Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Další srajda kde je grafika to hlavní a herní design jen omáčka kolem. Začíná to být nuda, všichni "hrdinové" už jsou pěkný mainstream a dělají v každé hře to samé. A taky vypadají.
  • TheGGG
    úplně stejná sytuace jako s insomniac games. Když byly pod sony dělali boží resistance, odešli pod mikrosoft a skončili u nějakým omalovánek pro děcka... Epic udělal luxusní Gearsy, ale odešel k sony a dělá MOBA nevkusnou blbost ve které může GeoW vidět jen naprostý diletant...
    Snad alespoň coalition odvede dobrou práci... a pokud jde o sony, ty potřebují najmout někoho na další díly killzone, nebo resistance, protože jim chybí pořádná sci-fi fps...
  • O tom pochybuju, všechny nové chystané hry opustili klasické 2D a jdou spíše 3D směrem. Není to snaha sesadit Dotu nebo LoL, ale spíš najít týmovou hru, která bude generovat stejné zisky. Příští rok bude duel o 3D Mobu-nemobu, adeptů je dost... Gigantic, Overwatch, BattleCry, Fortnite, Paladins, Law Breakers, Paragon, Battleborn... zapoměl jsem na něco? *1*
  • Ta hra byla dělaná na to, aby tě štvala, tak jako WoT a spousta dalších. Po stresu v práci fakt nepotřebuju další doma, když chce člověk relax, proto už hraju jen ty, co je mi jedno, jak se mi daří a naopak úspěch potěší. Nejlepší jsou takové hry, kdy ani spoluhráči nemají čas ti říct, jaký si Noob, "Idiot" apod, protože na to není čas. U mě je poslední dobou ideální HotS a WarThunder. *1*
  • OW po chvilce omrzí
  • Nemůžete odstranit tu reklamu na dámské prádlo. Nemůžu se soustředit na čtení. *4*
  • Tak už jsi domluvil? Fajn... dej si prášek, vyspi se a počítej pořád s tím, že budou lidi z odlišným názorem.
  • MOBA no proč ne. Já osobně jich moc nehraju. Zkoušel jsem od Valve ale protože se tomu moc nevěnuji tak mi to moc nešlo. Od Blizzardu je to o dost jednodušší a tudíš pro mne ideální a docela mě to chytlo. Když bude Epic stejně přístupný jako HoS bude to přinejmenším zajímavá alternativa. *4*
  • Ilusiveman
    Hroznej design, upně z toho vidím "kup si křídla, létej, nič, dominuj", ale jinak moba by se hodila :D
  • No příjde mi to takoví nijaký, nudný, nezajímavá stylizace, tohle nebude nic extra rači dám přednost OverWatch kterej má duši.
  • MOBA jsou nové MMORPG. Připrav se na milion her snažících se sesadit Dotu, které budou zapomenuty během půl roku, stejně jako to dřív bylo s WoW.
  • Taky sem to docela žral, ale nevim proč, ta hra mě pak prostě začala štvát. *1*
  • MOBA né, MOBA nééé... aspoň, že Battleborn bude mít kampaň a PvE! Takže něco jako Borderlands/Destiny?
  • axell1990
    Z gameplaye, který už vydali dříve, to nebude klasická moba, ale spíš mix Overwatch se Smite. Popravdě z toho videa ani nebylo moc vidět že by šlo o mobu ( dost možná moba bude jen jeden z modů) a vypadalo to hodně jako klon Overwatch.
  • Škoda, že to nevyšlo Awesomenautům. :(
  • takze dalsie SMITE ;)
    moze byt, teda pokial bude tiez free :D
  • Na PS4 jeste zadna uspesna neni a trh je to veliky. Takze to muze skoncit velmi dobre.
  • Jediny z ceho bych zvracel jsou nekteri tady, co podporujou vylozene hardcore lejna, jako ty japonsky idiotiny, co všechny vypadaj stejne. Barevne nepoznáš, jestli se ti rozbila obrazovka, nebo to jsou efekty ale hlavne, ze na mec musí mit clovek dve obrazovky a kluci tam vypadaj jak holky a holky jako deti. A hlavne když rikaj, ze to ma uroven. Cekam, kdy jeden z tech trotlu jsem prijde diskutovat.
    Ještě rikaj, jak je to obohacujici. Pritom všichni japomilovnici her maj vymatlano ale delaj ze sebe vzneseny namysleny elfy. Uz komunikujou rádoby "ja te setru moudře a všichni ke me budou vzhlížet jako na toho největšího krutase z final fantasy"... "je moje minimalisticke vyjadrovani dost cool? Jen musim dat jemne najevo moji znechucenost.. Hlavne, abych mel nejvic souhlasi." "A musim dat najevo svoji naklonost k temne ladenym postavam abych poukazal na jejich genialitu a moji ještě vetsi.."
    Ale pro maxi blbce je mistrovsky dilo kazda normalni blbost a prije mu to genialni.
    Vsichni maj fakt dneska vymasteno v hlave a snazi se bejt strasne nezapomenutelny.
  • Tady je jenom kazdej chytrej a dulezitej.
    Jako, nejsem zrovna zarytej mobar, ale jestli chlapci nize naznacuji, ze je moba her tuna, at si daj facku.
    Je to jen další herni zanr, jako rpg, rts.. nevim. A když si to clovek spocita, mozna, ze tech moba her je nejmin. Ještě min nez karetnich a tower defence her. Jen jsou nektery tak vyvazeny hratelnosti, ze jsou opravdu znamy a lita v tom spousta penez, protože moba hry jsou opravdu o tom, jestli to umis. A opravdu se musí uznat, ze tam zalezi na vsem.
    Proc se vseobecne moba hry povazujou za ***? Protože mají blbou beznou komunitu. Rusaci jsou pro moba hry (dotu hlavne... ale asi lolko) to sami, jak playstationy pro vyvoj her na pc.
    Takze pokud nemate svůj tym, dokaze to jeden blbecek pos***.
    A nebo proste většina hracu to neumi, dostanou na pozadi a bezi hejtovat na internet.
    Problém je, ze jsou zadarmo a to si oblibi deti a ty to nici obzvlast. Nejaci mladi hyperaktivni sopli... U tyhle hry není ani zadnej vetsi zamer nez to, si zahrat zapas.. Ta hra je proste o tom.
    Nvm, co u kazdej toho kritizuje. Je v tom tolik penez, ze by se jeden zkalel, a je to opravdu precizne vyvazenej zanr.. na hru. V tej vyssich kruzích je to mnohem lepsi na sledovani, nez nejakej priteplenej fotbal...
  • Nikdy som mobu nehral, a tento pocin je od studia GEARS of WAR a to bol velmi kvalitny titul. Vysvetli mi niekto preco sa nemam tesit? Ako koncia MOBY? Preco ten hate? Z gameplay mi to priso zaujimave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit