Přejít na výpis diskuzí
Paříž z Assassin's Creed: Unity bude nejrušnějším a nejzajímavějším městem celé série
24.10.2014 | Adam Homola
29 příspěvků
-
neříkalo se to i o ACIII že to bude da best a pak to bylo plytký jak na záchodě po kalbě ?
-
рiča, hоvnо, рrdel - nějak vám nefunguje cenzura kvalitních výrazů *4*
-
-
To už je vypnuté delší dobu, i když mně to je fuk, protože nemám potřebu být v diskuzi sprostý, i když normálně jsem celkem dost a pokud upgraduju, vrazím do compu dalších 15 000 a bude se i tohle i pak sekat, tak budu ještě sprostější a nasranější :-)
-
-
právě že to vypnuté není, jen se mi podařilo ten systém přechcat *4*
-
-
Aha, všiml jsem si, že ale nejsi první. A některá slova jako "nasranější" apod. mi to povolilo taky, ale když jsem teď zkoušel některá jiná, tak už mi to zakázalo.
-
-
-
treba to konecne vypli a hra na pokrytce skoncila.
-
-
a tak můžeme ukázat že se umíme chovat jako dospělí civilizovaní lidé a nebudeme toho zneužívat.. *1*
-
-
-
Jako mohl bych jim věřit, ale jelikož jde o Ubisoft, tak se svému skepticismu asi nevyhnu. Ale stále jsem rád, že po 7 letech přidali konečně možnost skrčení. Trvalo to jen 7 let... Doufám, že mezi ním půjde přepínat a nebude to jako ve Watch Dogs, kde jste se přikrčili jen tehdy, když jste vstupovali do zakázané zóny. *7*
-
-
Chlape mám pocit že to bude přesně jak ve Watch Dogs jelikož už posledních pár let Ubisoft vykrádá mechaniky všech těhle sérií.
-
asi k tomu meli duvod, ze tam nebylo skrceni. Osobne bych ho tez nedelal ani nahodou.
-
-
Vyjádření kreativního ředitele:
http://i.imgur.com/YYiqAaI.jpg