Přejít na výpis diskuzí
Patch pro ArmA 2: Operace Arrowhead přinesl nová vylepšení
22.4.2011 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Jj. Vzdyt ono to je pekne, ze i po dvacatem fixu to neni plne funkcni :D Vzdyt je to vlastne pristup, za ktery by meli dostat medaili :D
-
-
Funkcni to je uz dlouho. Se podivej tech videi na Youtube. Problem je vzdy v lidech, kteri zvykli na arkady, strely po primce maximalne po parabole to pak nedokazou pochopit.
Mysli si, ze novy engine vse vyresi. Nedokazou pochopit co vsechno tam je a porovnavaji kdejakej Crysis2 nebo BF3 s Armou. Se podivej jenom na EDITOR co s nim vsechno dokazes udelat. Jestli bude BF3 jako BF2 tak to bude taky parada. Ale nikdy bych si to nedovolil srovnavat s ARMou. Rikat aby v ARME nebylo tohle nebo tohle aby se soustredili jenom na cast neceho. Tak na to mas treba Red River. ARMA kdyby nemela vse co ma, by nebyla ARMA. A ze letecky model nebo jizdni model je smesny. No a co. Kdyby tam nebyla letecka a pozemni technika tak by to tam lidi chteli mit. Chce to cas. Zkus dat dokopy Lock On + LFS + ARMA. Myslis, ze by to pocitace utahli? Pocitani tolik fyziky a jeste do toho AI. Pochybuju. Nekde se to dneska jeste musi proste osidit. Ja jsem za ARMU rad, ze je vubec nekdo ochoten takovou komplexni hru, nebo valecny "simulator" udelat a snazit se to jeste vylepsovat. Se podivej jake meli reci CM o DR a jak to dopadlo. Obycejna arkada. Zadne letectvo, neznicitelne stromy a dalsi veci a zadna podpora.
-
-
Tahle hra je silna droga. Akorat potrebuje poradnej comp.
-
Ten, kdo si nezahrál Armu pěkně s dvaceti lidma na TS, co to hrajou kooperativně a realisticky, se ochuzuje o úžasnej herní zážitek, viz 102-pzpr.com.
Pokud máte někdo technický problémy, tak nám napište do fóra a zkusíme to společně vyřešit :) -
-
na forum jsem psal a nikdo neodpověděl *5*
http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=1891808
-
-
Ta hraje bobma jak prase jen mě tam chybí ragdoll nebo něco tkaového dívat se na ty animace to je už okoukaný, a dívat se přez puškohled se sniperem jak se kácí k zemi s nákým ragdoll effektem tka by to bylo lahodnější pro oko a třeba i výbuchy auta u vojáčka aby trochu poodletěl :-) :-)
-
ja armu s pathem 1,59 ted hraju a celkem v poho.arma je ale hlavně o multaku co? ale i tak je to naročné na kompl až beda.zoom s optikou je fakt asi jen pro nejlepší sestavy stale to není ono.jak říkal lenin optimalizovat optimalizovat optimalizovat.jdu hrát čus bus *5*
-
tohle jeste nekdo hraje?
-
A jak je na tom pôvodná Arma 2 teraz? Stále tak tragicky zabugovaná, ako pri vydaní?
-
-
ani v nejmenším
-
-
Je bajecne ze az se to bude v Tescu prodavat za 199,- tak to bude konecne fungovat jak ma. Ja vedel ze muj cas prijde, uz se tesim. *6* *5*
-
Ja mam s armou 2 problem s padanim snimku,kdyz hraju treba multak mod warfare tak mi po chvilce spadne fps na 6 zmizi stiny a pomuze jenom restart hry:-( fakt mi to sere mam original a vsechny patche C2Q9550@2.83 4gb ram gtx 285 a dela to i v siglu uz nevim co mam delat nikde jsem nenasel ze by mel nekdo nejakej podobnej problem.
-
-
presne tohle me delalo kdyz jsem zkousel jeste demo ARMA1. Ale je pravda, ze muj komp tehdy nebyl nic moc. Nevim presne cim to bylo zpusobeno. Ale jak jsem koupil lepsi bylo to pryc. Zkus vypnout V-sync, pripadne nove ovladace grafiky. Predpokladam ale, ze jsi je urcite zkousel. Pripadne novy firmware na Bios. Mozna blbost ale ja mel po koupe noveho kompu problemy s grafikou od ATI a novejsi verze biosu to vyresil. Predtim jsem zkousel ruzne ovladace na GK a nic.
-
-
No ovladace jsem zkousel asi patery a porad to sami.Kamos mi porad tvrdi ze se arma nema rada s mym hw ,ale tomu moc neverim vsechny ostatni hry jdou bez problemu. Muzu delat co chci s nastavenim detailu atd a porad stejnej problem nekdy to bezi treba hodinu a podruhy se to posere treba po deseti minutach. *9*
-
-
Ono kamos nemusi byt az tak daleko od pravdy. Ja uz videl pocitace, ktere nebyli spatne, vse bylo v poradku ale neslapali jak by meli a delali ruzne problemy. Stacilo vymenit nejaky kus HW a najednou to slapalo. I ten menenej kousek v jinem pocitaci slapal uplne v pohode. Vyrobcu HW je dost tak nektere HW se spolu jaksi nemusi.
Zkus si pucit od kamose GK a vyzkousej jestli to pomuze. Jen jestli mas komp v zaruce tak do nej nemuzes bez poruseni zaruky. Ja to v te dobe pripisoval malo pameti u GK ale mel jsem v planu kupovat novy komp tak jsem to neresil jestli je to tak. -
-
No jinou kartu vozkouset muzu to je dobrej napad.
-
-
-
-
-
Právě jsem hrál user kampaň Soldiers of Valor: Task Force 94 a musím uznat že se muže jit Red River zakopat. Kdo nezkusíl nepochopí... Dále doporučuji kampaně Delta force a team seal six 1-4. Uživatelské kampaně a jsou zábavnější jak cela hra od "profíků" z codemasters :D
Teď trochu negativně, patch mám již dva týdny, ale že by byl vyřešen problém se snížením FPS při zoomu optikou, tak to mi nějak uniklo. Je to asi jediný co mě fakt vytáčí. -
-
No osobně po novém patchi jsem zaznamenal v modifikaci ČSLA nepříjemnou věc jsou tam dvě letecké mise a pokud hru uložím a pak načtu tak jak SU-25 nebo A-10 jde okamžitě dolů jako kdyby ztratily výkon jinak osobně doporučuji kromě modifikace ČSLA i Finnish Defence Force kde je úplně nová kampan na novém území jménem Pogorsk taky velmi podařenou modifikaci Invasion 1944 a velice zajímavě vypadá modifikace od Soumraka z názvem krize Namalsk http://www.nightstalkers.cz/cz_index_nc.php?menu=cz_nc_warfare
-