Přejít na výpis diskuzí
Payday 2 spojí v unikátním DLC síly s Hotline Miami a výsledkem nemůže být nic normálního
12.9.2014 | Adam Homola
11 příspěvků
-
Kdo by měl zájem mám Payday 2 kupon na 50% slevu na steamu.
-
-
Ja sas na Hotline Miami
-
To jsme dostali všichni.
-
-
Aha tak to nic no :)
-
-
-
Jedna loupež? pche ale hlavní je že to bude jak vystřižené z Hotline miami. *4*
-
-
Jacku, kdybs tu hru (a dlc) hral vedel bys, ze kdyz vydaj jednu loupez je to obri mise s nekolika moznejma pristupama a hromadou moznosti... (krome stupidnich dlc co pridaj jen zbrane)
-
-
Neveděl jsem? že když jsem nehrál tak nemůžu vědět ne, i tak je to málo. Tohle se dávalo jako patche v minulosti (potažmo update) jo a bejvávalo to zdarma.
-
-
A stále aj je *15* nemusíš mať žiadne DLC aby si mohol zahrať každú misiu pre Payday 2, kúpov DLC iba dostaneš možnosť si vytvoriť vlastnú lobby s DLC misiou a dostať nové zbrane a skinny čo vzhľadom na to že hra není pvp problém ani není... Ale do lobby iného sa môžeš v kľude pripojiť, problém je len že ked chcete hrať parta tak aspoň jeden z vás to DLC musí mať kúpené...
-
-
chcete hrať parta tak aspoň jeden z vás to DLC musí mať kúpené... Stačilo by mi přečíst jen tohle a hle, jsme doma že? *4*
-
-
no hej lebo väčšinov všetci a hlavne individuá čo celé dni spamujú po diskusiách hrajú len z dalšími 3 ľudmi heh... vzhľadom na bežnú prax u konkurencie kde si DLC proste musíš kúpiť mi toto príde fér, navyše len niektoré DLC sú v PD2 vôbec spoplatnené, tak neviem čo tu splietaš
-
-
-
-
-
-
Milujem Hotline Miami...pre mna najlepsia hrA poslednych rokov