Přejít na výpis diskuzí
PC verze Battlefield 3 je pro DICE prioritní
10.2.2011 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
konecne niekto normalny. sice som RPG hrac takze FPSka hram len raz za cas na odreagovanie, ale BF3 si asi kupim. aby som im vyjadril vdaku za postoj k PC
-
Me srdicko PCckare zaplesalo. Diky DICE :o)
-
http://www.battlefield-3.cz/ pro zájemce a fandy béefek je tu překlad časáku gameinformer tak si můžete počíst kdo má zájem *3*
-
Tech 310000 PC kusu je dobra blbost. Nevim odkud to berete. Pokud z vgcharts, tak na to se neda vubec spolehnout. V PC prodejich obzvlast. DICE si pochvaluji ze BC2 hraje na PC velke mnozstvi hracu, kdyby jich bylo sotva pul melounu tezko by takhle jasali. Navic kdyz kouknu na http://bfbcs.com/ vidim pocet hracu PC: 2,4 mega, X360: 2,6 a PS3: 2,1. *5*
-
-
vidim, ze Michigen to jiz pastnul, sry.
-
-
řikam to furt... jedině MAG
-
Nechcem byť skeptik ale toto isté hovoril aj Crytek s novým Crysis... a takisto dúfam že DICE BF3 nepokazí ako to spravilo s novým MOH... strašne krátka doba a miestami to vyzeralo ako keby v DICE pracovalo pár ľudí z Treyarchu... no ale uvidíme :)
-
-
To se zase ozval odborník... Dice u MoH pracovalo na multiplayerové části, SP si vykutilo EA Los Angeles, dnes již pod názvem Danger Close, tak nechápu, co má Dice společného s krátkou hrací dobou... Co mě ale nejvíce irituje, je ten hlod kolem Treyarchu. Další panáček, co se musí vozit na vlně " pojďme se vyblejt na Treyarch ", aniž by si uvědomil, co a proč to vlastně kecá, že?
-
-
Nezačni tu ďaľšie flame war ohľadom "nového" Black Ops... Treyarch si sere do huby tým že sa vozí na značke, ktorú vytvorilo Infinity Ward...
-
-
Bavím se tu o nějakém CoD brachu? Mluvím tu o vývojářském studiu, ze kterého si herní stádo ovcí dělá terč, protože je to v módě. Treyarch nemůže za to, že Activision nasadil takovou politiku a je tak zapojený k této značce. Každopádně, tvoje poznámka, která negativně poukazovala na toto studio, byla naprosto zbytečná.
-
-
-
-
300k na PC? Ste asi dost mimo nie? Rovnako ako vgchartz odkial ste to odpisali. Pozrite sa radsej na oficialne Bad Company 2 Stats kolko je na ktorej platforme hracov.
http://bfbcs.com/
X360 - 2.6miliona hracov
PC - 2.4miliona hracov
PS3 - 2.1miliona
*3* -
-
Navíc BF3 by měl, jak se hlásá, navázat na BF2. Série Battlefield je v podstatě PC sérií, na PC komunitě vyrostlá a Bad Company byla jen konzoloidní odbočka, která se mnohým, včetně mě, nelíbila, přestože doposud měli BF rádi (zcela jiný styl, subjektivně slabší grafika, mizerný FOV (naštěstí šel nějak přenastavit), nakonec i level design, a hlavně - ovládání. Přímočarý a jednoduchý singleplayer v duchu CoD. Ale tj jedno, byla to mutace pro konzole, ne další Battlefield). V BF3, doufám, že v podstatě vezmou skvělý BF2, obléknou do moderní grafiky (a fyziky), lehce rošíří a poladí. BF2 byl zatím bezkonkurenčně nejlepší Battlefield, co vyšel a pokud ve hře nemusíte mít všude bumpmapy, obejdete se bez HDR a Teselace, pořád skvělá řežba - navíc za pár šupů..
-
-
JJ přesně ... BF2 byl super .... teď ho nahrazuje Battlefield Play for Free, ale jak je to v betě, tak to má spoustu nedodělků (hlavně lagování)-
-
-
Myslím, že tohle mluví za vše, místo nějakých dohadů a nepodložených tvrzení kde se na jakou platformu prodalo kolik kusů, tady je jednoduše oficiální počet hráčů na jednotlivé platformy.*thumb up"
-
-
toto ma veľmi teší :) snáď bude tento battlefield jednou z najúspešnejších hier, všimnú si ju aj ostatní výrobcovia hier a začnú tiež vyvýjať hry systémom PC a potom port na konzoly :) už len kvôli tomuto si ju na počítač kúpim :)
ono sa nie je ani čo čudovať, pri tých číslach predajnosti :) keď sa výrobcovia sústredia na PS3 a potom občas čosi portnú na počítač (samozrejme zlá hrateľnosť a podobné veci, ktoré každý pozná), tak je jasné, že človek za takéto hlúposti, ktoré mu vydržia v počítači tak 5-15 minút, si radšej stiahne než kúpi :) len málo titulov sa mi vážne oplatilo skúsiť.
je to skrátka preto, lebo výrobcovia nejak vypúšťajú na svet demá len pre PS3 a XBOX. človek tak nevie, či daná hra je na počítač kvalitná. a tak si zrobí vlastné demo, no to väčšina ľudí hodnotí známkou "warez". uznávam, že to nie je bohvieaký spôsob, ale za to vlastne môžu samotní výrobcovia hier so svojimi hláškami, že sa radšej budú sústrediť na vývoj plnej hry, než robiť demo na PC.
takisto aj mnohé skupiny tvoriace cracky píšu k návodu na inštaláciu krok, že ak sa vám hra páči, tak si ju kúpte :) určite je to lepšie riešenie, než kupovať každú hru, a drvivá väčšina za tých 30-40 eur nestojí :) -
-
Ja som to takto napríklad riešil s Mass Effect 2... stiahnuté z torrentov a keď sa mi to zapáčilo tak som zo Steamu kúpil aj jednotku... nie každý to ale takto robí a práve preto veľa vývojárov uteká ku konzoliam (napr. Ubisoft a ich DRM; polročné odkladania Assassin's Creed atď.)
Napríklad čo som vyskúšal Black Ops, MOH a BF:BC2 som si ani jednu nekúpil a hneď odinštaloval (požičané od kamaráta a následne cracknuté).
V podstate tituly s veľkou šancou na stá tisícové predaje by mali mať demá na PC, XBOX360 a PS3 automaticky. Len tak ľudia zistia či im štýl tej hry vadí alebo nie. Bohužiaľ nie každý vývojar pripravuje aj demo a preto sa nemôžu čudovať že drvivá väčšina hráčov si to jednoducho stiahne z torrentov alebo warez portálov ako bezhlavo utekať do obchodu, kúpiť neodskúšaný titul a následne si tĺcť hlavu o stôl keby sa im to nepáčilo. Bohužiaľ dnešné "protipirátske ochrany", ktoré viac obmedzujú legálnych hráčov ako pirátov úplne znemožnili bazáre. No skúste predať také AC2 alebo nejaký EA titul, ktorý si vyžaduje registráciu. :)
Na druhej strane existujú tituly kde si fanúšik (tj. hráč predchádzajúcich dielov) je úplne istý pokračovaním a tým pádom nepotrebuje skúšať hru ale rovno si ju kúpi (príklad Zaklínač 2, ME3 alebo Dragon Age 2 - v tomto prípade je ale demo nutné pretože hra bola prerobená až do špiku kosti).
No uvidíme ako to bude o takých 10 rokov :D -
-
Tak s tym BF:BC2 rozhodne nesuhlasim...inak by ta hra nemala 2.4 milliona hracov keby bola zla...Problem je vo vasich hlavach.
Ta hra je jedna z najlepsich online FPS, ked vezmem do hry : hratelnost,grafiku,ZVUKY (ktore su v tejto hre priam bozske) a nehovoriac o paradnom rozsireni Vietnam !
Ta hra je proste medzi TOP fps .
A kedze BF3 bude na podobnom engine len vylepsenom (BF:BC2 frostbite 1.5 aj s Vietnamom, BF3 frostbite 2.0) nebude sa az tak moc lisit hratelnostou od BF:BC2. A to je len dobre...Bad Copany je jednou z hier ktora stala za tych 40 Euro a je to peckova zalezitost + pristup DICE je super (free mapy.zbrane moznosti atp...+ lacny expansion VIetnam) -
-
Nikde nepíšeš nic o BF2.. I z toho co píšeš jde vidět, že si to asi nesmažil..? A jestli ano, tak seš zřejmě "CoD" .-)) bo jinak bys to cos napsal nenapsal.. .-) Nastínil si snad tu nejhorší možnost jak by mohl BF3 dopadnout.. teda aspoň pro ty co maj BF2 dodnes na pořadu večera :)
-
-
DA2 si rozhodne najskor stiahnem lebo som si isty ze to bude fail
Witchera uz mam predobjednaneho
ME3 asi tiez predobjenam -
BF:BC2 mal si skusit multi a nie len singl....
-
-
-
Je vtipný, jak když se tu objeví novinka o tom, že budou "okradený" hráči na PC, tak si tu konzolisti otvíraj pusinky, že jsou PCčkáři děti a, že si jenom stěžují...teď se koukněte do zrcadla *12* *12* *12*
-
-
jj takovy se najdou jak mezi konzolistama tak mezi pc hracema,je to vsude stejny *1*
-
-
Někde jsem četl, že jen na Steamu za prosinec 2010 BFBC2 vydělalo kolem 25M dolarů, nehledě na to, že BFBC2 stojí na Steamu kolem 20 Euro, berme cenu za kopii těch klasických PCčkovských 50 dolarů, to máme jen Steam za jeden měsíc 500 000 kusů a to je jen jedna distribuční síť a těch 300 000 krabicových kusů je hádám jen severní amerika. Docela tomu věřím, protože od vánoc (kdy byly na Steamu dobrý slevy) tak paří BFBC2 půlka mýho friend listu. Taky berte v potaz, že z PC verze (navíc digitálně distribuovaný) má vydavatel daleko víc peněz než z konzolový. Takže nejde jen o ty aspekty tradice (opravdu kromě hodně zjednodušený BF odnože Bad Company je BF čistě PC série)