Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrá zpráva, by se do toho mohli trochu opřít a vydat to alespoň do léta....sice si zkracuji čekání hraním třetího dílu + black ice modu, ale déle jak do léta čekat nevydržím *9*
  • Jinak, to severské RPG nevypadá zle, původně jsem si myslel, že je to připravovaný UDK Midgard.
  • HoI dobrý ale ať je v cz
    • Boha jeho na co potrebujes cestinu v takovehle strategii???
      • KIMCID
        pokud si dobře pamatuji tak pod každým generálem,jednotkou atd. je vždy popis kdo co zač nač.a informaci přichozich zpráv opravdu nejsou krátké.
        • Co tak naučit se anglicky? Ty texty a popisky jsou jazykově na relativně nízké úrovni. Číst takové texty se naučíš za půl roku.
          • KIMCID
            ne diky
            • Zřejmě máš nějaký osobní problém s angličtinou, nebo přímo s učením se nečeho užitečného. V obou případech je to tvůj problém a já doufám, že ve jménu konkurenceschopnosti této země nebude lidí s takovými problémy v příštích generacích mnoho. Já osobně si bez angličtiny neumím představit vzdělání, zábavu, ani získávání aktuálních informací.
            • Opravdu skvely pristup. Odpovidas takhle take sefovi, kdyz chce, aby ses naucil neco noveho?
  • Na HoI sa teším. Dúfam, že tentokrát venujú dostatočnú pozornosť námorníctvu a letectvu.

A tiež si mohli odpustiť ten prejav "Blood, toil, tears, and sweat". Winstonove prejavy sú, ako angličania zvyknú hovoriť, "unbelievably overused".
    • No jo, nicmene tu valku i diky Winstonovi vyhrali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit