Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pre LOL treba dodat : Ghosts
  • Horst_Fuchs
    No, ve skutečnosti to místama v kampani bralo něco kolem 2,1GB i když opravdu nevím k čemu.
  • DX9 umi VSECHNO, co DX10. Uvedom si laskave, ze jde pouze o API.

    Tudiz, pokud v DX10 (napr - syntax neber vazne) volas nejaky efekt:
    this->blur();

    V dx9 to muze vypadat trebas:
    this->prepare(#78,#897,#89);
    this->call_shader();

    Tzn, jednoduse musis napsat ponekud vic kodu, abys dosah tehoz efektu. Ostatne, pokud ivestujes 10s do google, najdes na to tema celkem dost vyjadreni vsemoznych vyvojaru. Navic v soucasnosti neexistuje ani jedina hra, ktera by DX10 pouzivala na cokoli jinyho nez vsemozny (velmi casto hnusny) filtrovani, ktery se tam cpe jen proto, aby se to DX10 mohlo napsat do letaku. Casto kdyz se tyhle efekty povypinaj, hra vypada o dost lip.
  • I blb jako ty by si moh dohledat, ze vyrobce cigaret byl odsouzen k zaplaceni miliardoveho odskodneni kuraku (napr). A to neni ani zdaleka jediny pripad. Takze pokud by na ne nekdo podal v US zalobu jmenem vsech poskozenych (klidne i jen potecielne poskozenych), coz vpohode lze, vubec neni nemozny takovou zalobu vyhrat. Dokonce se klidne najdou pravnici, kteri se do toho daji zcela gratis - protoze 1/2 z vysouzeny castky pujde za nima.

    A poskozeni tu zjevne je - nesmyslne pozadavky na pamet, nesmyslne a umele omezeni na DX10 HW ... Pokud by se navic otocil na zcela funkcnim exaci, upravenem tak, ze nepotrebuje DX10 ... tak by mohli mit kurevsky velky problem. Klidne by se pak mohlo zacit vysetrovat, zda neuzavreli kartelovou dohodu s vyrobcem HW ... a na to sou v US celkem vysazeni.
  • Mozna by stalo za to porovnat cracklou binarku s tou "oficielni" ... trebas zjistis, ze uvnitr te "ofiko" je naprosto totez, vcetne podpisu typu "reloaded" ... ;D. Uz to tu nekolikrat bylo.
  • Ani ne... ta "exkluzivita" neni nic jinýho než fakt, že na konzolích (iOSu) se pirátí jen minimálně oproti PC (a Androidu), tak chtějí firmy prostě rejžovat... na jednu stranu to plně chápu, na druhou stranu, neřekl bych (dle různých jejich akcí), že by se jejich manageři měli špatně... Navíc, to je opravdu vývoj hry na konzole tak dražší, než na PC, že ten samý titul, co stojí 1200,- na PC stojí 1500,- na konzoli ? *15* Těžko, spíše naopak... nicméně konzolistům nic jiného nezbývá, tak toho vývojáři využívají :) Proto, je lepší řešení mít PC, nebo herní NTB (v dnešní době nic drahého) a pařit pohodlně na něm... chce hráč telku? tak si tam PC nebo NTB připojí... ale platit cca o 25% vyšší ceny za konzolové hry... to je vydírání...
  • Jack1947
    Kdyby to na next gen bylo... mozna za 10let. *15*
  • Jasne, mozna i miliardy a pak ses probudil odkopanej. Je to jejich produkt a pokud PREDEM oznami, ze vyzaduje DX11 grafiku nebo treba 20GB RAM, tak je to jen jejich vec a o zadnej podvod se rozhodne nejedna. Ze si tim sami odriznou potencialni zakazniky, je vec druha.
  • K BF4 jsem se zatím nedostal, ale BF3 kampaň na jedno zahrání zabavila. BFko hraju hlavně multi, takže tam kampaň 2X neřeším, kdežto u COD byly kampaně většinou špička.... Myslím ty dřívější díly, co mají co říici u dnes (1,2,4, a díly od treyarchu)
  • Jack1947
    Neni je to neco mezi 9-10 ale cista DX9 to neni, da se to poznat to by DX9 nedala nektere efekty tak 9,5. Ano, vyumelkovane az je to trapne me je to fuk. Jen by se zato mohli i stydet pac ta hra si tyto naroky vubec nezaslouzi natoz aby to byl nextgen leda na papire. *4*
  • Kvuli Activision si budeme kupovat RAMky a posledni vyrok UBI zase pro zmenu zavani lobby pro vyrobce GK. Zrejme si rekli ze kdyz si konzolisti kupuji next gen tak majitele PC by pri te prilezitosti take meli provetrat penezenky. Co sem cetl tak PC port AC4 a jeho optimalitace je vskutku perla ktera si s COD prilis nezada. *5*
  • Chces zabavnou a inspirujici kampan? Kup si BF4. To byl samo vtip. *2*
  • Jeden pohled na obrázek u článku a vybaví se mi PS2ka ....
  • čím víc GB tím víc Next-gen... :D
  • protoze marketing s pozadavkem 6GB to vypadalo jako nextgen hra jako neco uplne jineho lepsiho nez predchozi dily... to je cele
  • Ehm... zlatisko ... jelikoz ta gamesa je (mimo jine) pro xbox, ktery NIC jineho nez DX9 neumi, tak ta hra JE DX9. A to omezeni na PC je zcela umele.
  • Pokud to bylo nekde v US, tak by nebylo do veci reagovat protizalobou, za podvod na hracich, a oni by velmi rychle couvli, protoze by je to klidne mohlo stat stovky milionu dolacu.
  • luke.skywalker
    Odpověď na offtopic: "Konzole Only" hry jsou z důvodu exkluzivity (zaplacené MS nebo Sony) nebo jen z toho důvodu, že je jednodušší vyvíjet něco na jeden hw než na nepřeberné množství komponent. Druhá část se týká pak i vývoji na iOS, kde máte zhruba 6 aktuálních zařízení. Proto to vychází dříve tam než na androidu (samozřejmě větší kupní síla majitelů iOS v tom hraje též roli)..
  • Mne to od zaciatku slapalo na 4GB
  • No vzledem k tomu že t oběží na starým Quake 3 enginu a všechno tam vidíš jsou různě filtry který tam narvaly aby to vypadalo že je to new egin, tak by to šlo v pohodě. Pokud si dobře pamatuju tak pár dní po vydání jeden dobrák vydal patch, který ten požadavek anulovál a šlo to hrát, stahovaly to i originální verze a on to dal na net na svojí stránku jako podporu pro aktivision. A co oni udělaly na oplátku pro něj? Daly to k soudu :D a ten mu zakázal to produkovat, tak to musel ztáhnout a Activision začal banovat lidi stímhle vylepšením :D . Je vidět že to problém předělat nebude, ale je tam k tomu hodně velký odpor a nechuť vývojářů, aby se zamaskoval zastaralý engin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit