Paradox spouští předplatné pro všechna rozšíření hry Europa Universalis IV
-
Tohle má i další výhody, když Paradoxové hru uzavřou, zůstane i stažená čeština. Ale i kdybych dal peníze za DLCčka, tak určitě ne za všechna, hodně je jich více méně kosmetická a jsou jen tahákem na hráče a jejich peníze. EUIV hraji již několik let a mohu v klídku říci, že mám jen několik málo DLC, rozumím, když někdo chce prohlásit, že má všechny a odehráno tisíce hodin, ale Já mám i jiný život a i tak jsem do hry investoval nejen peníze, ale i tři sta hodin času a nelituji.... Ovšem česká EUIII je mi stále bližší....
-
takže vlastne niečo ako game pass. myšlienka určite zaujímavá, ale videl by som ju skôr na hre typu cities: skylines. zrovna paradoxie grand stratégie isto nie. neviem posúdiť u EUIV, ale tento systém pri CKII by mňa osobne s mojimi
tisícmi nahraných hodín v priebehu tých rokov životnosti hry stál
citeľne viac, ako priamy nákup.pri EUIV/CKII platiť predplatné krátkodobo (sviatočný hráč) nemá cenu a dlhodobé predplatné sa skôr, či neskôr vyrovná plnej cene hry. kompletka sa dá zohnať v rôznych zľavách za pomerne slušnú cenu + nikdy nepotrebujete všetky balíčky. prakticky stačí základná hra a pár veľkých rozšírení, ktoré sa týkajú vami preferovanej krajiny. ale možno ako platené demo?
-
Předplatné za SP hru? Svět se zbláznil.