Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm koukam, uz se dlouho nepodelal patcher. *16*
  • Zdar parani chtel jsem se zeptat hracu SWTOR jak je to ve hre s PvP myslim ted World PvP a tedy z mych MMO zkusenosti kdy jsem davno hraval na DT jako alik, tak mentalita zdejsich hordaku radeji bez komentare 10 na jednoho byla normalni akce a reskilovani hracu se delo bezne, no proste IQ sumisi travy. A protoze nechci hrat jen PvE server ,ale nekdy i PvP tak se chci zeptat jak je tohle prave u SWTOR , jestli se frakce neustale mydlej a jestli take dochazi k zabijeni low lvlu reskilovani a vubec zda se v pohode daji delat Q v poho az do 50 atd proste me to zajima
    • na serveru co hraju je "prej" priblizne 5x vic impu nez republiky, hraju za republiku a beru to tak, ze mam moznost dat 5x vic killu nez imperialove :) Co se IQ sumivy travy tyka, tak utocit ve vice lidech se ti muze zdat jako svinarna, ale nikdo nerikal, ze to bude ferovy, expit v parte s aspon jednim dalsim clovekem se proste vyplati. Celkove vsechny nevyhody, co si napsal na wowku jsou o hracich a ne o hre, kdyz budes i po treti smrti porad behat v contested territory sam, tak si o to primo koledujes, pokud nemas silu na to se ubranit.
    • Po smrti se nejprve na poměrně dlouhou dobu objevíš neviditelný, v PvP (tedy když tě zabije hráč) je navíc tato doba delší, takže pokud tě opravdu přepadlo několik lidí nebo výrazně vyšší level, máš dost času po oživení prostě odejít, než na tebe vůbec může znovu zaútočit. Čili campování se nekoná.
      Co se týče world PvP, tak je prostě stejné jako ve WoWu (technicky), v praxi jsem zatím gankovací grupy nepotkal, ale samozřejmě se najde čas od času někdo, kdo s kamarádem "loví" protistranu.
  • Já jsem spokojený. Zatím level 32, Sentinel. Poflakuju se na Tatooine, užívám si všemi smysly moje oblíbené univerzum, občas dostanu pořádný kartáč od nějaké padesátky, prokecávám všechny úkoly, parádně se bavím s UK guildou (na LoL serveru), užívám si se sem tam nějakého world bosse a vlastně už se těším až přijdu z práce domů a budu dále pomáhat Republice. Prostě je to moc fajn :)
    • Napodobne, mam lvl 50 vanguarda, 18 juggernauta a dalsi 4 postavy kolem levelu 10, za prvni postavu sem prosel vsechny questy a heroicy a flashpointy az do ted a porad mi jeste v pribehu zbyva jedna planeta a vecer mi to trva pul hodiny az hodinu sebepremlouvani, abych to vypnul a sel uz spat :) Hra ma porad dost chyb a nedodelku, protoze BioWare proste pracuje na MMO poprve a nektery veci, ze nevyhovujou se daji zjistit az po par tydnech behu. Co chvalim je absolutne minimalni mnozstvi lagu, co se spojeni se serverem tyka. FPS drop v PvP je fakt dost mizernej a ja porad doufam, ze s tim neco udelaji... no uvidime
  • Já jsem také zatím s hrou spokojen. Mám za sebou 14 dní hraní a můj sniper je na 22. levelu. Nijak to nehrotím, snažím se plnit všechny úkoly, co dostanu/vidím, takže jsem stále na Balmoře a vypadá to, že ještě nějakou dobu budu, i když zkušeností tu už moc nedostávám. Příběh si užívám, už dlouho jsem si takhle neprocvičil angličtinu.
    Hrál jsem tři roky WoWko a pro mě osobně je to příjemná změna. Nebyl jsem příliš zastáncem dual specu, LFR, LFG a cross realm systému a všeobecného zjednodušování hry, a k mé radosti právě tyhle věci SWTOR nezkopíroval ... :)
    • doufam, ze dualy budou co nejdriv a taky nejake mody...nechapu jak muze nekdo vydat takovou hru bez combat logu, ukazatele threatu a hlavne nemoznosti modifikovat UI, ktere je priserne
      • naprostej souhlas, cely UI je bida, nejde nic zmenit , dva spodni a dva bocni quicksloty se kterejma nejde hejbat me silenym zpusobem stvou , target of target formou naklikni si cil, zmackni CTRL A a zameris target of target je neco udesnyho , threat meter neni, ale to neni zadna tragedie aspon clovek musi davat pozor a na snizeni threatu je par abilit . Combat log jsem taky hledal, treba je tam nekde skovanej :) taky jsem myslel ze ToT tam neni a vono Ctrl+A nebo Alt+A. Nicmene zadnej z techto problemu neni tak drastickej abych to nehral :)
        50 sorc heal spec, starstorm one ;)
  • Tak nějak od spuštění hry nemám ještě ani 20. level, takže nějaké odložení patche, který rozšiřuje herní obsah pro vyšší levely zrovna moc nepocítím. Tu hru si užívám, WoW prošlo uninstalem a na disku není jiná hra, prostě na jinou není čas.
    Hraji to tak 2-3 hodiny denně a užívám si to plnými doušky. Byl jsem třeba 14 dní na Coruscantu, prostě se mi nechtělo pryč.
    Jestli BW nebo EA někde dělají chybu? Neřekl bych, že vypustění zabugovaného patche je pokládáno za chybu, spíše za prozíravost. Nedělejte, že vám to nějak překazí plány nebo bude konec světa, stejně jak to vždy skončí, po vydání si na ty vaše řeči ani nevzpomenete.
    A kdo tomu proklamuje F2P model je s prominutím hlupák.
    • MishKonn
      Super, že jsi jen dvacítka, pojď na US Vrook Lamar server! :)
  • No ac moje anglictina neni zrovna good, tak po protrpeni prvnich 10 lvlu v zakladni lokaci je tato hra defakto WoW v SW kabate. Momentalne mam lvl 24 a hru si vicemene uzivam. Priznavam vsak ,kdybych poradne rozumel pribehu, asi by to byla uplne jina hra a daleko lepsi, kazdopadne i pres jazykovej handicap a pomoc strycka googlprekladace je to dobra hra a nebojim se rici ,ze zapadne v sedi a pozdeji zachranuji situaci F2P modelem, tak jako jine mmo, ktere mely velike oci.

Jedna otazecka: hraji na PvP serveru LoL za sitha a zatim jsem v lokaci nepotkal zadneho hrace z druhe frakce, bude to takhle az do lvl 50 ? Pri hrani hlavniho pribehu ? Protoze i kdyz je to PvP server, tak mi tento stav plne vyhovuje :) a nemusim se starat o to ze me nekdo ze zadu zakerne sejme ci bude reskilovat.
    • Ghost47
      První dvě planety a pak ještě Taris a Balmorra mají oblasti pro Republiku a pro Impérium oddělené. Na ostatních se na hráče z druhé strany narazit dá, i když většinu questů mají jinde.
      Questy z hlavního příběhu jsou snad všechny v instancích, takže pokud k tomu nedojde cestou na místo, tak už světelný meč do zad nehrozí *4*
      • MrSanta
        Ale tou cestou si tě někdy vychutnají. Zatím mám skóre 1:5, ta jediná výhra byl sólo imp, takže jsme měli vlastně duelík*1*. Jinak jsem narazil vždycky na skupinku a zrovna jsem byl sám, to je těch 5 proher.
        • taky se mi stalo že jsem narazil na skupinku (byli teda jenom dva - trooper + sage), dal jsem si oba tím způsobem, že jsem je pomocí force push odhodil do výtahové šachty, pak jsem je ale potkal o kousek dál a to už jsem neměl šanci
          • MrSanta
            Ha, zlotřilý imperiál *16*.
            Na mě se seběhly 4 impové v rozmezí 40 - 45 lvl. To jsem toho s mým Vanguardem na lvl 34 moc nenadělal. Po respawnu jsem byl nepozorný a nevšimnul si jich, takže mě dali hned znova *1*
    • První planeta na které je oblast, kde dělájí questy jak republik tak impérium je Tatooine, když tě sejmou tak to probíhá stejně jak když umřeš někde jinde ve hře, když se oživíš na místě dostaneš navíc ještě extra pvp time.
  • nemelo byt dnes demo na KoA?
    • A JE TO TU!! TITANIC narazil do LEDOVCE!! TED uz jen klesne do LEDOVYCH VOD F2P. Co bylo uz POMINULO!!!!!
      • Ano o pár dní odloženo škandál velebnosti,škandál *15*
      • hmm sory spatne jsem to vlozil ale prohlaseni plati..
  • Trol.diskuzni
    Asi ladí zpětný chod...
  • Aby pani z Bioware nezistili, ze tato hra je fakt velke susto. Inymi slovami bud sa patch = vytvorenie critic. chyby, alebo zistia ze tie veci sa mozu neskutocne vymknut. *1*
  • Konci prvni mesic pro vsechny kdo si to koupili s launchem a v predprodeji. Musi neco naslibovat aby si zaplatili dalsi mesic *5*
    • Nevim,ale jestli leavnou vsichni ti WoW fanatici(zduraznuji ze proti WoW nic nemam,jen proti tem fanatikum prezentujicim se na oficial forech a stezujicim si na absolutne vse-moc velke mapy/koridorove mapy,noc tezka hra/moc lehka hra,....)a neustale porovnavajici s WOW,tak tihle mi tedy chybet nebudou.
      Naopak se neskutecne tesim az zmizi a na forech spolu s nimi zmizi stale stejne topicy(bioware fail,hra upada,hra je propadak,WoW je lepsi....),ktere tam vznikaji pomalu co 5 minut. Deti(jestli uz jsou dosplei tim hure-u deti s eto jeste da pochopit) co napisi co vsechno jim vadi a kdyz se do dvou dnu nedockaji napravy tak (pry) rusi predplatne.
      Je mi jasne ze budu narcen,ze jsem fanboy(coz nejsem),ale co uz. Ja to preziju *2*
      • Topicy jaky popisujes jsou k nicemu, to je jasny. Ale jsou tam i vazny problemy - odezva abilit, fps dropy, pvp imbalance, rng batohy atd. A to jsou hodne gamebreaking veci.
        S tou druhou casti bych uz nesouhlasil. Samozrejme ze dalsi mesic nezaplatim, kdyz mam fps dropy tak, ze warzony jsou nehratelny, kdyz hraju gunslingera/snipera a kazdej druhej cast se mi proste nevycasti. atd..
        • na cem to hrajes na mobilu ty fps drope? kup si masinu co to utahne lol slaby fps neni chyba bioware ale tvyho stroje
          • dalsi kluk, co vubec nevi, co mele
          • ok *5*
        • Jak pisu nize-PvP nehraji,nemam k tomu co rict *1*

Problem je,ze ty dulezite topicy temer hned mizi. Za 15 minut zmizne topic z prvni stranky,protoze vsichni maji potrebu zakladat stale ty stejne topicy se stale stejnymi problemy porad dokola. Na obranu spameru bych snad dodal,ze si za to BIOWARE muze i tak trochu samo,jelikoz na foru stale nefunguje obycejny SEARCH. To povazuji za obrovsky FAIL i ja.
          • miker17
            nejlepší je taky že na fórech tyto topicy zakládají stále stejní lidé(je jech asi 20) a pak v každém mezi sebou diskutují.....
          • Dokonce ani vlastni prispevky nejde zobrazit, pry na to nemam pravo. *2* I BF3 fora byly tragicky chaoticky. EA asi tohle zatim jeste neumi.
    • Ringwraith
      Ale nemaluj čerta na zeď. Sice se to stalo asi pěti MMO před ToRem, ale to neznamená, že se to stane zas.
      • No certa malovat nechci, ta hra ma dobry napady a libi se mi, ale ten engine stoji za prd a toho joudu co delal pvp by taky mohli vyrazit. Takze dalsi mesic nezaplatim, mozna za ctvrt, pul roku.
        • Ringwraith
          Ale nemaluj čerta na zeď.

Pravý fanoušek Bioware chyby nevidí, ale přijme je jako featuru zamýšlenou vývojáři!
          • To taky, a kdyz ne featura tak za to muze tvuj shitty pc. Takovych je na forech taky par. *11*
            • No, to jsou aspoň oddaní fanoušci! Vidí chyby všude než tak, kde jsou.

Jó, švihlejch Biodronů je spousta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit