Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Samozrejme, a prečo takú možnosť PC hráči nemajú...?! To je diskriminacééé. Ale keby boli diskriminovaní konzolový hráči...to by bolo kecóv...čo mi to len pripomína...velmi zlý smer, dúfam že to upravia... 

• AnanasDzus

Doporučil bych těm PC hráčům, kteří své neúspěchy svalují na “skvělý” aim assist na konzoli, aby si to vyzkoušeli. Pak by si možná pleskli, vypli by si ho na konzoli taky a zkusili si místo toho snížit citlivost myši tak, aby jim kurzor po sednuti mouchy na myš neodletěl do vesmíru.

• Derp_1337

Tak konzolisti mají možnost jednoduše vypnout cross-play přes menu. PC hráči ne. Ale dá se to udělat přes konfigurační soubor. Nevidím důvod, proč by se za to mělo banovat. Ta hra v sobě tu možnost má.

• AnanasDzus

Předpokládám, že pro zjednodušení mají nastavenou anticheat ochranu na úprava config = ban a možná drobné výjimky, třeba se tam toto i časem dostane, ale čert ví. Důvod tam byl celkem popsán bych řekl. Pokud jsou tam obavy, ze vypnutí crossplay u PC znamená menší hráčská základna na PC, tak se mi to zdá jako relevantní argument. Upřímně, na konzoli ta možnost je, ale nevím, proč ji využívat. Souboje na bližší až střední vzdálenost je to vyvážené, na dálku si na konzoli musím dávat pozor na 200m+ snipery, co mě dají div ne noscope . :)

• WampyR

Neviem, ci si ty pochopil podstatu problemu bratm. 🙂

Hraci na Steame nedostali BAN po uprave konfigu - vypnuti crossplay.

Oni ho dostali IBA na Steam forach, za to, ze zverejnovali navod ako sa to da urobit.

• AnanasDzus

Ha, díky za upozornění. Tohle dost podstatné mě při tom fakt uniklo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit