Přejít na výpis diskuzí
Paradox reaguje na SimCity oznámením Cities: Skylines
15.8.2014 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Cities in Motion 2 je až na pár menších chybek vynikající hra. Tohle dává smysl, proč teď přestali o hru pečovat... makají na další. A jestli využijí kvality Cities in Motion 2, napraví chybky a udělají z toho "simcity", bude to pecka. *1*
-
cities in motion je uplne jina hra .. jo vlastne sorry ono je tam taky mesto a jezdi tam auta po cestach tak to je vlastne uplne to same.
-
myslim ze je bezpecny rict ze horsi nez Simcity to nebude.
-
No ja zadne Cities ani neznam. Mam za to ze se celou dobu bavime o Cities in Motions 1 a 2.
A je mi srdcene jedno pod ci hlavickou to delali. Ze jde o stejne vyvojare je uvedeno hned v uvodu videa. -
Paradox vědomě cílí na inteligentní hráče. Takže fakt nic pro tebe.
-
Tak Cities in Motion Paradox nedělal, to bylo vytvořena finským studiem Calossal Order - tedy stejní vývojáři, kteří dělají právě na Cities:Skyline.
A jestli to bude podobné CiM, tak se můžem hlavně těšit na tunu DLCček a nějaké ty příšerné rozhodnutí, které zadupou do země dobré nápady - např. kapacita vozidel nebo depa v CiM. -
Hrůza??
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Paradox_Interactive_games
Celkem slušné portfolio. Neplést s Focus Home Interactive, tvůrců Cities her. -
Tahle série tu teprve odstartuje. Paradox nedělali na Cities hrách, pouze na Cities in Motion
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Paradox_Interactive_games -
Cities ovšem nejsou od Paradoxů. Pouze Cities in Motion série. Já tomuto dílku dávám šanci!!
-
Nemuzu rict ze posledni SimCity bylo vylozene spatny ...... libilo se mi vizualne a i kdyz bylo vyrazne lehci nez predchozi dily tak zabavilo.Kazdopadne na Cities: Skyline jsem zvedavej *5*
-
Já za nástupce SimCity 4 považuju teda Cities XL *3* proč vy ne?
-
No ty vole... Já jsem mistr stavitel to budou orgie :D
-
to bude tim octovym nálevem
-
EA má většinou dobré své vlastní hry, ale spousta dobrých značek byla "pohřbena" právě tím, že jejich tvůrce odkoupili EA; respektive tím, že se doposud fungující a úspěšné značky pokoušeli manažeři EA předělat k obrazu svému. Pro příklady nemusíme chodit daleko - Maxis (SimCity), Westwood (C&C), Bullfrog (Dungeon Keeper), ...
Activision se veze na vlně mainstreamu tak těžkého, že kdybys do něj drcnul, objeví se u protinožců. Třeba to trochu odlehčí Destiny.
S Ubisoftem je to těžké; mají pár dobrých značek, pár špatných značek a pár dojících značek. A Uplay (hlavně ten Uplay). Asi si na něm každý najde to své, stejně jako si na něj každý najde hůl. -
Dokud to nevyjde a nevyzkoušíme si to sami, tak nenakopal. Ale pořádně napřahuje nohu!
-
Nechte si ty kecy, Ubisoft má taky dobré hry, EA a Activiscon jakbysmet.
Ale chápu, že si chcete připadat kůůůůůl *15* -
Enfant terrible games.cz nikdy nezklame.
-
Souhlasim. Me taky ty Cities vubec nebavily a to mam budovatelske strategie rad. Takze u mne prevlada zdrava neduvera i k tomuto projektu.
-
tvoja bába tiež!
-
Na alfa verzi to vypadá moc pěkně *4*