Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Kdo by měl zájem mám Payday 2 kupon na 50% slevu na steamu.
    • Pilgrim66
      Ja sas na Hotline Miami
    • To jsme dostali všichni.
      • Inquisitor
        Aha tak to nic no :)
  • Milujem Hotline Miami...pre mna najlepsia hrA poslednych rokov
  • Jack1947
    Jedna loupež? pche ale hlavní je že to bude jak vystřižené z Hotline miami. *4*
    • Miserius
      Jacku, kdybs tu hru (a dlc) hral vedel bys, ze kdyz vydaj jednu loupez je to obri mise s nekolika moznejma pristupama a hromadou moznosti... (krome stupidnich dlc co pridaj jen zbrane)
      • Jack1947
        Neveděl jsem? že když jsem nehrál tak nemůžu vědět ne, i tak je to málo. Tohle se dávalo jako patche v minulosti (potažmo update) jo a bejvávalo to zdarma.
        • niceguyfromrussia.ru
          A stále aj je *15* nemusíš mať žiadne DLC aby si mohol zahrať každú misiu pre Payday 2, kúpov DLC iba dostaneš možnosť si vytvoriť vlastnú lobby s DLC misiou a dostať nové zbrane a skinny čo vzhľadom na to že hra není pvp problém ani není... Ale do lobby iného sa môžeš v kľude pripojiť, problém je len že ked chcete hrať parta tak aspoň jeden z vás to DLC musí mať kúpené...
          • Jack1947
            chcete hrať parta tak aspoň jeden z vás to DLC musí mať kúpené... Stačilo by mi přečíst jen tohle a hle, jsme doma že? *4*
            • niceguyfromrussia.ru
              no hej lebo väčšinov všetci a hlavne individuá čo celé dni spamujú po diskusiách hrajú len z dalšími 3 ľudmi heh... vzhľadom na bežnú prax u konkurencie kde si DLC proste musíš kúpiť mi toto príde fér, navyše len niektoré DLC sú v PD2 vôbec spoplatnené, tak neviem čo tu splietaš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit