Přejít na výpis diskuzí
Parádní video ukazuje budoucnost EVE Online a DUST 514
28.3.2011 | levis
28 příspěvků
-
tady hrál někdo moc masnej efekt:) hotovej všeprd.... vypadá to pěkně!
-
-
Njn, třeba se ještě dozvíme, že vesmír Mass Effectu je hned vedle a hnedle budeme mít tři hry ze stejného univerza.
-
-
PC hraci nakoupi konzole a konzolisti PC ;]
-
-
tiež možnosť ... ktorú už splňujem :D
-
-
pochybuju že tohle bude mit uspech, jednak eve je uz dlouho na trhu a tahle nova hra je klasicka strilecka jakych je plno. Ze je to provazane s nejakym mmo nikoho nezajima
-
-
Naopak to zajima mnoho lidi. EVE mozna nema miliony hracu,ale ti co kouzlu EVE propadnou,vydrzi velmi dlouho. Muze za to i fakt,ze CCP se o sve hrace stara. Krome toho,ze absolutne vsechny datadisky jsou zdrama(a neni jich malo!),tak herni svet narozdil od jinych MMORPG skutecne zije,hraci se mohou aktivne zapojovat do hry(hracske banky,loterie,kasina...),hra ma svuj vlastni a velmi kvalitni casopis,kazdorocni velky sraz,samozrejmosti je obchod s oblecenim ci modely lodi,herni ekonomika je nejlepsi co jsem kdy ve hre videl,grafika se neustale zlepsuje(a rozhodne nejde jen o ''lepsi'' textury) atd.... Rozhodne to neni hra pro kazdeho. DUST a datadisk INCARNA ji posunou zase o kus dal. Snad k lepsimu.
-
Call of Duty je taky obyčejná střílečka a prodává se po milionech!
-
-
to je moc pěkné, ale co vím, tak Dust 514 má být zásadně pro konzolisty, takže PCčkáři můžou hrát eve ve vesmíru a konzolisti jim můžou oddřít tu akci na planetách :)
nicméně já bych si tu dřinu na planetě oddřel radši na svém PC :) -
-
Taky se toho spojeni trochu bojim,nicmene EVE je kralem scifi MMO sceny uz nekolik let a jelikoz se CCP neboji zkouset nove veci,tak jim fandim.
-
-
EVE jsem zkousel jen kratce a musim uznat, ze je to neskutecne komplexni hra (coz je urcite plus). Podle me to ale dost zabiji nudny a repetetivni gameplay, aspon v pripade souboju. A nejsem jediny na koho to takhle pusobilo, vcetne hracu, kteri v EVE stravili podstatne vic casu, nez ja. Vzdycky jsem si rikal, ze tam postradam jakoukoliv interakci se samotnou postavou, zvlast, kdyz k tomu promakany editor charakteru (na zacatku hry) primo vybizi. Tenhle pridavek by mohl hru aspon z myho pohledu dost osvezit, ale jestli to bude jen pro konzole, tak to, at si strci nekam.
Kazdopadne za video chvalim. ;) -
-
Vsadím se, že sis připadal nějak takhle :) http://www.youtube.com/watch?v=lMSjd6HNQdY
Na EvEovi je fajn, že má snad nejbrutalnější filtr na hráče, co jsem kdy viděl, každý vidí jen skořápku a jde pryč. Ty, které to opravdu zaujme, tak u toho setrvají. Proč je asi taky věkový průměr hráčů myslím 24-27 let? Pro mládéž to není dost kewl.. Jako nováček Absolutně nečekej nic, že bys mohl začít po prvním měsíci plenit Vesmírné stanice.. tam si tak rok počkáš no.. Jak nemáš známosti a tak :)
A ano, interakce s postavou budou no.. chystá se chození a tlachání po stanicích ala The Sims, což mi zrovna moc nechybělo.. Ale tak.. *7*
Taký se tam budou přidávat Nebuly do pozadí ( http://www.youtube.com/watch?v=uXFuMyuWFDU ) a nové animace děl ( http://www.youtube.com/watch?v=tm8A1t9Y3ZQ ), což byly změny též představeny na FanFestu. -
-
To prvni video docela sedi. :)
Ale obrazek o mne mas docela mylny. Krome toho, ze se uz nejaky ten patek neradim mezi teenagery, me rozhodne nejde o cool efekty, nejsem zadny typicky hrac CoD, vlastne doted aktivne hraju - mimo jine - staricky (tzn. s absenci kul efektu), neprilis znamy, ale presto komplexni MMORPG Anarchy Online. To taky neni "newb-friendly", trva klidne i roky, nez clovek poodhali vsechny moznosti hry, a system skillu a twinkovani je tam jeden z nejkomplexnejsich vubec. Presto, kdyz se v AO do neceho pustim, tak se musim aktivne zapojovat, jinymi slovy nenudim se u toho. Neni to jen "lock target" a pak jit na pul hodky sledovat hokej (zvelicuju, ale ne zas tak moc *4*).
