Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cities in Motion 2 je až na pár menších chybek vynikající hra. Tohle dává smysl, proč teď přestali o hru pečovat... makají na další. A jestli využijí kvality Cities in Motion 2, napraví chybky a udělají z toho "simcity", bude to pecka. *1*
  • myslim ze je bezpecny rict ze horsi nez Simcity to nebude.
  • Nemuzu rict ze posledni SimCity bylo vylozene spatny ...... libilo se mi vizualne a i kdyz bylo vyrazne lehci nez predchozi dily tak zabavilo.Kazdopadne na Cities: Skyline jsem zvedavej *5*
  • No ty vole... Já jsem mistr stavitel to budou orgie :D
  • Llour
    Na alfa verzi to vypadá moc pěkně *4*
  • XXDarthVaderXX
    Zatím Cities stálo vždy za velké nic(bez urážky), tak snad teď to konečně přijde.
    • Cities ovšem nejsou od Paradoxů. Pouze Cities in Motion série. Já tomuto dílku dávám šanci!!
      • cities in motion je uplne jina hra .. jo vlastne sorry ono je tam taky mesto a jezdi tam auta po cestach tak to je vlastne uplne to same.
      • No ja zadne Cities ani neznam. Mam za to ze se celou dobu bavime o Cities in Motions 1 a 2.
        A je mi srdcene jedno pod ci hlavickou to delali. Ze jde o stejne vyvojare je uvedeno hned v uvodu videa.
      • Pethulla
        Tak Cities in Motion Paradox nedělal, to bylo vytvořena finským studiem Calossal Order - tedy stejní vývojáři, kteří dělají právě na Cities:Skyline.
        A jestli to bude podobné CiM, tak se můžem hlavně těšit na tunu DLCček a nějaké ty příšerné rozhodnutí, které zadupou do země dobré nápady - např. kapacita vozidel nebo depa v CiM.
    • Souhlasim. Me taky ty Cities vubec nebavily a to mam budovatelske strategie rad. Takze u mne prevlada zdrava neduvera i k tomuto projektu.
  • smejki
    ježišmarjá! nic jinýho než nástupce Simcity 4 nechci. Graficky je to trochu sterilní, ale to vem čert. Snad se jim to povede.
    • Já za nástupce SimCity 4 považuju teda Cities XL *3* proč vy ne?
    • Dogkiller
      ty si taky trochu sterilní *7*
      • smejki
        to bude tim octovym nálevem
      • Enfant terrible games.cz nikdy nezklame.
      • deridon
        tvoja bába tiež!
  • Gordar
    Tomuhle věřím, mám rád Paradox, dělají skvělé hry.
    • XXDarthVaderXX
      Ano, ale u této značky jim to zatím drhne. Chybí tomu něco, co by tuhle sérii dostalo z šedi průměru. Budu jedině rád, když se to povede. Hra nemusí být jak SimCity 4, chápu nostalgii, ale pokud si budu chtít zahrát SimCity 4, tak si zahraji SimCity 4... Chci novou hru, ne retro.
      • Tahle série tu teprve odstartuje. Paradox nedělali na Cities hrách, pouze na Cities in Motion
        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Paradox_Interactive_games
  • Bolo otazkou casu kedy autori dopravnych simulatorov s dokonalym editorom map spravia vydarenu stavacku. Oproti Simcity 2013 bol uz samotny editor map v Cities in Motion na lepsej urovni. Toto vyzera slubne a konecne bez otravnej MHD.
  • hruza, ostatne jako všechny hry od paradoxu ;) jinak cities xl vypadá mnohem lépe (a taky se líp hraje)
    • Paradox vědomě cílí na inteligentní hráče. Takže fakt nic pro tebe.
    • Hrůza??
      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Paradox_Interactive_games
      Celkem slušné portfolio. Neplést s Focus Home Interactive, tvůrců Cities her.
    • Ano, skvěle se to hraje, hlavně bez podpory multijádra a spoustou bugů...
    • Praveze, na Cities XL som nemal rad stvorcekovane podstavy pre nove budovy, prislo mi to prilis detske, vybudovat zopar blokov ciest a do toho ako skladacku vlozit zaklady pre stavbu. Jedinym plusom bolo individualne stavanie budov. Niesom zastancom farebnych zon ktore buduju nahodne budovy, ked uz teda robim mesto, tak preco nie podla seba? preco sa mam obmedzovat nejakymi zonami. Pevne verim ze autori Cities: Skylines umoznia budovat budovy aj samostatne, nechat to na hracovej predstavivosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit