Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždycky se najde nějakej vohnout, co se lísá do Vávrovy přízně. Kvůli lidem jako seš ty nemají lidi jako je Vávra strach vydávat rozbité hry. Určitě seš na sebe moc pyšnej.
  • Mindrák level 100
  • Vávra si myslí, že lidi kritizovali hru, protože to prostě není nic pro ně. Ne, Vávro, to si akorát lžeš do kapsy. Hru lidi kritizovali proto, že jste ji vydali rozbitou a nebyli jste schopni ji spravit, což se vám mimochodem nepodařilo doteď. Ve vávrovském světě plném jednorožců a duhy je tohle asi normální, v našem vesmíru ne.
  • Nojo, jasný, jenže ono to tak nějak začalo samo. Já věděl že mě stráž vidí, ale ochlasta mě začal řezat místo konverzace (ta jenom problikla) a tak přiběhla stáž ale začala hulákat na mě.
  • ednou se mi zapíchl "k*ň do" plotu a jednou mě kumán shodil z koně zrovna když jsem s ním vyskočil a tím se kůň "odpojil" od země a přestal jí při cvalu kopírovat. Vtipný že jsem tedy dobojoval tak, že jsem na něj zase vlezl a jako na bájném pegasu jsem ty kumány došípoval levitujíc nad nimi na koni. Problém nastal až v momentě, kdy jsem potřeboval na zem a trochu je odstrojit. Naštěstí jsem nebyl tak vysoko a odnesly to jenom nohy. Pak stačilo na koně znovu zapískat a přiběhl už normálně po zemi. Nahráno mám asi 50-60h a to do verze 1.25G. Od tý doby jsem nehrál, nebyl čas kuli projektům. Takže jak to vypadá ve verzi 1.5 vůbec netuším.
    P.S.: Jo taky nefungoval lukostřelecký závod v Ratajích, jeden střelec nestřílel. Ale že bych to kuli tomu chtěl odinstalovat :)
  • mlatit nekoho okolo straze je dost blbej napad
  • jo aaaaa háááá žeby slovní spojení "kobyla do" ale v mužském rodě?? "k*ň do" ???
  • kumány
  • Hraju od verze 1.1 a asi největší f*ckup jsem zažil hned při prvním úkolu, dojít pro prachy k místnímu ochlastovi. Ani nedokážu popsat co se stalo, hroznej zmatek, ani nevím jak jsme se začali bít, do toho mezi náma pobíhala stráž a řvala že nás zatkne a několikrát během boje mě to hodilo do konverzace jak s ochlastou tak strážným. Pofackovat ožralu když mezi náma probíhala střídavě stráž, slepice, stráž a netrefit strážnýho, byla opravdová challenge.
  • eeeehhhh nemůžu přidat príspěvek, protože prý obsahuje slovo "k*ndo". Slovo jsem tam nenašel, překopíroval jsem text i do wordpadu a nechal to slovo vyhledat a nic. Může ten problém dělat slovo "F*ckup" i s tou hvězdičkou?
  • Jj, bug s Esbernem vubec nebranil lidem hrat :D a ted tu o Karkulce
  • Ti, kteří hráli SimCity, mi jistě dají za pravdu, že KC je oproti SimCity stokrát méně bugů... Já mám na KC 49 hodin a kromě zapíchnutí koně do plotu, jsem nenarazil na nic. V SimCity, kromě stovky podstatných věcí, naprosto nefunguje endgame content.
  • Ano, je to nový game breaking bug, na který už si stěžuje docela dost lidí... WH jsou fakt šikulové
  • ne, jenom zname svy lidi .)
  • kdo sebemrskacsky hraje na konzoli, musi (a nejspis chce) trpet

je celkem jedno, kde truhlicka je, musis se nejdriv natrenovat na tech snadnych, ty pokrocily jsem byl schopnej louskat az ke konci hry
  • PS4-před pár dny jsem si stáhl další opravu č 1.7..těšil jsem se že se konečně nějak spraví to otřesné otvírání zámků-mám nahráno 45 hodin a dosud se mi nepodařilo otevřít ani jeden zámek-na videu třeba z PC což se většinou prezentuje na netu je to strašně jednoduché ale na PS4 je to děs a hrůza...mám 30 paklíču-nahraji se u truhličky v lese kde mi nic nehrozí a zkouším a zkouším....a nic..teoreticky vím co mám dělat ale zámek otočím tak maximálně do polovičky a lup...krávy.domy se stále teleportují-prostě přijdete ke krásné prázdné prázdné louce a najednou se tu po pár sekundách zhmotní krávy...a jsou tam stále i jiné věci-žádná změna i po těch obřích opravách... *16*
  • Opravdu hodno inteligence mentolového bonbonu.
  • Warriosparky
    A pak se to snižovalo až na 69%...
  • Llour
    Pár dní po vydání mělo 74%, což je lehce spočitatelné ze statistik steamu.
  • Chapu, chtel sis misto toho zahrat nejakou kvalitni AAA slovenskou hru, jako treba... .. eé.... aha. Tak nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit