Přejít na výpis diskuzí
Partie šachu a filosofie s vojáky z čerstvě spuštěného Warface
21.10.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Zaregistroval jsem se, stáhnul plugin, po kliknutí na play začne download. Co mě dost zarazilo je, že je tam jenom počet %...chybí ukazatel rychlosti, žádná celková velikost (tj. klasika např. 100mb/3.7 Gb finished), takže člověk vůbec netuší jak dlouho se to bude stahovat/nahrávat. Každopádně jsem na to zvědavej, trailer vypadá pěkně.
-
No zaregistroval som sa ale ked sa chcem prihlasit do toho ich Gfejsu tak mam len v strede prehliadaca zelene tociace sa kolecko :/
-
-
To se děje spoustě lidí, asi přetížené servery.
-
-
Tak jasný že přetížený servery
-
-
Chvily pockame, pak vyzkousime (mozna ze uz ted to jede) .
-
-
Skusil som znova a stale to iste. Ja len ci to nie je ze mi chyba nejaky flash alebo java alebo kyhofras...vsetkym vam len to kolecko nabehne a nic viac?
-
-
To uz bylo predtim, asi to funguje jen v urcitych prohlizecich. Celkem na pytel tedy. *9*
-
jj, zelený kolečko donekonečna
-
-
-
-
-
-
Všechny trailery, které se zabývají trochu pozadím (nazývat to příběhovým pozadím je silné slovo...), jsou cynické. Nejlepší byl asi Pick a Side trailer, který tu hru na dobré a zlé hezky relativizoval (http://warface.cz/video/pick-a-side-trailer/). Ostatně by hře podle mě slušely kooperativní mise i za Blackwood...snad časem.