Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To se tedy nehrají z PC jako WoT ale v prohlížeči? :(

To jsem na to tedy zvědav.
    • a vzdyt po najetí do hry se vám to hodí do fullscreenu. a po prohlížeči neni ani památka, tak proc ty komedie okolo browseru ?
      • regant
        je to pomalé, neefektivní, seká to celej prohlížeč, je to otrava,...
        • já to hraju od března od uplně prvních beta's a nic pomalýho nepocutuji a efaktivní je to až až. Ale vyžaduje to skill u člověka kterej člověk pochytí až po nejaký době. Jemi jasný že beh se ti sdá umorně pomalej ( to si musíš vydelat jak WFdollars a i XP a odemknou si bud sprint shoes nebo lepší kanady). Zakladní zbraně jdou ale ty co si pak pochystáš sou lepší a lepší. Prostě ze začátku budeš mrtvola takřka furt. A na umistění v horních příčkách tabulky pozápasových výsledků mužete zapomenout uplně. Prostě je to vostrý jak sviňa. A nebude to hra uplně pro každýho, už tahle vostrost dost lidí odradí a zavrhnou tu hru v tomhle momentě a řeknou že je to pi*ovina
          • regant
            v mé první hře jsem byl v horní čtvrtině na žebříčku... nepodceňuj můj skill v FPS, tahle hra je stejně "težká" jako každá jiná... jde mi spíš o fakt, že už od 5 odpoledne se nemužu ani připojit do Gface (kroužek of death)
            • ja jsem se dneska nepřipojil vůbec. dost me to vytocilo, zkoušel jsem to od jedný odpoledne do teď a nic ( to teda nezvládli). S tím skillem jsem to nemyslel na tebe, spíš všeobecně na vsechny.Teď to bude dobrý pro všechny bude tam spousty rookies , čili snadnej lov. Akorad na coop hard core to chce už hodně zkušený lidí v teamu aby se došlo az na konec.
          • Kinet1c
            mna skor sokuje ta animacia postav, je uplne strasna, taky skill special forces 2 aka soldier front 2, jedno je EU druhe NA, tak ma ovela lepsie animacie hm vsetkeho, dost ma to rusi ked hram warface, a vlastne som zatial prestal hrat prave kvoli tomu
            • pozeral som video na youtube a nepride mi strašna, horšie ako BF4 to snad ani byt nemože tak čo
  • Problém vyřešen: http://warface.cz/problem-s-nacitanim-gface-vyresen/
  • Rozumiem tomu teda správne, že ak sa mi v chrome prehliadaci stale iba toci to zelene kolecko tak je to kvoli tomu ze su pretazene servery? Pretoze to skusam od vcera a nedostal som sa nikam ani jeden krat.
    • Ani Chrome, ani Nightly, ani IE, ani Opera.
      Normalna vec - ved mame 21 storocie, zachvilu bude treba aj koleso updateovat kazdy mesiac aby sa tocilo.
    • No, je to spíš chyba, jsem na tom stejně. Něco je s gface.com, protože přes aktivační link nového účtu se dá bez problémů dostat do hry a hrát.
      • To mam tiez iba kolecko donekonecna :)
        • tvl ja už mám nervy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit