Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Meanwhile still waiting for Dead Island2 *12*
  • Je opravdu ukázkové jak se o jejich hru starají a z počátku jsem byl skutečně nadšený z přístupu k uživatelské tvorbě map i další podpory komunity. Ale ve finále po 2,5 letech je to stále to samé, jeden nový typ nepřátel, uživatelské mapy jsou z velké většiny jen takové jednohubky na hodinu, nebo dvě a dobrá polovina všeho ostatního uživatelského obsahu jsou jen nedokončené paskvily, protože na to tvůrce v půlce tvorby přešla chuť.

    Takže kolem a kolem by se už upřímně mohli pohnout z místa a zaměřit se na další pořádné rozšíření hry, nebo se už rovnou pustit do něčeho dalšího *4*
  • hra je výborná, recenze byla trochu (dost) mimo
  • Recenze na Games 6/10. Dva roky vydávají DLC,aktualizace s obsahem zdarma, slevový akce (poslední nedávno na steamu). Kde na to sakra berou pořát peníze? Né že bych jim to nepřál, naopak. Užil jsem si Dead Island a nedávno jsme zase rozšlapávali v coopu hlavy v Dying Light, jen mi není jasno jak v kontrastu s AAA tituly plných placených DLC, bedýnek a dalších fuckupů jiných ubrečených(jak že mají málo keše) studií a relativně průměrného hodnocení Dying Light na Games může Techland vůbec přežívat. To bydlej v maringotkách? Naprosto nepochopitelné u hry, který byla krátce po vydání dokonce tak dobře cracklá, že šla hrát i po LANu.
    • Ristoro
      Třeba existuje ještě dost lidí, kteří podpoří kvalitní hru a studio, které nekašle na své zákazníky :).
      • Sem zvědavej co udělají příště. Ten jejich engine je celkem nenáročnej (na to jak ta hra vypadá), ale perfektní na hand to head řezačky a ten parkur taky funguje slušně (porovnávám s Mirrors Edge 1 kterej šel ještě o kousek dál). Přijde mi ta hra fakt nedoceněná. Na coop perfektní a je krása se na ty jatka dívat když se to dobře sehraje.
        • Ristoro
          Nemůžu víc, než souhlasit. Nasvícení té hry je naprosto fantastické, hudba je unikát, melee combat je strašná zábava a hra neustále hráče odměňuje i dlouho poté, co dokončil hru. O počtu způsobů jak se zbavit zombíků ani nemluvě, to je přímo balada. Příběh mě dokonce bavil a v DLC mě přímo uchvátil. Jsem rád, že jim to vyšlo a hra se prodávala, těším se co nám předvedou v Dying Light 2 :).
          • Včem tě odměňuje i po dohrání? Tohle byl právě jeden z mála neduhů dying light, po dohrání hlavní hry a skvělého DLC už prostě nebyla chuť probíhat tím samým znova. A to jsme hráli coop.
          • Amen.
    • Morraw
      Souhlasím se vším. Dying Light je vynikající hra ALE snad jedna zapomenutá recenze na Games nereflektuje celkovou situaci s hrou, no ni ?

      Jen se divím, že se to zde pořád řeší, jak kdyby na tom závisel další vývoj.
      • jo dokonce i ten děsně béčkovej příběh a přepálený postavy jako Rais tam maj svoje místo jako odkaz na zombie béčka z osumdesátek

        viz Cpt. Rhodes ze Dne Mrtvých *1*

        https://youtu.be/eE4Wg-XV9VE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit