Přejít na výpis diskuzí
Paradox oznámil londýnský add-on k Cities in Motion
13.11.2012 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
kterej to je?
-
Opravili. Sice pořád zůstává malá kapacita pohybovadel, ale to jde vyřešit přes módy.
-
Opravili ve hre tu hromadu bugu, kterou mela po vydani? Myslim veci jako nevyhnutelna celomestska zacpa a tak. Jinak se mi to totiz libilo.
-
tru, pardon
-
Tak to je podraz. Od teď jim hry nekoupím, Paradoxplazu nenavštívím, ba dokonce ani na ikonku HoI 3 se nepodívám. *12*
-
Těsně vedle. Tuhle hru udělali Colossal Order a ti sídlí ve Finsku.
-
na stovce podcastu bylo vidět, že je to frajírek
-
Zkus byt mene precitlively. Nejakeho preklepu jsem si nevsiml(mozna uz byl opraven). Myslel jsem ze tim davas najevo ze hru hrajes. Pokud nechces aby doslo k omylum,zkus pouzivat cele vety.
-
Tož ti Švédi jsou totálně nezastavitelní. Chrlí a chrlí. Klidně by mohli vydávat méně větších add-onů a datadisků, když už to musí být. Ale i tak je Paradox dnes nejlepší vývojář, neb je svůj, originální, a jeho hry jsou nekonečně trvanlivé.
-
a to mi říkáš proto, že upozorňuji na to, že v titulku je překlep?
-
Out! Hra sama o sobe je fajn. ale ty pridavky -jeden autobus,druhy autobus,jedno metro,jedno mesto,druhe mesto,terti mesto,.... a vse za pomerne dost penez....ne dekuji. Nakonec zjistite ze jse za hru dali 2000+. DLC jsou zhouba dnesni doby
-
in!