistickej (ještě k tomu ve fantasy) a pak slintaj nad oblivionem kde člověk muže skákat jak kamzík s ebonovou zbrojí .
          • Já jsem fanda baldurs gate atp., bohužel mi doopravy nepřijde realistické, vyžle unese meč 2 větší jak on sám a ještě k tomu se rozděluje na 3 kusy, to bylo v nějakym tom final fantasy filmu.
            • EuroSamurai
              Však já sem taky fanda BG a dodneška je tahle saga moje top.
              A nikde netvrdim že to je realistický jenže stejně tak nejsou realistický ani kouzla v BG prostě mi tohmle ohledu vadí jak sou lidi pokrytecký .
  • Ouha, díky za recenzi.

    Tím tedy uzavíráme RPG trojici asi posledních větších Wii her. Zdá se, že Xenoblade Chronicles je z nich nejlepší.
    • monster hunter tri je taky přísnej , hlavně online je to vychystávka ! Teď na něm docela frčim *3* , ale tuten pandoras tower se chystám taky pořídit - recenze celkem překvápko *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit