Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tak nemusí to byť rovno aktuálna novinka. Ale snáď za posledných 5-10 rokov niečo podobné v novom grafickom kabáte vzniklo nie? *3*
  • davidBray
    neexistuje
  • Ahojte.
    Vie mi niekto poradiť súčasnú hru s rovnakou hrateľnosťou (teda aj komplexnosťou), akou bol starý Steel Panthers: World at war?
  • KIMCID
    v původním panzerovi je i vyloděni v anglii co vím
  • Mne stacilo videt Tigery v Egypte v prosinci 1941 a dekuji nechci. Pokud nejsou ani schopni spravneho historickeho prirazeni jednotek, tak at si to rovnou strci do zadele i s celym HD...
  • naprosty souhlas, nechapu proc tam autor SP vubec zminuje. Celou dobu jsem cekal nejakou souvislost a nic neprislo...
  • KIMCID
    jsem zvědav
  • XXDarthVaderXX
    *15* *15*
  • Davatr reklamy do obrazku uz je fakt pres catru. dobra recenze. Uz nevite jak ten adblok obejit. Uz jsem videl 3 sekundy tenisek 100x. Jste radi?
  • Paulcz
    Nakloníme kameru, aby bylo prd vidět, na krajích přidáme blur páč to se musí a nakonec to pěkně zamastíme shaderama co zvyšujou kontrast a máme z toho HD! :) Hráč strategických her to jistě ocení :)
  • teda hlavne po povolani tech elitnich dustojniku, protoze nejlepsi pozemni pridava k utoku asi +7 proti hard i soft cilum a to treba z kanonu udela neco, ze clovek zapomene na zbytecnost jmenem bombardery (to jsou spis jenom takovy narusovaci zakopu nez uderana sila jako v pg a jeste je clovek musi chranit proti stihackam, bez nich je zivot podstatne jednodussi)
  • no a je to odlehcenej panzer general (panzer corps, dokonce nektery mapy jsou podle me z nej, co si tak vybavuju, akorat obcas to clovek sjizdi za druhou stranu)

ale obecne mi prisly mapy nejaky komprimovanejsi, v panzer general/corps bylo kolikrat v plnym sturmu problem stihnout prejet mapu na decisive victory, tady jsem po prvnich par bitvach diky zkusenym jednotkam jeste kolikrat par tahu na konci postaval

jo a snad krome treti kampane (tak je tam resena obtiznost, 3 stupne, nemecka, ruska, americka) si cpu nedokupuje jednotky
  • Keyz
    Ve verzi s EN titulky:
    https://www.youtube.com/watch?v=4hjDEbq6Yg4
  • Hmm, ja myslel ze to ma byt moderni (zjednoduseny az zmrseny) klon steel panthers, kterych jsem se nahral desitky hodin.
  • kovar.jakub
    Tady šlo jen o úvod na téma "nejsou tahové strategie", detailně se Steel Panthers rozhodně Panzer Tactics ani Panzer General nesrovnávám.
  • RangerCZ
    https://www.youtube.com/watch?v=Hj5Ysna2CM8
  • jinak nejhorsi krok zpet tam jet, ze nejde vystrelit z kanonu a pak se hejbnout, ani jen prisunout a strilet az po prisunuti vsech... (pritom je tam docela zajimavej prvek elitnich dustojniku, kterej k tomu primo vyzyva, takhle se musi hlavne s nima nejvic premejslet kdy a kam je postavit)
  • mas pravdu, je to takovej odlehcenej panzer general... (ale vetsina je stejna)

hral a dohral jsem to, panzer corps je lepsi, tohle je docela fajn, ale takova jednohubka
  • Hmmm, hru jsem nehral, ale jsou opravdu na miste zminky o Steel Panthers?

Protoze podle vseho bych pochopil srovnani a prirovnani k Panzer Generalovi...

Ale Steel Panthers? Hra, ktera ma s PG spolecne vicemene jen hexy a historicke zasazeni, ale jinak je ve svem jadru uplne jina? Protoze SP je valecna simulace s realistickym meritkem jednotek i terenu, detailnimi hodnotami pancire, prubojnosti, moralky, dohledu a dostrelu... kdezto PG je pomerne hodne abstraktni az skoro "deskova" hra. Oboje jsou to paradni serie, ale taky velice odlisne.

Az se mi chce skoro kysele rict, ze se tu nekdo ohani Steel Panthers, aniz by o nich neco vedel - natoz ze by je snad hral - proste protoze "tam jsou taky prece tanky ve vcelim ulu"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit