Přejít na výpis diskuzí
Parkourový trailer upozorňuje na dnešní vydání Dying Light
27.1.2015 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
ta hra je fakt zajímavě optimalizovaná... i ten nej procesor Vám bude brzdit GFX kartu. Je to celý šíleně na CPU. VRAM taky, mě to na 1gb jede na medium jakž takž, občas nějaka mazla tetura, ale dokaze to v pohodicce sezrat 4gb VRAM a 8GB RAM (takže vám win hodí error ze dochazi RAM). Sem si jistej ze se to poresi v patchich. Jinak hraju na configu kterej nespnuje min pozadavka v CPU i GFX karte, a nejde to zas tak uplne zle. Ale lidi s nabusenejma PC moc potesený nejsou, na 60fps v ultra nedosahne nikdo. Streaming prostredi funguje nice, narozdil od FC4. Hra se zdá taky dobra (8/10 cca). Jo mámto ze zátoky sviní, aby ne, chtel sem jen zkusit esi mi to uthne komp, kdyz nesplnuju min pozadavky. Ted vidim, ze sou fakt prestreleny a ze to po par patchich rozjedu. To je vse co sem chtel vedet a vyčkám.
-
jake tupe ovecky kupuji DLC.. nekdo se neskrti, nevadi mu to pac vydelava prachy a utratici je pro sebe .... to je uplna blbost co je tu napsane :D... a koukni se na to z hlediska kreativity... hodne lidi sikovnejch talentovanejch tohle dela a ty je ocenis tim ze si to koupis protoze to povedlo.. to co je tu napsane tak to je jen netolerance a neschopnost pochopit ostatni :D
-
Digitální vydání a vydání fyzické kopie pro americký trh je dnes. Bohužel se z nějakých logistických důvodů odložilo o měsíc vydání fyzické kopie na ostatních kontinentech, takže pokud chceš teď, tak jedině digitálně. Jinak na PS Store je i normální edice za 1799,- jen ti jí to neukáže v tom našeptávači.
-
Já bych řekl že ses s tím smířil ty neznemá že to takhle mají i ostatní jak fnukám? GGG mi vkladl do úst že srovnávám realitu ve VS a ted tady navíc fnukám ale no ták. Takhle to přece není.
Doufám že za 10let bude lépe ale moc tomu nevěřím. -
Proč brečet nad nečím, co nemusíš kupovat. Hry dohraješ vždy i bez DLC. To už raději plnohodnotný Season Pass. Navíc stejně jako F2P je tohle už zavedený obchodní model, netřeba fňukat u každé hry. Za 10 let zas bude vše jinak.
-
Nic jen brečím nad tím co dělají jiný ale to je fuk. Občas je lepší kupovat a na nic se neptat defakto to tak dělá 80% populace jak u her tak jinde. Prostě... klídek. DLC hlavně at mají hodně blbostí atp... jen ne proboha řádné vážné věci jako rozšíření příběhu. Nic co by narušilo prodejní strukturu.
-
Však to stejně všechno stahuješ, tak co tě sere ?
-
polaci jsou ,,uber kseftari,, to s tim zaklinacem je jen nejaky vzacny omyl
-
Jako já pochopím hodně věcí, součástí vydávané hry ok ale že by zato fakt chtěl platit. Vždyt jsou to jen nějaké oblečky Lol jako vážně v zomibie hře. No a nějaké zbraně ale oblečků je více. Lidi to ještě koupí a budou vrnět blahem. Já myslel že když poláci tak budou tak nějak rozumnější viz Zaklínač atp. *7*
-
Bohužel to je dneska normální, ostatně proto také ta moje stížnost na cenu hry.
-
Az je mi tech zombiku lito, kdyz vidim jak je tam nejaci gumidci medove porcuji na sto ruznych zpusobu. *13*
-
Tak a máme první DLC na torrentu já se ptám to jako fakt? = * Dying Light - Punk Queen Weapon - The Constable Weapon Pack
* Dying Light - Wrench Kiss Weapon Pack
* Dying Light - Alienware Outfit
* Dying Light - Buzz Killer Weapon Pack
* Dying Light - Night Club Weapon Pack
* Dying Light - Ninja Outfit
* Dying Light - Nvidia Outfit
* Dying Light - Razer Outfit
* Dying Light - Special Agent
.... moc odstavců... takže bez 2položek. Ne tady se fakt nerejžuje. -
a nevíte proč na gameshopu, mají to únorové datum, i když to lze objednat digitálně?
-
Neví někdo jak je to s tím dnešním vydáním? Podle informací, co se mi podařilo vypátrat by to dnes mělo vyjít v USA, zítra snad Evropa. Když jsem se dnes ptal v JRC, blekotali něco o konci února (ano, chtěl bych fyzický disk). Nemáte nějaké jiné info? I kdybych chtěl koupit z PS, je tam jen verze za 2600,-.
-
Hra je teda dost narocna, na my gtx560ti s i5 4,4 ghz, 8 gb ram, to beha na nejmensi detaily jen tak tak, ze je to misty skoro nehratelny
-
Za 1200,- ?? *13*
-
No vidíš a dnes je to více, než 2 roky co měl být konec světa.
-
Dnes malo vyjsť GTA 5 PC *9* *9*