-
-
Ten editor (tedy ten nový) je už určený pro ono procházení se po stanicích. A ty souboje zdaleka nejsou pořád stejné, zvlášť v PvP.
-
-
No to me zkusenejsi hraci tvrdili taky. Doslova "Start PvPing or you'll get bored." Ale hadam, ze to zvlast v EVE nejakou dobu trva. Rozhodne nic, co by se dalo stihnout za 10 dni (trial). A propos, to nemeni nic na faktu, ze bych rad uvital ten pridavek i na PC.
-
-
Tak hraji rok a půl a jediné PvP je zdrhání v low-secu. Nepočítám ztrátu jedné z prvních fregat na počátku mé kariéry při nevědomé návštěvě null-secu, kde se vyskytovali Pandemic. Ehm... Nicméně, i přes absenci PvP mě to pořád baví :) . A jo, Dust 514 by byl fajn na PC. Moc fajn.
-
-
-
-
Do want. Snad bude Dust 514 dostatečně úspěšný na tom dnešním přesyceném trhu.
-
Pokud se jim to povede, tak to bude hodne zajimavy projekt.
-
Propojení konzolí a PC? *4* To zní moc zajímavě. Kdysi jsem EVE zkoušel (jen trial) a hodně se mi to líbilo, do teď jsem si nesmazal instalačku v domění, že si to ještě někdy zahraju a zaplatím, teda až na to budou prachy *1* Tak se nechám překvapit, jak tenhle projekt dopadne (představa toho, že špinavou práci na planetě odře konzolista a já mu budu z orbity poskytovat palebnou podboru svých iontových děl mého bitevního křižníku je celkem lákavá *4* ) a kdyžtak jdu do toho. *5*
-
-
Je mozne platit i herni menou. Myslim ze po 3 mesicich od zacatku hrani(aktivniho) uz se na to da vydelat. A cim dele budes hrat,tim to bude jednodussi .
-
-
Po třech měsících ale s tím, že už vše znáš a víš, co trénovat. A po třech měsících bys nedělal nic jiného, než vydělával na PLEX, tu licenci na 30 dní hraní.
-
-
Zalezi na tom jak je kdo aktivni,jestli je v corpe atd... A vse znat? V EVE nebudes vse znat ani po 2 letech hrani.
-
-
Vše z oblasti, kterou danná osoba provozuje.........
-
-
Oh, děkuji, já si za těch pár let ničeho z toho nevšiml.
"neexistuje "oblast" provozování.. "
Takže se všichni musí věnovat všemu? Fascinující, pak to ovšem skoro nikdo nehraje správně. -
neexistuje "oblast" provozování.. každý může dělat cokoliv a kdykoliv pokud na to má skily.. a věř mi.. ani po 3 letech si neodvažuju říct že bych v eve opravdu něco znal a to hraju dost často.. tohle je jiný svět .. tady platí že není nic staršího než události včerejšího dne
-
-
-
-
-
-
hmm takže v incarna ( ten datadisk so stanicami ešťe stále volajú incarna nie ) pôjde aj asasiniť na staniciach to znie zaujímavo ... šmaria ako mňa ta hra desí ... nie že by bola strašidelná ale toho času čo zožerie ... mam ju kúpenú ale neodvážim sa ju spustiť lebo by ma zase vyrazili zo školy ....
-
S otevřenou hubou jen čumim :D to dust 514 vypadá lákavě ale bude to zas jen na konzole sakra! *9*