Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Upřímně? Je mi to naprosto jedno... V době, kdy hry vlastně stejně nevlastním, v době, kdy v krabičce dostanu NULA obsahu a pouze papírovou kartičku s kódem na Steam, v době, kdy jsem na internetu 24/7 je mi to jedno... Navíc je Crash 4 tak boží, že když jsem dnes úplnou náhodou zjistil, že v tichosti vyšel na Battlenetu, okamžitě jsem si ho koupil a nelituji ani centu. 10/10, je to nářez. A příští týden Oddworld: Soulstorm!

  • Čekám kdy legislativa oklo her konečně dospěje do podobného stadia jako u normláních produktů, kdy má zákazník alespoň nějaké právní ochrany a garance a prodávající s ním nemůže zametat tak, jako to je běžné u digitální distribuce her. Člověk zaplatí, ale garantováno nemá vůbec nic. Posledně mne třeba naštvalo, že určitá studia přestala updatovat svoje GoG verze her - na Steamu vychází nová DLC a updaty, ale GoG verze dostaly poslední update víc jako rok zpět a žádná nová DLC. Naštěstí se mne to přímo netýká, ale přijde mi to jako dost slušný podraz na zákazníka a neuděláš nic. Ti slušní, alespoň napíšou, že na GoGu končí a nabídnou plošný refund a hru stáhnou z prodeje, ale tihle na GoGu přestali komunikovat, ale prodávají dál.

  • Lukyz

    Tohle je zajímavý hlavně v tom, že Crash byl na warezu pár hodin po launchi, což vzhledem k nutnosti online připojení a použití BattleNetu je fakt zvláštní, protože jiné hry s podobnými požadavky warez scéně zatím odolávají. 

    Takže kdo a co tam zvoral? 😁

    • Těch pár slušných firem po prolomení nebo s odstupem času ochranu stahuje, protože pak již neplní účel a jen zbytečně otravuje skutečné platící zákazníky. Škoda, že tohle nedělá většina firem.

      • Škoda, že tohle nedělají všechny firmy. Povinně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit