Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu si nastuduj lore kolem Battletechu a slitin ze kterých jsou vyrobený. EndoSteel nebo Ferro-Fibrous panceřoání bylo vyvynuto za účelem snížení váhy Mechů.  Takže kdyby tvoje lokomotiva byla vyrobena z těchto slitin, tak by nevážila 80-90 tun. 

  • jo a letadlova lod ma vytlak 100k tun...nicmene to nijak nesouvisi s tim, zda muze takovy mech realne ,,chodit,, 

  • TheGGG

    no ale je to lepší vysvětlení, než něco ve stylu reapers z mass effectu, kteří se jmenují reapers prostě proto že jsou mocinky zlí... přesně takové vysvětlení už bylo použito v xxx jiných scifi. 

    Podle mě by tedy bylo blbé, kdyby se mimozemské rasy jmenovali jen podle takové hlouposti jako je jejich chování v galaxii. Kdyby se tyranidi jmenovali ganymedi bylo by to taky dobře a jak říkám, trapné názvy planet v loru nejsou, takže je to celkem jedno. A právě naopak, pojmenovat rasu podle první planety kterou zničili je cool originální věc co  jinde ještě nebyla použita. 

    Pojmenovat rasu podle planety je normální, koneckonců existuje slovo pozemšťani. Naopak mě připadá stupidní, říkat tyranidům tyranidi jen podle toho že tyranizují galaxii, bez dalšího vysvětlení. 

    A rasa necrontyr zní jako název dobře. Že to v sobě má slovo necro byl pochopitelně záměr a do over the top lore kde platí rule of cool to sedí. 

  • Letadlo Mrija ma maximalni vzletovou 600 tun. Tedy hmotnost letadla, paliva a nakladu.

    Nevidim duvod, proc by masivni kracejici stroj neunesl sam sebe. Sice by asi nebehal, ale spise dusal jako mechove v C&C.

  • Doslo k nepochopeni.

    Mi vadi, ze dle loru se Tyranidum rika Tyranidi ne proto, ze to jsou bestie tyranizujici cele galaxie (coz by bylo logicke a nikdo by se nad tim nepozastavil), ale ze (jaka to nahoda), prvni sezrali planetu Tyran. Kdyby sezrali Ganymeda, jsou to Ganymedi? A kdyby sezrali Ruzoveho oblacka? :D

    Je samosebou, ze si sami tak nerikaji. Dle te logiky se Zergum melo rikat Characteri. Nebo Marchariani. Uz nevim.

    S Necrony to same: jsou to smrt (necro) evokujici veci, ale jakou nahodou si sami museli rikat Necrontyr. Jako by se nemohli nazyvat Agh-pfg-guh a lidstvo jim logicky zaclo rikat Necroni.

  • TheGGG

    pokud jde o w40k máš to trochu popletený... Necroni se jmenují necroni, protože původní rasa se jmenovala Necrontyr. Že to má dvoj význam se slovem necro je samo sebou úmysl.

    Tyranidi se nejmenují tyranidi sami o sobě, to je pouze jméno, které používají lidi, stejně jako tyranidí symboly jsou pouze symboly které jim přiřazují lidi. Tyranidi se nikdy nenamáhali komukoliv sdělit své jméno, pokud nějaké mají.

    PS: ještě že v lore nic jako růžový obláček není (to by asi použil spíš blizzard), takže je toto v klidu

    a w40k mě zas až tak ulítlý nepřijde, průměrný produkt z japonska je stokrát větší wtf over the top záležitost. Ale že w40k miluju nijak zatajovat nebudu.

  • drasta

    Na druhou stranu jsou tam porad obri bitevni mechove :D

  • Warhammer je zamerne prehnany a prepaleny, tamni mechove - titani maji na sobe katedralu a bojuji proti ozivenym demonum a temer nahym sadistickym magorum s nevidanymi reflexy. Do toho prijede Yarrickuv tank apokalypsy s kazatelnou a raketomet jeptisek s varhanami.

    Co je stupidni  u warhammer loru je, ze Necroni se jmenuji jak se jmenuji ne proto, ze jsou necro, ale ze pochazi z planety Necrontyr. To same Tyranidi. Jeste ze je nenapadlo prvne sezrat misto planety Tyran napr. planetu Ruzovy oblacek.

    Universo battletechu se tvari realneji a umereneji.

  • I kdyby samotny stroj byl z lehounke a nesmirne pevne slitiny, pomuze mu to pri odolnosti vuci strelbe, ale uz ne pri prochazeni betonovymi stavbami. Tam je potreba hmotnost.

  • victor

    Brainless nepotřebují fyziku , normální hráč by byl rád alespoň za scifi verzi 

  • victor

    No pocit z mecha je tu nulový , ale o rozsévání zkázy tu nepřijdeš určitě .Ale zábavné mi to nepřijde ....

  • victor

    Vraťte mi pocit z Mechwarriora 2 / 3 .....nebo je konečně dejte na GOG či udělejte remaster.

    Rád bych se mýlil , ale Mechwarrior není Aqanox :((((  Pocit z videí je hodně špatný , jako by tomu chyběl boční pohyb , rotace  a esence toho co dělalo Mechwarriora tak vyjímečným .

    Pokud jsem dal přednost Hawken před Mechwarrior Online tak za to mohla atmosféra co autoři MW 5 nevychytali už tenkrát ....a nezdá se , že by se poučili .

  • FridayManul

    S tímhle souhlasím. Nejde mi o nějaké lpění na ultrarealističkosti, ale aby si mech jen tak procházel budovami a ničil je jako by byly z kartonu, se mi nelíbí.

  • Blue.Shark

    Neskutečně se těším.

  • Jack1947

    Ještě že se tím nikdo z tvůrců neřídí, cpát realismus do vymyšlené hry boha jeho to by byl vrchol!

  • Jack1947

    Nebavilo mě ani Armored core takže tohle jde mimo mě, třeba to není špatná hra ale já bych rád řídil Mecha a rozséval zkázu... a tady se to moc nekoná.

  • no na to ti zase muzu namitnout ze 1000tunovy mech by neunesl sam sebe :)

  • Row

    Vychazi to z puvodni tabletop hry a tudiz z 35 let staryho univerza... od zacatku tam jsou mechy dle vahovych kategorii od tusim 15 do 100 tun tak neni duvod to menit (nebo to ber ze mas vytku s 35 letym spozdenim). Navic je to rok 3000+ takze prostor na rozvoj materialovyho inzenyrstvi a vyzkumu polymeru, slitin a kompozitu je vic nez dost. :)

  • Gulivera84

    No ale toto je scifi a ne realisticka simulace, urcite v budoucnosti maji lehke slitiny pevne jako adamantium...😒

  • Je to drobnost, ale mohli by tam dat realistictejsi hmotnosti. Vec o vysce 5-10 pater, schopna projit betonovou budovou a uvadi se vaha 100 tun, coz je nic. Ku 100 tunam se blizi lokomotivy (80-90) i nejtezsi tanky jako merkava (70). Takovy titan by musel mit 1000-2000 tun.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit