Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cele to je z obrovskej casti zas len nafuknuta bublina...reddit netreba brat absolutne vazne a ubrecenych youtuberov co hru zapnu len koli vzhliadnutiam a prizivuju sa na vlne hatu uz vobec... ludia co maju meno postavené na poecku mali vyhrady, ale zdaleka nie take jak sa tu prezentuje...

nerfy dostali giga rozbite buildy ktore jednym tlacitkom mazali cely endgame, pribudla tona obsahu, skillov a ich supportov takze vsetci zacinali prakticky od nuly...

moj priechod nebol o nic narocnejsi nez ked som to hral prvy krat(naopak bol omnoho jednoduchsi, kedze uz poznam mechaniky bossov a viem ako hra funguje)... cela tato kauza je len o tom ze ti co boli predtym v endgamu s tym ze nasledovali guidy na tie op buildy tak nariekaju ze zrazu nemazu bossov a vsetko jednym klikom...a potom nabehlo mnoho novacikov z diabla a inych hier kde su rovnako zvyknuti ze vsetko mydlia bez akejkolvek snahy a bez ohladu na to co stavaju...tuna dostali reality check a odmietaju sa hru ucit...bliakat na internete je predaa jednoduchsie

obcas mi pride ze niektori by chceli aby sa hrala hra sama a oni sa len pozerali...dostat vsetko pod nos a bez akejkolvek snahy

navyse ggg otvorene pocuvaju feedback a prakticky ihned reaguju...

• Peca

O tom žádná. 

Blizzardu jsem byl věrný opravdu dlouho, ale DIV byla pro mě osobně poslední kapka a s předraženým datadiskem jsem nad nimi zlomil hůl. Po realistickém grafickém stylu v PaO 2 mi to stejně přijde jako omalovánka mé šestileté dcery. 

• twicer

Musí to být ale zároveň i radost hrát, osobně nejsem fanoušek přílišného utahování obtížnosti v nehotové hře, které místo zkoušení všemožné variability ústí vto, že všichni jedou 10 meta buildů, aby se alespoň doplácali do endgame.

Naopak ať je to klidně rozvolněné a "dohraje" to více lidí. Tímhle zpúsobem bych to během těch early access sezón měl chuť zkoušet, než si založit nehotovou třídu a skřípat zubama při pižlání základní příšery, kde vedle tebe jiná třída maže celou obrazovku jedním kombem.

Dávat kvůli tomu negativní hodnocení celé hře, nebo rovnou nadávat vývojářům je samozřejmě mimo mísu, otom se ani nemusíme bavit.

• jurb83

0.1 Som hral len chvilu ( asi 12 hodin ) ale stale mi to pride lepsie ako Diablo IV, konkretne absencia endgamu v diable...

• jurb83

Ved nikoho nenutia aby si to kupil, ci...?

• No a kazdy si muze zanadavat a dat negativni recenzi, kdyz to prodavaji lidem, ostatne kdysi na tohle byli placeni betatesteri.

• honcka

To je věc každýho předběžnýho přístupu, že se to balancuje a ladí, nikoho nikdo nenutí do toho jít, každý si může počkat na finální verzi

• Tak to nemaji prodavat za prachy no

• honcka

Nebo No rest for the wicked

• Widl_CZ

Tak to by tě mohlo bavit tohle, tam se razí zásadně pomalejší přístup a ideálně lákání jeden na jednoho, přesila čehokoli je docela problém.

https://store.steampowered.com/app/2351860/Tower_of_Kalemonvo/

• Widl_CZ

Stěžovat si na balanc u verze 0.2 je docela vtipný :) Různých balanců přijde do 1.0 ještě spousta. A zpětná vazba je důvod proč tu betu přeci dělaj.

• Peca

Jako subjektivně se mi ten 0.2 taky moc nelíbí a dám si pauzu. V podstatě všechny ty věci na které jsem se těšil jsou "meh"; nejvíc asi zamrzely revive za Witch které přestaly držet krok už vlastně v rámci jednoho aktu. 

Ale do 1.0 je ještě daleko :-)

• Samtarios

Za mě je nerf naprosto na místě, hra měla největší hype, když jsi procházel první akt a neměl build a musels s s každou potvorou a bossem struglovat, tenhle hardcore soulslike přístup je to co hru dělalo originální, od půlky druhýho aktu i na warriorovi jsem šel a všechno drtil až do konce, co se týče endgame, pro mě neuvěřitelný rng úplně ve všem, ne jen v gearu, ale i v tom si zahrát nejaky konkrétní druh mapy, všechno prostě random, obtížnost jen v trialech jinak na mapingu i s relativně levným gearem tier 15 jednoduche, strašné zaměření na speedfarm, to je za mě rakovina všech současných arpg, tisíc efekru přes celou obrazovku a pohyb tak rychlý že vlastně už si ani neuvědomuješ, že hrajes..poe 2 je jen další nudné arpg, říkat že je lepší než D4, pouze v něčem, v něčem zas horší, celkově ale úplně stejny garbage...

• No ono to spíše vypadá, že si ggg ukouslo moc velké sousto a hru vydalo příliš brzy a také ten všudypřítomný hype vzal za své a zjevně hráči zapomněli, že se jedná o defakto betaverzi, bohužel dnešní internet a hlavně lidé jsou nemilosrdni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit